Elmondanátok nekem, miért jó, vagy miért fontos ennyire mindenkinek, hogy legyenek igazi barátai?
En soha nem gondoltam, hogy a baratokert kell csupan elni es egyre kevesbe gondolom azt, hogy a baratsagnak altalaban veve hatalmas hatasa van az eletunkre. Ennek ellenere nagyon jo dolog, ha az embernek vannak baratai. Sajnos a baratsagok 95%-a csak nevleg az, ha mar meg kellene mozdulni a masikert, egybol kiderul, hogy csak az erdekrol szol a kapcsolat. Sajnos az emberek kapcsolatrendszerben gondolkodnak, nem pedig baratsagban, csak ezt igy nevezik szepen. Vannak tenyleg onzetlen, joszivu emberek, akik tudnak jo baratok lenni, akar egy eletre, de ez olyan ritka, mint a feher hollo. Sot, meg ha ilyen jo baratot is talalsz, ugysem tudsz erte elni, hisz a baratok kulon eletet elnek, ha mar csaladjuk lesz. Azt vettem eszre, hogy a gyerekkori baratok eltuntek. Persze nem az o hibajuk. Ha az ember felno, dolgozik, csaladot alapit, ez tortenik. Valahogy az elet resze. Szerintem eltulozzak ezt a baratsag dolgot. A legtobb baratsagnak mondott kapcsolat inkabb ismerettseg.
Fontos lenne, hogy legyenek igazi baratok, de az elet nem igy mukodik, foleg a mai izolalt vilagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!