Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet fiúkkal...

Szerintetek jó ötlet fiúkkal összeköltözni albérletbe?

Figyelt kérdés
Most keresek albit, de szinte csak olyanokat találtam(amik rám nézve kedvezőek lennének), ahol fiúval kéne együtt lakni.Nekem ezzel semmi bajom nem lenne, mert alapjába véve a férfiakkal jobban kijövök, mint a nőkkel, de mégis, nem veszélyes ez?szerintetek?
2011. jan. 25. 12:12
1 2 3 4 5
 1/46 A kérdező kommentje:
Ja, azt lehagytam , hogy 23 éves lány vagyok:-)
2011. jan. 25. 12:13
 2/46 anonim ***** válasza:
78%

Nos de,kissé veszélyes is tud lenni ^^"

Tarts magadnál mindig egy gázspray-t, és egy olyan emberrel költözz csak össze aki szimpatikus,és gyengébb mint te :D

2011. jan. 25. 12:17
 3/46 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én laktam fiúkkal, egyszerre 4-gyel :) És tök jó volt! Nincsenek órákig a fürdőszobában, nem szólnak be, ha nem mosogatok el rögtön, imádtam :)

Nem értem a veszélyeset mire írod,ha normálisakkal költözöl össze,akkor mitől félsz?

Rám soha egyetlen megjegyzést sem tettek, barát voltam és lakótárs.

2011. jan. 25. 12:19
 4/46 anonim ***** válasza:
100%

Én laktam albérletben csak fiúkkal, az egyik lakó a mostani férjem volt, készülj fel, főzhetsz, takaríthatsz, mosogathatsz utánuk rendesen :)

Kérdés, h a srácok mit szólnának hozzá. Biztos, h valaki bepróbálkozna, de ha lenne saját szobád, és tényleg annyira megérné anyagilag, akkor menj.

2011. jan. 25. 12:19
 5/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha mákod van és egy rendes gyerek az albérlőtárs akkor nem.

De vannak azért hátrányai is,persze nem kell fiunak lenni ehez(most költözött ide a lépcsőházba egy fiu,evlileg,gyakoraltilag megy az átjároház rendesen,jönnek a haverok buli után ittalszanak,hangoskodnak.)tisztázd le a fiuval hogy szoktak e feljárni hozzá meg hasonlok,mer ha tanulás miatt mész albiba akkor lehet nem jo 5 let.De ahogy irtram egy lány is lehet olyan h nem lehet töle semmit csinálni vagy nem jöttök ki jol.Jo megbeszéli a dolgokat az elején nehogy idő közbe derüljön ki h "nem illetek össze".Én személy szerint senkivel(kivéve)pá nem költöznék össze.Ezért sem voltam sose kollégista,nem szeretem ha alkalmazkodni kell és szeretem a nyugalmat.

Hála itt ahol lakom van olyan albi is amit simán egyedül lehet fizetni(régen abba laktam mig párom nem lett).

2011. jan. 25. 12:21
 6/46 A kérdező kommentje:
én nem egyetemista vagyok, hanem melózok, imádok bulizni, bárkivel megtalálom a közös hangot, ezenkívül nem vagyok takarításmániás sem.Szóval ilyen problémák nem lennének.Csak ilyesmire gondolok, hogy megerőszakol, vagy ilyesmi.Ne nevessetek ki, de a mai világban bármi megtörténhet, mittudomén...de akkor szerintetek nem annyira gáz.
2011. jan. 25. 12:24
 7/46 anonim ***** válasza:
50%
ha tudsz inkább keress egy kis albit,40körül-bp-már lehet találni.. én nem mennék,mert a fiúk kiszámíthatatlanok. vagy ha ők nem,akkor akik feljárnak. sztem ne tedd ki magad veszélynek
2011. jan. 25. 12:25
 8/46 anonim ***** válasza:
100%

nos..ne a fennt leírtak aéapján dönts,hanem az alapján mennyire éreznéd magad veszélyeztetve köztük....

A mai világban annyi de annyi szörnyűséget lehet hallani és látni persze tudom ilyenkor van az ááá velem nem történhet meg de sajnos bárkivel előfordulhat bármi,nagyon el van vadulva mindenki.

Dönts alaposan megfontolva és reálisan itt azért én azt is megkérdezném magamtól,és ha részegen hazajönnek éjszaka akkor is jó fejek lesznek.Mert akkor nem az mérvadó,hogy mennyire mutatom magam vagány csajnak .

Én biztos félnék,és én nem költöznék az biztos.De ez én vagyok.De jól gondold meg.

És ha mégis költözöl az igaz hogy valamit szerezz be gázsprét vagy egyéb dolgot.

2011. jan. 25. 12:25
 9/46 A kérdező kommentje:
De pont ez az, hogy a lányok szinte mindenhol többet kérnek.Szóval anyagilag lenne jobb.
2011. jan. 25. 12:26
 10/46 A kérdező kommentje:
12:25, hát úgy látom, nem vagyok akkor egyedül.Az még csak hagyján lenne szerintem, ahol többen vannak, de ahol csak egy van, az még gázosabb szerintem.Ti hogy látjátok?
2011. jan. 25. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!