Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit tennétek, ha azért nem...

Ti mit tennétek, ha azért nem lenne igazi családi életetek, mert vasárnaponként a férjetek a szüleihez vinné a gyereketeket?

Figyelt kérdés

A férjem csak vasárnap nem dolgozik, hétköznap, meg szinte csak fürdetésre ér haza. Tulajdonképpen a vasárnap lenne a közös napunk, amikor a gyerekünk (15 hónapos) tapasztalhatná, hogy milyen a családi együttlét, mehetnénk néha kirándulni, stb. De SOHA nem megyünk sehova. Nincs közös program, mert a férjem vasárnaponként viszi a gyereket anyósomékhoz. Én nem vagyok jóba velük, nekem még csak köszönni se köszönnek, még ha 2x köszönök rájuk, akkor sem, pedig ők bántottak meg engem és a családom. Ez az egy unokájuk van, és olyan büszkék, hogy 10 hónap alatt nem jutottak el odáig, hogy bocsánatot kérjenek, ha másért nem, azért, hogy többet lássák az egyetlen unokájukat. Ha jó lenne a kapcsolatunk, én is átvinném.

Viszont így tönkremegy a családunk.

Ti mit tennétek?

2016. szept. 17. 13:40
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
Kedves 20-as! Anyósom kocsmában dolgozik. Ott azért nem szeretném hagyni a gyereket. Meg egyébként sem lenne el nélkülünk vele.
2016. szept. 17. 15:18
 22/61 anonim ***** válasza:
11%

Azért vagy önző, mert el akarod szakítani a gyereket a nagyszüleitől.

Normális család vagytok így is, vagytok hármasban.

Csak szólok, az a gyerek nem fog 18 éves koráig este 7kor elaludni.

Hamarosan le sem tudjátok majd lőni, olyan aktív lesz esténként.

Vasárnap meg egyébként reggel 7-től este 7ig ott van a gyerek?

Más szülők is sokat dolgoznak, nem csak a te férjed.

Mi sem jártunk kirándulni szinte soha.

Egyébként a férjed családja adócsaló? Hisz ha alkalmazott, akkor van egy évben 22-32 nap szabadsága, plusz az ünnepek, hosszú hétvégék.

Havi 2-3 napot ki tud venni, és akkor nem csak vasárnap van otthon.

Mert alkalmazottként olyan NINCS, hogy minden szombaton dolgozol, és nem számít, hogy anyunak meg apunak dolgozom, a heti 2 szabadnak a TÖRVÉNY szerint jár.

Ha feketén többet dolgozik a férjed, akkor nyilván annyival többet is visz haza, az gondolom jól esik.

Ha meg nem fizetik meg, akkor egyrészt lépjen le, másrészt meg ha marad, akkor heti 2 nap + szabadság, máris tárgytalan a hisztid.

Nem muszáj hétvégére esnie, de te úgyis otthon vagy, szóval az is jó neked/nektek, ha ő szerdán kapja meg a szabadnapját.

2016. szept. 17. 15:18
 23/61 anonim ***** válasza:
25%

érdekes, hogy miután azt írtam,rinyáltál itt máskor is, és hogy anyóssal éltek-e még, levetted a neved a kérdésről...

de a net nem felejt, meg én se...

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..

2016. szept. 17. 15:20
 24/61 A kérdező kommentje:
Kedves 22-es! A hétvégi munkáiért nem kap fizetést. Azt csak szivességből teszi. Olyankor javítja a meghibásodásokat a munkagépeken, hogy az apjának ne kelljen wgy szerelőt alkalmaznia.
2016. szept. 17. 15:21
 25/61 anonim ***** válasza:
8%

És a kocsma egész nap nyitva? Anyósodnak nincs szabadnapja? Egy 15 hónapos már azért általában jól elvan olyannal, akivel gyakran találkozik. De úgy tűnik, te nem megoldást szeretnél, csak hogy a férjed engedjen.

Menj vissza dolgozni, a többletből fizessetek ti egy szerelőt aki szombatonként dolgozik a férjed helyett.

2016. szept. 17. 15:29
 26/61 A kérdező kommentje:
Nincs anyósomnak se szabadnapja, pwdig az övé a kocsma. Ő is dolgozik vasárnap is, mivel a saját kocsmájában ő az egyedüli alkalmazott.
2016. szept. 17. 15:33
 27/61 anonim ***** válasza:
35%

Ilyen a világon nincs.

Csak kell néha ügyet intézni, vagy orvoshoz mennie egy nagymama korú nőnek.

Olyankor bezár a kocsma?

Ha meg pénz nélkül dolgozik szívességből, ahelyett, hogy a családjával lenne, akkor meg is érdemli.

Ha olyan sok pénz van, mert mint írtad, ő hozza a sok pénzt, akkor miért is nem telik szerelőre?

Komolyan, miféle hely az, ahol minden egyes hétvégén javítani kell a gépeket? Valamit nagyon nem jól csinál akkor.

És ha egy kocsmáról van szó, miféle nagy pénzt hoz ő? Ő is beáll a pultba, akkor nem az ő szakértelmén múlik a dolog, nem ő hozza a pénzt. Azt gondoltam, valami kőműves vagy ilyesmi, azért van távol sokat, és azzal hozza a sok pénzt.

De vagy kap zsebbe pénzt, mert ki az a hülye, aki ingyen dolgozik, és nem látja a családját.

Vagy a másik, amin érdemes elgondolkodni, hogy nem szívesen van otthon, és inkább dolgozik, mint hogy az állandó veszekedésedet hallgassa, meg hogy fúrod a szüleit.

Szóval továbbra sem olyan fekete és fehér a dolog, ahogy előadod.

A belinkelt kérdést még csak most fogom elolvasni, majd annak függvényében talán írok még.

2016. szept. 17. 15:50
 28/61 anonim ***** válasza:
97%
Azt kellene elérni, hogy ne melózzon ennyit. Semmit sem ér a pénz, ha rámegy a boldogság.
2016. szept. 17. 16:08
 29/61 anonim ***** válasza:
23%

Te sem vagy egy matyóhímzés, ha hagyod, hogy 3 órán át ordibáljanak veled, te meg fogod a gyereket a kezedben, és bőgsz.

Ott is, ahogy itt is, próbálsz mindent kimagyarázzni, és milyen érdekes, mindenre van egy olyan válaszod, amiből te jössz ki jól, és anyós a gonosz...

A neked nem tetsző válaszokat meg lepontozod (mert nem a 2 órával ezelőtti válaszadók pontozták le hirtelen, az fix), mert nem bírod elviselni a kritikát.

Tehát ingyen laksz egy olyan házban, amiért nem dolgoztál meg (tudom-tudom, el akarsz menni, de akkor is, egy albérlet az elmúlt hónapokra/évekre, az már milliós kiadás lett volna, amit eddig megúsztál...), és ezért cserébe azt tartod nomálisnak, hogy a férjed ne vigye el az Ő gyerekét a nagyiékhoz.

hát gratulálok.

sajnálom a férjedet, meg a gyerekedet, mert eszközként használod őt, és vele zsarolod a férjed.

2016. szept. 17. 16:10
 30/61 anonim ***** válasza:
75%
Meg én is lepontoztalak, mert szerintem is az vagy. ;)
2016. szept. 17. 16:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!