Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennétek anyóssal?

Mit tennétek anyóssal?

Figyelt kérdés
Szeretném megkerdezni,hogy ti mit tennétek,anyósom a fejébe vette,hogy a pár honapos babátokat minden nap szeretné látni születésétől fogva es kb.reszt akar venni mindenben...egy darabig ment ez így,de elég...
2017. szept. 15. 08:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló cipőben járok, de nekem sikerült leszoktatnom róla. Délelőtt mindig alszik, így akkor nem jött át. Délután pedig midig elmentünk a gyerekkel valahová. Amúgy is kell levegőznie a gyerkőcnek. Így hiába jött. Most már ritkábban jön.

Egyébként nekem nem azzal volt bajom, hogy minden nap jött, hanem hogy képes 5-6 órát is maradni.

2017. szept. 15. 16:41
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Minden nap fél óra is megterhelő. Én itthon vagyok (szintén baba miatt), de a párommal közös időnk nem valami sok, és zavar, ha mindig pont akkor jönnek, mert hárman is szeretnénk lenni.

Szóval ki kell nyitni a szád és szólni. A párod meg majd megszokja, hogy mennyivel jobb így.

2017. szept. 15. 19:13
 23/33 A kérdező kommentje:
Köszi mindegyikőtöknek a választ!Őszinten megmondom még várok a beszélgetéssel,lecsökkentem a talalkozasokat,aztan ha szóvá teszi,hogy ez így nincs rendjén akkor nyugodtan elmondom a véleményem,amit nem fog megérteni,mert mások a nézeteink es akaratosan ragaszkodik az unokahoz.Unatkozik az a legnagyobb baj!
2017. szept. 15. 19:18
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Az egészet pedig ott kezdd, hogy a pároddal beszélsz, "egyeztetsz", mert ha anyuci kicsi fiacskáját ellened fordítja a "kedves mama", akkor a ti kapcsolatotok is rámehet.

Kell, hogy a párod is a sarkára álljon, eldöntse, mit akar.

Sok sikert :)

2017. szept. 15. 19:28
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is most keztde el mondani anyós hogy szeretne több időt együtt tölteni a gyerekkel. Megmondam h én azért napjába nem fogok kocsikázni (ő nem tud jönni nem jár arra tömegközlekedés) rá meg nem fogom hagyni mert tudom miket csinált a nagyobb unokákkal.Majd jut neki 1-2 hetente fél óra mert többet nem tudok elviselni vele.
2017. szept. 16. 09:44
 26/33 A kérdező kommentje:
En sem...csak sajnos gonosznak tartanak szerintem!pedig en csak a saját életemet szeretném élni!nehez...
2017. szept. 16. 10:49
 27/33 anonim ***** válasza:
75%

Nem vagy gonosz. Par heten belül szülők es kivansagnusorolnak b asszakmeg, hogy szuljek mar meg hetvegen mert nem ernek ra hétköznap, meg nem tetszik az egyik családtagnak a nev amit választottunk a párommal es máshogy hívja a gyereket, meg ezert vagy azert ne szuljek mar x nap hanem huzzam mar kis masnapig.

Hallod.. Waaa A pofám leszakad mar es van az a szint amikor az anyjukba fogom elküldeni oket (vagy a férjem). En nekem az a szerencsém, hogy a párom is fogja a fejet a saját nőrokonsaga miatt, de most nincs erom es kedvem vitatkozni velük es semmiképp nem akarom hogy elfajuljon. Jot akarnak lehet, de nagyon szarul sul el.. sajnállak mert tudom, hogy nem akarod bántani oket de ne hagyd eltaposni se a saját erdekeid.

2017. szept. 16. 12:24
 28/33 A kérdező kommentje:
Elhiszem,hogy kikeszítenek!En is teljesen megértelek!Borzasztóan tudnak viselkedni csak azert,hogy teljesüljön a kívánságuk.En ebből tanulva nem leszek ilyen szörnyű anyós,tiszteletben tartom,hogy mindenki élje a saját eletet.Anyosom a fiat es sajnos az en gyerekemet is ki akarja sajátítani,es ha valami nem tetszik neki sajnos játssza a mártírt!!
2017. szept. 16. 13:19
 29/33 anonim ***** válasza:
84%
:( hatha sikerül jobb belatasra bírni, mert amugy tudom, h jot akarnak es szeretem is oket es ok is engem de egnek all a hajam mar neha es nem tudom hogy mit mondjak, hogy nehogy megbantsak valakit is, es kozben allandoan engem bánatnak meg. Azt en nem akarom (meg) hogy férjem az anyjának ugorjon de azt nem bánnám ha a hugainak kicsit tiszteletet tanitana. Eddig arra is azt mondtam,hagyd ra.. De most mar betelt a pohár,en nem fogom vissza ebben a mai naptól.
2017. szept. 16. 13:35
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
a gyerek a TE gyereked, neki is volt, akkor kellett volna babáznia - nincs két élete, főleg úgy nem hogy kitúr a sajátodéból.
2017. szept. 16. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!