Szerintetek jó ötlet fiúkkal összeköltözni albérletbe?
21:54
Én két sráccal lakom előzőleg írtam többször is...
"én sem ribinek készülök" nem tudom neked ebből, hogy jön az le.
Soha egyetlen egyszer nem láttak fehérneműben én sem őket alsóban...Szóval semmilyen szexuális jellegű dolog nem történt, pedig lassan két éve lakok srácokkal.
Ezen kívül komoly párkapcsolatom van, rá se nézek másokra. A srácok nem jönnek be az én szobámba én sem az övékébe, max. a konyhában találkozunk. Szóval ha csak "nem készülsz újságírónak" akkor ne szólj be itt olyan dolgokról, hogy valaki ribi attól mert ellentétes neművel lakik, mert a r.bancság nem ott kezdődik.
Érdekes, hogy eddig Te vagy az első aki felvetetted...
Nekem a párom sose tett erre megjegyzést mert nem is volt rá szükség, egy kapcsolat a bizalmon alapszik és nem azon, hogy károgunk, féltékenykedünk. Biztosíthatlak, hogy akinek jár a szája az gyakrabban lépik félre és r.bancabb mint az aki hallgat.
Szóval nincs összefüggés...
A mocsok és a mosogatás persze más téma...
Nem költöznék össze!Miért kellene egy vadidegennel megosztanom az életem egy részét??Nem tudom hogy kik találták egyszer ezt ki,hogy költözzünk 3-4-en össze,de szerintem nem egézséges.Nekem többet ér az hogy haza megyek és nem kell másokhoz alkalmazkodni.Ideig óráig persze ok.
Én inkánn fyzetnék kicsivel többet egy kisebb lakásban,de ne hogy már egy idegennek kelljen osztoznom az otthonomon és az életemen.Biztos hogy nem!
Szerintem nincs gond azzal ha valaki fiúkkal lakik.
Egyik csoporttársam a saját lakásában lakott 2 fiúval, takarítani kellett utánuk de ez nem feltétlen nemtől függ.
Én a barátommal lakok egy szobában a másikban mindig lányok laktak, hát mondanom sem kell.az ok hogy én a párom után takarítok, de a lányok még durvábbak voltak. hintőpor volt minden állandóan (nem tom mire kellett). Volt mikor a mosógépből szedtem ki tisztasági betétet. :S előtte mosott. hát hánynom kellett. tampon,betét szanaszéjjel hagyva. mosogatás nuku. Pedig igényes lányoknak néztek ki. A mostani lakóval megfogtuk az isten lábát. már többet takarított pár hónap alatt mint a többiek együttvéve. Szóval csak jól ki kell fogni. De előfordulhat negatív dolog lányokkal is nem csak fiúkkal. Csak példának írtam le.
üdv
11:02 egészségesebb,mint szülőkkel élni,hozzájuk is kell alkalmazkodni ám,én ahogy tudtam mentem el otthonról és nem azért mert rossz a kapcsolat,hanem mert nem tudtam volna otthon párommal (akkor már 3 évesek voltunk,már tíz éve együtt vagyunk,4 -en két baráttal lakunk együtt saját kérónkban)úgy együtt lenni,hogy a szomszédban a szülők aluszkálnak...
28N
Off: "11:02 Nem tudom hogy kik találták egyszer ezt ki,hogy költözzünk 3-4-en össze,de szerintem nem egézséges.Nekem többet ér az hogy haza megyek és nem kell másokhoz alkalmazkodni."
Manapság egy lakás, két szobával, felújítás nélkül is minimum 60.000 ft körül van, ha hárman fizetik, mindenkinek havi 20.000. Azért szerintem nagy különbség van... Ha a Kérdező keres például havonta 70-80 ezer forintot, alig marad neki valami, ha összeköltözik másokkal, akkor még félre is tud tenni.
Ha egy fiúról van szó és szimpatikus, normálisnak tűnik, akkor én szerintem belevágnék. Nézz körül a lakásban, hogy mennyire tart rendet és beszélgess vele sokat mielőtt úgy döntesz kiveszed a szobát. Ha bármi rossz előérzeted lenne vele kapcsolatban, ne vedd ki, ennyi. Egyébként lehet, hogy a szoba, fürdő, wc ajtaján alapból lesz zár kulccsal, nálunk is van (de én a párommal élek albérletben, így mi persze nem használjuk) 23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!