Szerintetek jó ötlet fiúkkal összeköltözni albérletbe?
Annyira viccesek vagytok. :) Szerintem pár perc beszélgetés után le lehet vágni, hogy ki gázos és ki okés.
Igaz én fiukkal laktam egyetem alatt albiban, de nagyon gyakran aludtak nálunk lányok. Ismerősök, barátok, ismerősök ismerősei akik épp másnap hajnalban repültek külföldre vagy bármi. Soha nem akartuk őket megerőszakolni! :D
Azért eléggé csúnyán megütheti a bokáját, ha ilyesmire rápróbál, a saját lakásában. Hát sztem ettől nem kell tartanod. De mondom egy kb 30 perces kávézás alatt le tudod szűrni, hogy normális-e. Hova járt, mit dolgozik, van-e bnője. Ennyi. Ha most szabadult nem költözöl vele össze.
Én semmi veszélyt nem látok a dologban. Amúgy sok ismerősöm lakik vegyes albiban. Senkit nem erőszakoltak még meg.
F/22
En 3 fiuval laktam egyutt es egy lannyal, ebbol ket fiuval egy szobaban voltunk, igaz, en azelott mar 4 eve ismertem oket, osztalytarsaim voltak.
Szerettem veluk lakni, sokat hulyeskedtunk, nem unatkoztam mellettuk egy percig sem, jartunk egyutt kosarazni, kocsmakba(egyetemista pub), setalni, vasarolni, egyetemre is neha :)) Csak tanulni nem tudtam toluk... meg sokszor kellett takaritanom utanuk, neha kiteregettem a ruhaikat, a szemetet sokszor nekem kellett levinnem, rengeteget mosogattam, ablakot pucoltam, foztem stb. Amellett ejjelenkent sokszor jatszottak, filmet neztek, s emiatt nem tudtam aludni, hulla faradt voltam masnap....
Szoval voltak elonyei is meg hatranyai is....
Szerintem se koltozz ossze teljesen ismeretlenekkel, vagy ha ismeretlenek, akkor is 19-20 eves egyetemistakkal, szerintem azok nem bantananak... De a biztonsag kedveert tenyleg szerezz be egy gazspray-t...
Menj el lakasokat nezni, s akkor ki tudod szurni, hogy megbizhatoak-e vagy sem... Kerd meg egy baratnodet, hogy menjen veled.
Én tavaly is idén is két fiúval, egy lánnyal laktam...hát emberfüggő....
Nekem tavaly nagyon nem jött be...nem mosogattak, mocskosak voltak, nem takarítottak-mosogattak maguk után, wc-t mindig én takarítottam, olyan is volt, hogy a mosatlanukat behordtam az ágyukba 3 hét kerülgetés után. Az egyiknek az volt az elve, hogy "felőlem patkányok is futkorászhatnának a lakásban"...
Idén szintén két fiúval lakom, de ők kisebben nálam 18-19 évesek, ők bár legalább a saját szobájukat rendben tartják, nincs büdösség a szoba előtt. A mosatlannal sem várnak heteket, van hogy napokat igen, de az elviselhető...mondjuk takarítani még mindig én takarítok, wc-től a konyháig, mert tőlük az ülhet...:(
Jövőben költözök és lehetőleg lányokkal.
(Am. ez fiú-függő, hogy mit hozott magával otthonról. A párom lakásában (és míg másokkal lakott is) olyan csili-vili rend van mint annak a rendje. szóval meg kell válogatni.)
Az előnye, hogy nincsen havonta hiszti:D
ja és a megerőszakolással kapcsolatosan:D
a tavalyi két kedves lakótársam azért kvázott le, mert egy év alatt egyiknek sem engedtem, hogy bepróbálkozzon:D
szóval...
Amúgy, nyugi nem erőszakolnak meg:D
előző voltam
Nekem van párom mégis srácokkal lakom. (jelenleg távkapcsolatban élünk...)
Őt sosem zavarta...mert egyik sem volt olyan, hogy féltékeny legyen. A másik: nálunk a bizalom az alap...
A fiúkkal az a baj utánuk takarítassz tetszik-nem tetszik. Mert a 9o% azt hiszi, hogy ha nő van a lakásban akkor az azt jelenti, hogy bejáró nő...
Én nem mgyőztem a tavalyiaknak hangsúlyozni, hogy a lakás nem szálloda, én nem vagyok bejárónő s egyik felesége sem...a mostaniak sem értik ezt...
sőt az anyja az egyiknek a múltkor megjegyezte, hogy nem látszik, hogy lánnyal laknak mert rendetlenség van a konyhában (én más mocskát nem takarítom már a konyhából)...
Nekem mindkét esetben a körülmények hozták úgy, hogy srácokkal lakom...nem favorizálom...
Jövőben költözök, de ezt már mondtam...
szóval én olyan esetben ajánlom, ha ismered őket. Mert az enyémek is igértek fűt-fát mielőtt beköltöztek, aztán ahogy eltelt két hét mosogatni sepregetni és egyéb alap dolgokat egyből kitörültek emlékezetből...
2o-L
lány vagyok, fiúval lakom, aki történetesen a párom :D
na, de ha mondjuk nem lenne saját lakásom, és albira kényszerülnék, akkor 100x inkább valami normális, visszahúzódóbb, becsületes sráccal mint valami öntelt picsogó libával, aki ellopkodja tamponomat meg a sminkcuccomat :D
ha mondjuk csak 1 fiúval lax, akkor el lehet viselni, hogy takarítani kell utána.
mondjuk cserébe megkéred, h a nehéz cuccokat ő hozza a boltból, ő vigye a le szemetet, ilyesmik.
olyan fiúval kell együtt lakni, akivel abszolút nem jöttök be egymásnak, de haverként kijöttök. így egyikőtök sem akar összejönni a másikkal :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!