Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Segitsegetek szeretnem kerni...

Segitsegetek szeretnem kerni nagyon fontos mas lehetosegem nagyon nincsen. Meg akarom talani az igazi anyukamat. Milyen lehetosegek vannak ra? Lehetoleg olyanokat amivel tenyleg megyek is valamire Tobbi lent.

Figyelt kérdés
szoval az van hogy orokbe vagyok fogadva! De a gyamugy altal mivel betoltottem a 18.at ezert probaltam keresest inditani az igaza anyukam fele.. ok azt mondtak hogy mivel nem a bejelentett lakcimen el ezert nem tudnak tovabbaikban mit csinalni. De ezt en nem hiszem el biztos van valami mas lehetoseg ami alapjan megtalalhatom.. Igaz hogy csak a nevet tudom de csak van valami. Elore is koszonom
2016. júl. 3. 13:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor kitől?
2016. júl. 4. 14:50
 12/13 anonim ***** válasza:
nevét korát tudod, melyik korházban hagytak azt is?? tegyük fel nem ment nyiregyről györbe szülni tehát ha kórház megvan annak 50km es körzetében lakhatott. Most vagy 18? Pontos születési dátumod is ismert. Hát tegyük fel anyud leérettségizett vagy kijárta szakmunkást akkor hátha van tablója...
2016. dec. 5. 23:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Tényleg nézd a Keresem a családom műsort mert ott mutatják mit hogy szoktak kutatni.
2016. dec. 5. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!