Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Szeretnék vele összeköltözni. Jó ötlet lenne?

Hát nem tudom..
Sztem még várj vele..Vagy,fokozatosan haladjatok.Szal,ne egyből összeköltözés,hanem mondjuk,hogy pár napig együtt laktok nála vagy nálatok.(Ha megoldható)
Mert,SZERINTEM az összeköltözés meg is mérgezheti a kapcsolatotokat.És,azért főznöd is kéne rá,meg takarítanod (gondolom nem bejáró nőtök lenne :D),és lehet,hogy nem tudnátok mindenben megtalálni a közös megoldást.Lehet,hogy nem tudjátok még annyira egymás szokásait,és ebből lennének veszekedések.(ha nem is nagyok.)
Magyarul 7 hónap után összeköltözni korai lenne.Nekem legalábbis.:)
L.15

Igazából majdhogynem mindegy mikor költöztök össze .
Ha müködik a dolog akkor úgyis együtt maradtok , ha meg valamit nem bírtok elviselni a másikban úgyis belátható időn belül elvállnak az útjaitok . És ezek a dolgok mindegy hogy fél éves kapcsolatban vagy 3 éves kapcsolatban derülnek ki .

Igen, szerintem is teljesen mindegy.
Csináljátok bátran, ideje elkezdeni férfivé és nővé válnotok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!