Mindenképp rossz ötlet ilyen hamar összeköltözni?
Szerintem meg erre nincs bevált recept, hogy hány nap ismeretség után lehet összeköltözni, nem attól függ a boldogság, a szerelem amúgy sem ésszerű.
Nekem a gyerekkori barátnőm egy balatoni nyaralós bulizás alatt megismert egy fiút, összejöttek, hazautaztak, összeköltöztek és azóta már 3 gyerekes boldog család. Pedig mindenki őrültnek nézte őket, hogy ilyen hamar jött az egész.
Én is a fokozatosságot választanám. Akkor menjen 1-2 napra, amikor tudtok egymásra koncentrálni, nem esnek ki órák, amikor nem tudsz vele foglalkozni egyáltalán.
Nem magatok miatt, hanem a fiad miatt gondolom én is úgy, hogy érdemes lenne ezzel még egy kicsit várni. Ha ilyen gyorsan összeköltöztök és utána megromlik a kapcsolatotok, elmegy, a kisfiad pedig szerette, akkor ez őt meg fogja viselni és én ezt tartanám szem előtt.
Először csak járjatok el kettesben/hármasban minél több helyre, aztán néha aludjon nálatok 1-2 éjszakát, majd amikor már úgyérzitek, hogy az együttélés is menne, akkor költözzetek össze!
Kedves Kérdező!
Mi lett akkor Veletek? ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!