Rossz ötlet anyóssal összeköltözni?
Párommal szeretnénk lakást venni, de kell még 2-3 év mire össze tudjuk spórolni a pénzt rá. Addig azt találtuk ki, hogy odaköltözök hozzá és az édesanyjához. 60 négyzetméteres, 3 szobás lakás, párom édesanyjával jó a viszonyom.
Aki hasonló helyzetben volt, mi a tapasztalata? Nagyon rossz ötlet volt? 26/N
Nem anyós ajánlja fel hanem csak ti találjátok ki akkor nagyon rossz ötlet.
Egyébként ha nem jön össze akkor is szét lehet menni.
Nálunk működött, 5 évig laktunk a szülőknél, persze párszor lekellett nyelni a békát, hiszen te függsz tőlük, azonban visszanézve nagyon megérte!
Jobb volt, mint albérletet fizetgetni, és ott 10 évet lehúzni, mire lesz egy lakásunk.
Kizárólag a ti egymáshoz való viszonyotok alapján dönts!
Senki nincs a bőrötökben.
Két intelligens ember meg tudja oldani a problémákat.
Nekem semmi problémám nem volt szegény anyósommal.
En nem koltoznek. Nem feltetlen anyos miatt, hanem mert felnott nokent furan ereznem becuccolni magam mas lakasaba, egy csomo erdekes kerdest vet fel, lakhatas, rezsi, huto-es egyeb masinak ki mikor mennyit hasznalja hogy ne zavarja a masikat, fozes, stb.
Alberletbe mentunk ferjemmel amikor meg csak jartunk es egyutt akartunk elni. Igy ereztem magam korrektnek es valoban felnottnek, plusz nem akartam kockaztatni a viszonyt a csaladjaval, ami mukodott szoval nem akartam bele nehezsegeket.
Anyós ajánlotta fel.
Általában heti 3 éjszakát töltök náluk, a fürdő, wc használatát eddig el tudtuk osztani.
Persze, nem a legjobb megoldás ez, de elnézve az albérlet árakat..
Igen, van lakástakarékunk, az két év múlva jár le.
8 milliónk van, a maradék összejön a többiből, hitel nélkül szeretnénk venni, ezért akarjuk kivárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!