Elég rossz családom van sajnos, megint nem lesz jó karácsonyom. Ez jó ötlet?
Szia!
Nem sok minden szokott nyitva lenni, én ezt a programot húsvétra javasolnám, akkor legalább nincs hideg.
Apáddal mi a helyzet?
Én is ebben nőttem fel,mégis tisztességes jó ember lett belőlem.Apám hobbija az volt,hogy dec.6-án elkezdett veszekedni és ez tartott 24-ig.Amikor is felkelt és szeressük egymást ,mert karácsony van.Anyámnak soha nem vett semmit,elvileg nekem se.
Azért ezt gondold meg,mert szenteste nemigazán van közlekedés.
nincs egy megértő barátod/barátnőd, akinél töltheted az ünnepet, és tudja milyen otthon a szitu?
inkább náluk legyél. vigyél sütit, bort, és beszélgessetek. sokkal jobb egy meleg kis fészekben, szeretett emberekkel lenni, mint egy üres kávézóban magányos emberek közt.
egyik barátnőmnek nagyon korán elhunytak a szülei, és egy másik barátnőm mindig megvendégeli őt karácsonykor. náluk olyan kis nyüzsis a család, szívesen látnak mindenkit, és a lány is jól érzi ott magát.
szóval ha egy mód van rá, akkor ne egyedül karácsonyozz, hanem társaságban, jó hangulatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!