Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet fiúkkal...

Szerintetek jó ötlet fiúkkal összeköltözni albérletbe?

Figyelt kérdés
Most keresek albit, de szinte csak olyanokat találtam(amik rám nézve kedvezőek lennének), ahol fiúval kéne együtt lakni.Nekem ezzel semmi bajom nem lenne, mert alapjába véve a férfiakkal jobban kijövök, mint a nőkkel, de mégis, nem veszélyes ez?szerintetek?
2011. jan. 25. 12:12
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
21 54 ha lányokkal költözne össze akkor meg leszbinek készülne ugye?...Amúgy meg mindenki magából indul ki...
2011. jan. 28. 11:09
 42/46 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 11:02-es vagyok!

OOo elnézést hogy elmondtam a véleményem!Mindenkinek más az igénye,én nem költöznék .Ennyi!Ez akkora baj??És igen én inkább maradnék a szülővel,mint egy idegennel.Bár azt sem szívessen,de a szülői házban szerintem az ember többet tud félre tenni.Bár nem tudom kinek milyenek a szülei,de nekem szerencsére rendesek és ha arra kerülne sor,akkor inkább haza mennék a szüleimhez!!Persze ez függ a szülőtöl is és a gyerektől is,hogy mennyire jönnek ki egymással.

2011. jan. 28. 12:11
 43/46 A kérdező kommentje:
Hát ez az, előző, hogy nincsenek mindenkinél ilyen idilli állapotok.Meg egyébként is, évek óta nem lakom együtt a szüleimmel, és eszem ágában sincs náluk letáborozni.
2011. jan. 28. 12:33
 44/46 anonim ***** válasza:
Bocs de én a párommal és két barátommal költöztem(lakom)számomra ők nem idegenek...De mindegy...
2011. jan. 28. 12:35
 45/46 anonim ***** válasza:
szia, én laktam fiúkkal albérletben. nem volt rossz, csak az volt a baj, hogy én tisztaságmániás vagyok és alig bírtam nézni, hogy az asztalon feltornyosulva állnak a mosatlan edények, ezért szinte mindig elmosogattam helyettük, de hálásak voltak érte. na meg az , hogy nem takarítottak, mindenütt állt a por, ezért ezt is én csináltam, de nem haragudtam érte, mert legalább tudtam biztosra, h. patyolattiszta minden. valamint azt is megtanultam, h. a fiúk után a WC bizonyos ideig tiltott zóna. Azért ki lehet velük bírni, jófejek, és nem fognak beszólni semmiért :) Egyébként nálunk nem történt semmi megerőszakolás meg ilyenek, nyugisan megvoltunk, beszélgettünk, de semmi testiség nem volt,bár párszor furák voltak, mikor megláttak hálóruhában.
2011. jan. 28. 13:26
 46/46 anonim ***** válasza:

Szerintem mindegy, milyen nemű az illető - csak előtte alaposan beszélgess el velük, milyenek a szokásaik, stb.!

Én is majdnem költöztem egyetemet kezdve fiúk mellé, akiket ráadásul jól ismerek, de anyám lebeszélt róla, ő nagyon féltett.

Az, hogy elmosogat-e maga után, abszolút nem függ a nemétől - jelenleg három velem egykorú lánnyal lakok együtt, mégis _tojnak_ a mosogatásra, porszívózásra, a tejesdobozok meg két hétig rothadnak a sarokban. (Cserébe leviszik a szemetet. Néha.) Ez van.

Egy jó barátnőm két fiúval lakik együtt, mert így alakult... nincs köztük semmi, nem is volt, jártam náluk vendégségben, mindenki elvan a saját szobájában, stb.

Szóval hajrá!

Mindegy, ki az, fiú vagy lány, csak nézd meg előre, miféle. :)

2011. jan. 28. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!