Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit tennétek, ha azért nem...

Ti mit tennétek, ha azért nem lenne igazi családi életetek, mert vasárnaponként a férjetek a szüleihez vinné a gyereketeket?

Figyelt kérdés

A férjem csak vasárnap nem dolgozik, hétköznap, meg szinte csak fürdetésre ér haza. Tulajdonképpen a vasárnap lenne a közös napunk, amikor a gyerekünk (15 hónapos) tapasztalhatná, hogy milyen a családi együttlét, mehetnénk néha kirándulni, stb. De SOHA nem megyünk sehova. Nincs közös program, mert a férjem vasárnaponként viszi a gyereket anyósomékhoz. Én nem vagyok jóba velük, nekem még csak köszönni se köszönnek, még ha 2x köszönök rájuk, akkor sem, pedig ők bántottak meg engem és a családom. Ez az egy unokájuk van, és olyan büszkék, hogy 10 hónap alatt nem jutottak el odáig, hogy bocsánatot kérjenek, ha másért nem, azért, hogy többet lássák az egyetlen unokájukat. Ha jó lenne a kapcsolatunk, én is átvinném.

Viszont így tönkremegy a családunk.

Ti mit tennétek?

2016. szept. 17. 13:40
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
47%
Hát fogod magad, szombaton, és átviszed Te. Vasárnap reggel meg otthon hagyod a férjed, és elviszed a gyereket a te szüleidhez. Ha szeret, utánad megy.
2016. szept. 17. 18:21
 42/61 anonim ***** válasza:
20%

ti meg gondolkodás nélkül minden hülyeséget elhiszetek.

Anyósom itt lézeng rendszeresen az udvaron,

Mikor lézeng, mikor állandóan egyedül dolgozik a kocsmában, alkalmazott nélkül?

2016. szept. 17. 18:33
 43/61 anonim ***** válasza:
27%

na ez az!!!!

pedig reggeltől estig a kocsmában dolgozik.

én nem voltam rosszindulatú, teljesen normális választ adtam.

az meg ne legyen már beszólogatás, hogy valakivel nem értek egyet, és kifejtem, hogy miért rossz megoldás így rendezni a családi dolgokat!

menj te a francba, ha szerinted csak egyféle válasz létezhet, és mindenkinek el kell fogadnia ugyanazt!

egy értelmes VITA erről szól, hogy az ember érvel.

ti nem tudtok különbséget tenni vita és veszekedés között.

vérszemet kaptok, ha valakinek más a véleménye. úgy vagytok vele, hogy csak az lehet a helyes elgondolás, ahogy ti gondoljátok, minden más csak rossz lehet.

gratulálok ehhez.

a gyerekeiteket is így nevelitek, hogy nem lehet saját véleményük?

én is ezt írtam, amit az utolsó. nem kell mindent elhinni.

gyanús egy csomó minden.

mindent úgy ír le, hogy ő maga mártír legyen, az anyós meg minden tettével rosszat tesz.

én nem hiszem, hogy az anyós a saját fiának meg az unokájának ártani akar. csak belemagyarázza.

és ezzel rohadtul nem vagyok rosszindulatú, csak nem értitek meg, hogy a világ nem így működik.

2016. szept. 17. 18:55
 44/61 anonim ***** válasza:
7%

amúgy meg büdös nagy paraszt vagy te, nagyokos, ha szerinted nem lehet véleményt mondani.

tudtommal egy szabad országban élünk, és egy olyan oldalon vagyunk, ahol bárki bármiről véleményt formálhat, nem kell hozzá kikérni a te engedélyedet.

legyen a te problémád, ha nem látod a fától az erdőt.

szerinted egy "itt segítséget kérő ember"-rel szemben ha kiír egy újabb kérdést monjuk az anyós, mindent leír a saját szemszögéből, úgy állítja be, hogy neki van igaza, akkor nyilván ott is mindent elhiszel, na akkor kinek adsz igazat?

2016. szept. 17. 18:58
 45/61 anonim ***** válasza:
79%

"egy értelmes VITA erről szól, hogy az ember érvel."

Így igaz. Ezért nem vagy te vitapartner.

2016. szept. 17. 19:09
 46/61 anonim ***** válasza:
17%
Hova jártál ki, hogy tudjatok nyaralni menni,mit csináltál ott?
2016. szept. 18. 07:31
 47/61 anonim ***** válasza:
96%
Nem normalis dolog az osszes szabadidot a szuloknel tolteni. O inkabb oda tartozik, nem akar veletek harmasban lenni? Hetkoznap meg kenyszerbol engedi, hogy veled legyen a gyerek, mert te eteted, te gondozod, te vigyazol ra, de amikor a csaladi lenyegi ido jon, akkor nem kellesz, csak folyamatosan, minsen vasarnap a nagyszulok? Herotom lenne, ha minden heten a nyakamba akasztanak a parom szuleit es em lenne sajat eletunk.
2016. szept. 18. 07:36
 48/61 anonim ***** válasza:
11%

Én azzal a kommentelővel értek egyet, aki azt írta, hogy a kérdező önmagát mártírnak, az anyósát boszorkának állítja be. Valami nem tiszta ebben a történetben. Az meg röhejes, hogy a kérdező sem tud felülemelkedni a veszekedésükön.

Csak az a baj, hogy ott a felesége elől folyton munkáva és anyósékhoz menekülő férj, meg az eszközként, fegyverként használt gyerek.

Jó kis családi élet, príma! Ahol csak az a fontos, hogy a Zanyósnakjusztselegyenigaza!

2016. szept. 18. 12:15
 49/61 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem a férje csak menekül a gyerekkel otthonról, ezért viszi a gyereket is.
2016. szept. 18. 12:16
 50/61 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy ilyen sok rosszindulatú ember van, aki csak ítélkezni jön ide, de tanácsot adni, segítséget nyújtani nem tud ( vagy nem akar). Ezeknek az embereknek szívből kívánom, hogy éljék át mind azt, amit nekem kell, nem kívánok rosszabbat, csak ennyit.

A többieknek meg nagyon szépen köszönöm a segítséget!

2016. szept. 18. 14:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!