Segitsegetek szeretnem kerni nagyon fontos mas lehetosegem nagyon nincsen. Meg akarom talani az igazi anyukamat. Milyen lehetosegek vannak ra? Lehetoleg olyanokat amivel tenyleg megyek is valamire Tobbi lent.
RTL Klub: KERESEM A CSALÁDOM
Magánkopó. (Nem lesz olcsó!)
Komolyabb rangú zsaru ismerős,vagy bármilyen hivatali ügyintéző ismerős,főleg adóhivatali,TB vonalon.
Telefontársasági ismerős,mobilja csak van és talán a nevén.
Elutazol a legutóbbi ismert címére és kérdezősködsz.
Először is ragadj egy nyelvtankönyvet!:)
De a viccet félretéve, akik örökbe fogadtak szüleid, nekik tudniuk kell, hogy kik az igazi szüleid! Álltalában mielőtt örökbe add egy szülő vagy beadja gyermekotthonba a gyermeket megvannak az információk az igazi szülőkről az otthonban! És ha valaki örökbe szeretne fogadni valakit, arról értesíteni kell nekik az igazi szülőket, és mielőtt elhozzak a gyermeket a gyám/nevelőszülő és az igazi szülők előtte talalkoznak!
Tehát a gyámodat kérdezd meg!
Tudom mi zajlik egy ilyennel mert uncsim fogadott gyerek!
Illetve az RTL-en van egy műsor, hogy "Keresem a családom"(vagy valami ilyesmi a címe, nem vagyok benne biztos) ott megpróbálhatod! Mert írtad, hogy tudod a névét már eltudnak indulni keresni:) ha esetleg van egy képed róla vagy ha otthonba adtak és onnan hoztak! Minden info segít ilyenkor!:)
Remélem segítettem!
Írj ha kérdesed van!
Sok sikert;))
a csopp kis gond csak az hogy amikor megszult engem 16 eves volt es ott hagyott a korhazban.. tehat a korhaz altal kerultem be otthonba.. titkositott orokbe fogadas volt ahol az "igazi" szuloktol konkretan senki se jelent meg igy semmi konkretat nem tudunk rola.. gyamom az nincsen es nem is volt csak az orokbe fogadott szulok es ok mint mondtam nem tudnak semmit mert nem jelent meg senki a masik oldalrol a targyalason..
Erosen gondolkodom ezen a musoron.. de tenyleg csak egy nevet tudok se kep se semmi azzal tudnak barmit is kezdeni vajon?
koszonok eddigi mindent :)
kamuszagot érzek...
Honnan tudod a nevét? Azt meg pláne, hogy 16 volt (nálunk van a családban örökbefogadott baba, semmit nem árultak el a szülőkről, nem kort és nevet...)
Szerinted elhiszem, hogy a gyámügy kinyomozta neked a mostani címét, odamentek, majd közölték veled, hogy sorry, nem is ott lakik?
Furcsa a történet. Nevet nem ad ki a gyámügy, 18 éve pedig ritka volt a nyílt örökbeadás így kétlem, hogy a szülők mondták volna meg a nevét.
Hivatalosan annyit tesz a gyámügy, hogy levelet ír a szülőanyának és közli vele, hogy a gyereke szeretné felvenni vele a kapcsolatot.
Ha anyuka eltűnt a földszínéről, vagy mellőzi a levelet nem tehetnek semmit.
Magánnyomozóval lehet esetleg kerestetni anyukát, de az nem a gyámhivatal feladata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!