Ti mit tennétek, ha a barátodok/férjetek anyja egy igazi "tyúkanyó"?
Szóval belőled is házityúkot akar csinálni?
Akkor kezdj el helyes irányba kapirgálni vagy rúgd pitsán. Ez minden amit tehetsz.
Most problémázhatsz ezen, hogy inkább nem mész hozzájuk, vagy összeveszel a pároddal, de minek?
Mondd meg neki, hogy anyuka, 2013-at írunk, ahol a nők dolgoznak, politizálnak, és férfimunkákat vállalnak. Ha a kicsi fia szomjas vagy éhes lesz, akkor felemeli a kis seggét, kimegy, és elintézi magának.
Állj a sarkadra, mert ez a nő a fejedre fog nőni.
Nem vendégszámba vesznek, de nem is ezzel van a bajom. A párom tökéletesen megérti mi esik nekem rosszul vagy óvatosan szeretném ezt vele megértetni, hogy továbbra is jó maradjon a kapcsolatunk. Szerintem félti a fiát, hogy nehogy egy nőt kelljen körbeugrálni.
Óvatosan ezt nem tudom, hogyan lehetne éreztetni vele, hogy ez így már sok.
Már le is írtad a választ a kérdésre. Óvatosan, tapintatosan kell ezt megmondani. Vagyis nem megmondani kell, hanem úgy kell viselkednetek, ahogy mindkettőtöknek jó a pároddal, és ha látja anyós, hogy boldog a fia, akkor talán nem lesz neki baj, ha a saját játékszabályaitok szerint éltek és nem az övé szerint.
Óvatos rávezetés lehet pl., hogy megbeszéled a pároddal, hogy amikor ott vagytok, akkor szedje ki ő az ételt a te tányérodra, te meg olyankor megköszönöd neki vagy adsz érte egy puszit, aztán máskor meg legyen fordítva, te szedsz neki és te kapsz érte egy simit, vagy ilyesmi. A lényeg a rendszeresség, hogy soha ne csak te szolgáld ki a párod, hanem egyszer te, egyszer ő és mutassátok ki nyíltan anyósnak, hogy ez mindkettőtöknek megfelel és boldogok vagytok. Esetleg a párod még rákontrázhat olyannal is, hogy többször kimondja anyósnak, hogy egyenesen feszélyezve érezné magát az állandó kiszolgálástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!