Mit tennétek anyóssal?
Hasonló cipőben járok, de nekem sikerült leszoktatnom róla. Délelőtt mindig alszik, így akkor nem jött át. Délután pedig midig elmentünk a gyerekkel valahová. Amúgy is kell levegőznie a gyerkőcnek. Így hiába jött. Most már ritkábban jön.
Egyébként nekem nem azzal volt bajom, hogy minden nap jött, hanem hogy képes 5-6 órát is maradni.
Minden nap fél óra is megterhelő. Én itthon vagyok (szintén baba miatt), de a párommal közös időnk nem valami sok, és zavar, ha mindig pont akkor jönnek, mert hárman is szeretnénk lenni.
Szóval ki kell nyitni a szád és szólni. A párod meg majd megszokja, hogy mennyivel jobb így.
Az egészet pedig ott kezdd, hogy a pároddal beszélsz, "egyeztetsz", mert ha anyuci kicsi fiacskáját ellened fordítja a "kedves mama", akkor a ti kapcsolatotok is rámehet.
Kell, hogy a párod is a sarkára álljon, eldöntse, mit akar.
Sok sikert :)
Nem vagy gonosz. Par heten belül szülők es kivansagnusorolnak b asszakmeg, hogy szuljek mar meg hetvegen mert nem ernek ra hétköznap, meg nem tetszik az egyik családtagnak a nev amit választottunk a párommal es máshogy hívja a gyereket, meg ezert vagy azert ne szuljek mar x nap hanem huzzam mar kis masnapig.
Hallod.. Waaa A pofám leszakad mar es van az a szint amikor az anyjukba fogom elküldeni oket (vagy a férjem). En nekem az a szerencsém, hogy a párom is fogja a fejet a saját nőrokonsaga miatt, de most nincs erom es kedvem vitatkozni velük es semmiképp nem akarom hogy elfajuljon. Jot akarnak lehet, de nagyon szarul sul el.. sajnállak mert tudom, hogy nem akarod bántani oket de ne hagyd eltaposni se a saját erdekeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!