Mit vegyek/csináljak anyu 56. szülinapjára? Sajnos (mivel csak 16 vagyok) nincs pénzem így vmi pénztárca kímélő ötlet kellene
Van egy nagyon hatásos, és emlékezetes ajándék. Mondjuk ezt én a családnak karácsonyra csinálom, de így is jó. Ha a gépeden vannak családi fotók, v éppen vhol betudsz scannernerni régi fotókat, akkor a gépen van egy alap program a Windows Movie Maker amivel képek által össze tudsz állítani egy videót, aláfestő zenével, v kisebb belevágó szövegekkel. Én már ezen dolgozom (tudom kicsit korai karácsony miatt) de már nagyon várom h mil ezs a vége, és már csináltam ilyet, és sokakat megrikkattam! Ha tetszik az ötlet, és van min fél/1/másfél órád, akkor egy igazán személyes csodálatos ajándékot tudsz csinálni, és még pénzbe se kerül.
Pusy
ha tudsz varrni, csinálhatsz neki valami kis kabalafigurát a kulcstartójára, vagy a visszapillantótükörre. aranyosan hozzáteheted, hogy ez majd az őrangyala lesz és megvédi, akármerre is jár :) vagy ha ez túl gyerekesnek gondolod, akkor nézz szét a hobbiboltokban, és csinálj neki karkötőt, nyakláncot, fülbevalót, vagy bármi olyan dolgot, aminek örülne.
szerintem a kézzel készített dolgok a legjobbak, mert sokkal több szeretet van benne, mint amikor bemész a boltba és csak találomra lekapsz vmit a polcról.
sok szerencsét!
oh, köszi! örülök, h tetszik az ötletem! :D
remélem nagyon fog neki örülni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!