Mit tennétek anyóssal?
Ja, tehát egy töketlen anyafiától van gyereked... szívás.
Megmondod neki, hogy hagyjon titeket békén és pont. De neked nagy problémáid lesznek ha a férjed nem áll melléd...
Ha először finomabban szeretnéd megpróbálni, akkor kezdd el vele érzékeltetni, hol van a helye.
Pl ha fürdetni, etetni akarja, csináld te, és ha nem érti, miért, csak mondd meg, hogy azért, mert te vagy az anyja. Ha szoptatod még, akkor meg küldd ki addig. Ez intim dolog, nem tartozik rá.
Vagy ha beállít, közöld, hogy nem alkalmas, épp most indultok - akkor is, ha nem -, legközelebb beszéljétek meg előre, mikor akar jönni. Ha naponta megy, legyen direkt mással programod.
Ami nem tartozik rá, abból hagyd ki, kezeld vendégként.
De nem tudom, finomkodással mit érsz el. Én azt hiszem, már az elején nem engedtem volna, de most mindenképp megmondanám, hogy ezen most változtatunk, mert hárman vagyunk egy család, és elég a rokonokból heti - két heti egy alkalom is bőven.
Egyszerűen mond meg neki, ez a te babád, neki nem kell minden nap ott lennie, te szeretnéd nevelni, ne menjen át minden nap, mire jó ez neki, felnevelt egy gyereket, nem elég?
Ne érdekeljen ha megsértődik, nem kell vele finomkodni!
Koptasd le, különben a nyakatokra fog nőni.
Jó, akkor viseld el! Bocsi ha most bunkó vagyok, de komolyan mit vàrsz? Varàzslatra? Nanà, hogy meg fog sértődni! És? Őt érdekli, hogy téged ez zavar? Nem!
Vagy megsérted vagy pedig tűrsz. Nincs màs opció!
Bàr én tuti nem hagytam volna eddig. Bas..us, az ÉN életemet nehogy màr valaki màs megszabja......akkor minek élsz? De komolyan? Ha valaki mindent megmond neked, te meg mindenben màsra hagyatkozol, ràhagyod, mert jajj mi lesz...akkor ennyi erővel el is mehetsz onnan, gyereket anyósnak adod.
Nem kell bunkónak lenni vele. Egyenesen, indulattól mentesen megmondod neki, hogy ez neked sok. Menjen heti 1*, szívesen làtod, de te szeretnél a gyereked anyja lenni. Ő màr felnevelte a sajàtjàt! Ha nem érti az ő baja. Menj el otthonról, ne engedd be, küldd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!