Szerintetek jó ötlet fiúkkal összeköltözni albérletbe?
úgy hogy nem költöznék és kész....
A biztonságom többet jelent bárminél,akkor fizetek egy rohadt papírdarabbal többet de nem kell paráznom nap,mint nap.
Az, hogy mennyire megy az együttélés emberfüggő, nem pedig azon múlik, hogy fiú vagy lány az illető. Ha van külön szobád és még az elején tisztázva vannak a szabályok akkor semmi probléma nem lehet szerintem.
Ne hagyd, hogy befogjanak házimunkára, ne pakolj, mosogass, takaríts utánuk és kész. Ami meg a félelmedet illeti, nyilván látni fogod hogy normálisak-e a lakótársak, nem hiszem hogy nagyobb lenne az esélye annak hogy meg akarnának erőszakolni, mint ha mondjuk este az utcán sétálnál egyedül.
De végső soron ez a te döntésed.
21/F
Ja és még annyit, hogy laktam együtt lánnyal, sőt volt hogy hárman voltunk fiúk + a lány és soha semmilyen probléma nem volt. Mindig tiszteletben tartottuk egymás privát szféráját.
előző voltam
senki nem mondta hogy nincs de.....persze hogy több lesz aza válasz akinek pozitív tapasztalata van e téren
DE akkor sem költöznék össze vad idegen emberrel,mert IGENIS ott is ott van a DE viszont már NEGATÍV értelemben.
BIZTONSÁG az első,bezárod az ajtódat nem?nem engedsz be bárkit nem?nem állsz szóba bárkivek nem?nem éjszakázól bárkinél nem?nem mész el buliba bárkivel nem?
AKKOR én nem költözöm öszze BÁRKIVEL
ez az én érvem
és szerintem ez reális gondolkozás
ha egy mód van rá akkor NEM
Mi annak idején úgy költöztünk össze egyetem kezdésén a gyakorlatilag ismeretlen csoporttársnőmmel, akit a felvételi után ismertem meg egy fórumon, hogy elmentünk lakást nézni, találtunk egyet, csak kellett volna még egy lakó, hogy egy idegen fiúval költöztünk össze.
Semmi gond nem volt belőle, bár mi ketten voltunk lányok.
A helyzet aztán úgy hozta, hogy én elköltöztem, és még egy fiú ment a helyemre, szóval jelenleg két sráccal lakik együtt barátnőm.
Szereti, mert senki nem cseszegeti, valamilyen szinten biztonságot nyújt, hogy van férfi a háznál, bár kétség kívül akadtak problémák takarítás ügyben, pedig a leányzó kezéhez sincs hozzánőve a domestos meg a felmosókanna. :)
Én azt mondom, ha lehetőség van rá, ülj le mindannyiukkal beszélgetni, derítsd ki a bulizási szokásaikat, kérdezz rá a takarításra, hurcolnak-e fel idegeneket, bulit tartanak-e, ilyesmi. Nálunk is úgy folyt a lakótárskeresés, hogy lehetőség szerint próbáltunk mindannyian ott lenni a potenciális jelöltek érkezésekor, és igyekeztünk minden kérdésükre válaszolni.
Ha mégis a fiúk mellett döntesz, én feltétlenül írnék egy megállapodást, mikortól költözöl be, mennyi a lakbér, ilyesmi, és kérném, hogy a személyes adataikkal együtt mindannyian írják alá. Nálunk így történt, aztán elérhetőségekkel együtt szépen odaadtam a családomnak, hogy tudják, ha bármi történik kit kell keresni.
Sokaknak ez túlzásnak tűnik, de nagyobb biztonságot nyújt szerintem.
Summa summarum: Nagyon jó tud lenni srácokkal lakni!
22/L
Én a barátommal és az öcsével laktam együtt egy kis ideig.
Az öcsike nagyon rendmániás volt,tehát ezzel nem vvolt gond.Engem max az zavart,hogy a lakásba dohányzott és sokszor hangosan halgatta a zenét.
Szerintem beszélgess előtte több jelöltel is,és aki a legszimpatikusabb azt válaszd.Engem max az zavarna,ha esetleg bepróbálkoznának,mert van párom.Ha nem lenne és pasit keresnék akár kapóra is jöhet,lakva ismerszik meg az ember:))Azért az alap,hogy a szobádhoz csak neked legyen kulcsod és tényleg legyen nálad valami amivel meg tudod védeni magad...pl. egy vipera vagy baseballütő:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!