Szerintetek jó ötlet fiúkkal összeköltözni albérletbe?
tegnapelőtt 11:02-es vagyok!
OOo elnézést hogy elmondtam a véleményem!Mindenkinek más az igénye,én nem költöznék .Ennyi!Ez akkora baj??És igen én inkább maradnék a szülővel,mint egy idegennel.Bár azt sem szívessen,de a szülői házban szerintem az ember többet tud félre tenni.Bár nem tudom kinek milyenek a szülei,de nekem szerencsére rendesek és ha arra kerülne sor,akkor inkább haza mennék a szüleimhez!!Persze ez függ a szülőtöl is és a gyerektől is,hogy mennyire jönnek ki egymással.
Szerintem mindegy, milyen nemű az illető - csak előtte alaposan beszélgess el velük, milyenek a szokásaik, stb.!
Én is majdnem költöztem egyetemet kezdve fiúk mellé, akiket ráadásul jól ismerek, de anyám lebeszélt róla, ő nagyon féltett.
Az, hogy elmosogat-e maga után, abszolút nem függ a nemétől - jelenleg három velem egykorú lánnyal lakok együtt, mégis _tojnak_ a mosogatásra, porszívózásra, a tejesdobozok meg két hétig rothadnak a sarokban. (Cserébe leviszik a szemetet. Néha.) Ez van.
Egy jó barátnőm két fiúval lakik együtt, mert így alakult... nincs köztük semmi, nem is volt, jártam náluk vendégségben, mindenki elvan a saját szobájában, stb.
Szóval hajrá!
Mindegy, ki az, fiú vagy lány, csak nézd meg előre, miféle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!