Mindenképp rossz ötlet ilyen hamar összeköltözni?
Szerintem még várjatok. Okok:
- ráadásul az első két hétben elég döcögősen és ritkásan indult a dolog.
- amolyan magányos független farkas vagyok, csak nőben
Ez a lakása megmarad, meg elég egérút szerű.
Utolsóval értek egyet. Ne egy egyszeri költözés legyen, hanem először csak 1-2 napot töltsön nálad, vihet egy két holmit (fogkefe, borotva, egy-két ruhadarab). Aztán 3-4 napot, és ha jól alakulnak a dolgok, akkor vágnék bele a végleges költözésbe.
Ne csak magatokra gondolj, hanem a kisgyerekre is. Hirtelen betoppan az életébe egy férfi. Akármennyire jól kijönnek, azért idő kell neki, hogy megszokja az új felállást. Jobb a fokozatosság.
Másik eset, hogy hirtelen beköltözik, és a kisfiad nagyon megkedveli. De közben kiderül, hogy ti nem tudtok olyan jól együtt élni, és mondjuk nem működik a kapcsolat. Akkor hogy tálalod a kicsinek, hogy a párod mégsem fog veletek élni?
nahát, de aranyosak vagytok :)
amúgy engem megnyugtat, hogy megmarad a lakása. jobb érzés, hogy nem függ tőlem egyelőre.
Ha mindketten akarjátok, nincs mire várni. Így legalább akkor jönnek elő az apróbb problémák, amikor szépen a szerelem hevében nem figyeltek rájuk, max megbeszélitek.
Én a férjemmel kb 3x randiztam, /igaz ő csak hétvégéken járt haza mert olyan munkája volt/ mivel minden hétvégét nálam töltött, kb azonnal összecuccoltunk, nem volt kérdés. 2 év után házasodtunk, több mint 5 éve együtt vagyunk. Két fiam van az előző házasságomból, úgyhogy még a "lízingelt" gyerek is stimmel. :)
Előnye és hátránya is van ennek, persze előre nem lehet tudni, hogy adott dolog végül előyn vagy hátrány lesz...
Előnyként arra gondolok, hogy igaz a "lakva ismerszik meg" dolog, szóval ha nagyon nem tudtok otthon összehangolódni, akkor legalább hamar eldönthetitek, hogy inkább szakítotok és nem húzzátok egymás idejét. Ha vártok, hogy na most még csak "jártok", mint a kamaszgyerekek és csak mondjuk jövőre költöztök össze, és akkor derül ki, hogy annyira máshogy szerettek otthon élni, annyira más szokáasitok vannak, akkor hamar elegetek lehet egymásból, és még ott lesz az is, hogy kár volt vele az az egy év is. Főleg ha mondjuk a gyerekeddel még jó haverok is lettek, akkor neki majd még hiányozhat is, míg te látni se akaraod mondjuk...
De ugyanez a hirtelen összeköltözés utáni szakítás is felkavarhatja a gyerkeedet, ha csípi az ürgét. Egy gyereknek nagy változás ha valaki odaköltözik vagy el...
Én ezért inkább arra szavazok, amit írt más is, hogy eleinte csak 1-1 hétvégét vagy 1-2 hetet legyetek egymásnál, és tudja a gyerek is, hogy ez csak vendégeskedés inkább. Aztán majd kialakul, ahogy érzitek...
Ha 20 éves lennél, akkor korai lenne, így nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!