Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit tennétek, ha a barátodo...

Ti mit tennétek, ha a barátodok/férjetek anyja egy igazi "tyúkanyó"?

Figyelt kérdés
Amikor átmegyek hozzájuk azokat a feladatokat, amiket eddig anyuka csinált nekem kéne megcsináljak. Azaz, ha a fiának szüksége van valamire nekem kell felálljak, nekem kéne helyettük megvarrni a fia ruháit, ha szüksége van valamira és ő ezt fordítva értem nem teheti meg, mert én vagyok a nő... Ha nekem akarna főzni vagy ebédet szedni egyből elkezdene problémázni és nem hagyná. A párom nem anyuci kisfia csak a nő ilyen és ezt várná el tőlem én meg jóba szeretnék lenni, de az agyamra megy.
2013. szept. 15. 13:10
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

Az én anyósom is ilyen, sajnos...:( Együtt is élünk vele:(:(

A párom elvárná, sajna őt nem zavarja, mert azt szokta meg, hogy ki kell nyalni a....

De már jeleztem páromnak többször is, hogy nem úgy megy, én soha nem fogom körbeugrálni, mert nem vagyok ilyen, + neki is van saját keze-lába. De anyósom haragszik, hogy ha nem ugrálom körbe:(

2013. szept. 15. 21:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a problémát a pároddal kellene megbeszélned, hogy nem házicselédként akarsz mellette élni. Persze ha a párod abba szokott bele, hogy munkából haza jön és körbe van ugrálva ő pedig vacsi után sörös dobozt szorongatva terpeszkedik a TV előtt, akkor ezt elég nehezen fogja feladni. Rajtad van a hangsúly, hogy hagyod e hogy belőled házicselédet faragjanak
2013. szept. 16. 07:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg a Kérdező férjén áll vagy bukik ez a dolog.

Mi az, hogy nyíltan megmondja, hogy "majd ő megcsinálja". Egyrészt van neved, ha rád akar hivatkozni, akkor szólítson meg.

Másrészt ha egy családi ebédnél az én anyám így megalázná a feleségemet, akkor megmondanám neki, hogy ne őrüljön már meg, majd mi eldöntjük, hogy ki szed kinek. Esetleg férjed kilátásba helyezhet látogatási szüneteket, ha anyuka nem tud normálisan viselkedni. Akármit is gondol, tartsa meg magának, ne alázgassa a feleségemet...

2013. szept. 16. 08:00
 14/16 anonim válasza:
100%
Valamokka: Bár az én férjem is így állna a dolgokhoz, ilyen férfiasan...
2013. szept. 16. 10:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát igen,bár az én párom is ilyen lenne,de ő nem szeret problémázni,alig hallani a hangját...

Nagymamája ilyen a páromnak...sajna ők így nevelkedtek,hiába mondtuk,h hééé 2013!!! mostanra rugalmasabb,de régebben ő is ilyen volt!

Nálunk azt hiszik anyósék,h rajtuk kívül nincs más a földön,leszarják,h léteznek más szülei is! ez se jobb hidd el! :(

2013. szept. 17. 08:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy lenne/lesz majd, aki ezt értékelni fogja :)

Mert egy kicsit félreérthetően fogalmaztam, még nincsen feleségem - mondjuk jelenleg barátnőm sem, de ez már tényleg nem ide atartozik :D Úgy gondoltam, hogy ha majd lesz :)

Egyébként Édesanyám kezd kicsit rossz irányt venni, ahogy egyre idősebb lesz, de ő a túlzott jóindulat felé csúszik el. Majd én szedek, egyél még, hozok jégkrémet, de miért nem kérsz többet stb. Ez így nem hangozhat olyan rossznak és nem is az, csak nekem úgy jön le, mintha cselédként ugrálna körbe, azt pedig senkitől sem szeretem, nemhogy anyutól.

Szóval eddig amiért rá kellett szólni az az volt, hogy volt barátnőimre ne tukmálja már legyen szíves az ételt, van keze-lába és szed magának ha kér még, vagy van szája és megkér valakit, hzogy szedjen neki :D

2013. szept. 17. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!