Ti mit tennétek, ha azért nem lenne igazi családi életetek, mert vasárnaponként a férjetek a szüleihez vinné a gyereketeket?
A férjem csak vasárnap nem dolgozik, hétköznap, meg szinte csak fürdetésre ér haza. Tulajdonképpen a vasárnap lenne a közös napunk, amikor a gyerekünk (15 hónapos) tapasztalhatná, hogy milyen a családi együttlét, mehetnénk néha kirándulni, stb. De SOHA nem megyünk sehova. Nincs közös program, mert a férjem vasárnaponként viszi a gyereket anyósomékhoz. Én nem vagyok jóba velük, nekem még csak köszönni se köszönnek, még ha 2x köszönök rájuk, akkor sem, pedig ők bántottak meg engem és a családom. Ez az egy unokájuk van, és olyan büszkék, hogy 10 hónap alatt nem jutottak el odáig, hogy bocsánatot kérjenek, ha másért nem, azért, hogy többet lássák az egyetlen unokájukat. Ha jó lenne a kapcsolatunk, én is átvinném.
Viszont így tönkremegy a családunk.
Ti mit tennétek?
Kedves 27-es. Anyósomnak van kocsmája, apósom fuvarozással foglalkozik meg földmunkával. Tipikus kifelé élő emberek, akinek csak a látszat számít. És igen rosszul csinálják, mert apósom megvesz száz használhatatlan roncsot, csak, hogy lássák mennyi van, minthogy megvegyen néhány jót, amit nem kéne állandóan szerelni.
A kocsma akkor nincs csak nyitva, amikornincs senki, mert a házuk mellett van. Így anyósom kötetlen munkaidőben dolgozik. De akinek van egy kis esze, az tudja, hogy miért kell a kocsma.
Nézd már Kérdező,
Megjelent itt a kedves anyósod :))
Kedves 29-34. Látszik, hogy se gyereket nem neveltél még, de gyanítom párkapcsolatod sincs. 5 hónapos gyerekkel a karomban sírtam. Hát Istenem. 5 hónapja nem aludtam. Kimerült voltam. Anyósom meg derült égből villámcsapásként letámadott.
Kész válaszaim vannak, igen. Épp megtörtént eseményt mondok el, nem pedig regényt olvasok fel.
Arra meg, hogy majom vagyok, már nem is reagálok.
És hát véletlenül sem fordulhat elő szerinted, hogy anyósomék nem jó emberek.
nem hát, se gyerekem, se párkapcsolatom. :)
ha épp kíváncsi vagy rá, nincs széthullóban a családom... mert hogy van!
de milyen büszke vagy magadra, hogy neked aztán PÁRKAPCSOLATOD meg GYEREKED van!
úgy írod, mintha senki másnak nem lenne.
simán előfordulhat, hogy nem jó emberek.
de az több, mint furcsa, hogy leírsz több kisebb szösszenetet, és mondjuk 10-ből 10 esetben te vagy jó, és ők a rosszak.
egész biztos, hogy ha meghallgatnánk a másik felet, ő is tudna érdekes dolgokat mesélni, és ott már nem lennél ennyire feddhetetlen.
nem vagyok anyós, attól még nagyon távol vagyok, mind korban, mind gyerek miatt. Még legalább 15 év.
de persze nincs is gyerekem, mint megtudtam...
34-35, menj már maszturbálni, vagy amit így szombat délután szoktál csinálni, ne itt írd ki a frusztrációdat magadból.
Kérdező, állati gáz helyzetben vagy, és nem azért, mert a férjed az egyetlen szabadnapját is anyóséknál tölti, és a gyereket is viszi magával, ez csak tünet. Az alapvető probléma az, hogy, láthatóan te csak potyautas vagy a famíliában, a férjed szemében is, soha, egyetlenegyszer sem állt ki mellettetek, az van, amit a szülei mondanak, akár a saját kis családja kárára is. Itt egyetlen megoldás van, ha érdemi változást akarsz elérni: szépen leülteted, és megkérdezed tőle, akar-e veled és a gyereketekkel normális családi életet élni, vagy továbbra is a szülei csicskája akar maradni, és kizárólag az ő igényeiknek megfelelni. Ha titeket akar, adj ultimátumot: keres másik munkahelyet, másik településen, legalább 80 km-re a szülőktől, és legkésőbb év végéig átköltöztök oda. ha nem így lesz, akkor elválsz tőle, viszed a gyereket, és kéthetente eljöhet hozzátok láthatásra.
Kemény döntés, gondold át, fel vagy-e erre készülve, meg tudod-e egyedül oldani a gyerek ellátását, mert tartásdíjat csak annyit látnál, ami a melegvízre se elég, erről anyóspajti gondoskodni fog. Ha nem mered meglépni, akkor várhatod, hogy a kedves mama itt hagyja a földi siralomvölgyet, mert addig semmi nem fog változni.
A szexuális életem rendben van, köszönöm érdeklődésed.
Talán inkább menj te, ha ez ennyire felhúz téged. :)
Nagyon életképes tanácsot adsz, egy ultimátum, szülőktől távol költözés majd biztos összetart egy családot. Ez a megoldás, valóban.
Üljön le, beszéljen vele... talán nem sikerült értelmezni, de már leült, beszélt vele.
Ha az első 8 leülésnek nem volt eredménye, akkor majd a kilencediknek lesz?
A férj kapott egy házat a szülőktől, ezt igyekszik meghálálni, megköszönni. (a köszönet mikéntje, legfőképp mennyisége vitatható. )
A javaslatom, miszerint ha nem mond fel, akkor vegye igénybe a jogosan járó szabadnapját, egy teljesen korrekt és elvárható megoldás, miért is én vagyok ezzel a rossz, és miért te vagy a tökéletes, aki elküldheti a másikat maszturbálni?
A te megoldásoddal borítékolható az örök harag, szerinted ez a normális, ha az ember többé nem beszél a szüleivel? És ezt még a melledet verve híreszteled is?
Egyébként ha anyós az egyedüli alkalmazott, rá nem vonatkozik a törvény, miszerint a kötelező pihenőidőt biztosítani kell? Ha a kocsma nyitva van hétfőtől péntekig, reggeltől estig, január 1-től december 31-ig, szerinted elhiszi az adóhatóság, vagy bárki, hogy évi 365 nap, napi 18 órában ugyanaz az ember állt a pult mögött, soha nem volt sem influenzás, sem ügyintéznivalója nem volt? Ugyanmár...
Több sebből vérzik a dolog, csak egyesek nem tudnak a dolgok mögé látni.
Nem kell mindent elhinni, amit az ember az interneten lát és hall! Egy kicsit lehetne akár gondolkodni is, tudod, észszerűen, nem ilyen Maunika-show szinten.
Egyébként ha anyós az egyedüli alkalmazott, rá nem vonatkozik a törvény, miszerint a kötelező pihenőidőt biztosítani kell?
Társas vállalkozóként ott állhat, nincs munkaidő-nyilvántartás vezetési kötelezettsége :) De az előző kérdésben azt írta a kérdező, mennyit járt át, főzött rá, stb, nem gondolom, hogy igaz, hogy egyedül van, mert akkor erre semmi ideje nem lett volna...
"a férjed azért nincs otthon, mert nem bír téged elviselni.
fáj az igazság.
de hallgasd csak a képmutató otthonülő nagyseggű dagadt kismamákat, akik szerint te vagy a normális.
az ilyen nőket szokták megcsalni, aztán otthagyni. :D"
Ebből gondolom, hogy komoly problémáid vannak.
"Üljön le, beszéljen vele... talán nem sikerült értelmezni, de már leült, beszélt vele."
De nem arról, amit javasoltam. Nem a kommunikáció mennyiségén, hanem a minőségén múlik az eredmény.
"A férj kapott egy házat a szülőktől, ezt igyekszik meghálálni, megköszönni."
Azzal, hogy szétbarmolja a házasságát, a családi életét? Te is ilyen "hálát" vársz el a gyerekedtől?
"A te megoldásoddal borítékolható az örök harag, szerinted ez a normális, ha az ember többé nem beszél a szüleivel? És ezt még a melledet verve híreszteled is?"
Amennyiben a szülők idióták, akkor borítékolható. De ha azok, miért is kellene a gyereküknek tönkretenni az életét miattuk? 80 km-re el lehet látogatni, időnként, de nehéz belepofázni az ifjú pár életébe. Pont ezért ideális.
"Nem kell mindent elhinni, amit az ember az interneten lát és hall! Egy kicsit lehetne akár gondolkodni is, tudod, észszerűen, nem ilyen Maunika-show szinten."
Hadd utaljak vissza a tőled származó idézetre, amivel kezdtem ezt a kommentet.:-) Talán megérted, hogy nem tudom komolyan venni, amiket írogatsz, nem adok olyanok véleményére, akiknek láthatóan nagyobb a cipőméretük, mint az IQ-juk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!