Mi történik, ha megbüntet egy BKV ellenőr, kamu címet, nevet, születési dátumot adsz meg, de az anyja neve igazi?
Figyelt kérdés
Nem velem történt, mindig van bérletem, mert kb 3 naponta találkozok ellenőrökkel a belvárosban. :) Az egyik osztálytársammal történt, nem volt jegye/bérlete, megadotte gy kitalált nevet, címet, születési dátumot, de az igazi anyja nevét adta meg! Szerintem szopni fog. Szerintetek?2012. febr. 22. 14:35
1/8 anonim válasza:
Amennyiben ez igaz és nem kértek tőle személyit, akkor nem találják meg. Szerinted hány embernek hívják az édesanyát Tóth borbálának? 10.000 abból, hogyan találnák meg a haverod?
Khe?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem kért tőle személyit/diákot/lakcímkártyát.
Nemtudom, én úgy vagyok vele, hogy kell a BKV-nak a pénz, és valahogy megtalálják. :DDD
2012. febr. 22. 14:47
3/8 anonim válasza:
Nem hinném, hogy meg fogják találni.
Ez egy ostobaság!
4/8 anonim válasza:
Azért a BKV sem mindenható. Inkább egy hálaimát rebegj az ellenőr felé, mert nem kért papírokat. Rendes volt!
5/8 anonim válasza:
Semmi, ez alapján el is van felejtve a dolog.
Már akkor sem büntették volna meg, ha igazi adatokat diktál be de nem mutat igazolványt...
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
nem tudom, miért lett olyan hosszú az a válaszom...
8/8 anonim válasza:
Az anyja nevét is ki kellett volna találni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!