Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nektek mi erről a véleményetek...

Nektek mi erről a véleményetek? Én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Nyaralni voltam a párommal,a szüleivel,és a szülei két barátjával. Nincs velük túlzottan szoros kapcsolatom,de eddig úgy gondoltam,hogy rosszban sem vagyunk. Egyik nap a nyaralás alatt az történt,hogy éppen napoztunk a tengerparton,majd kitaláltuk hogy ideje lenne enni valamit. Barátom szülei és az ő egyik barátjuk mondták,hogy elmennek ők hamburgerért és idehozzák.Mi hárman pedig (a párom és a szülei másik barátja) pedig addig ott maradtunk a parton. Majd kis idő múlva visszatértek a szülei eggyel kevesebb hamburgerrel.. Mint kiderült mindenkinek hoztak csak nekem nem. Természetesen nem várom el,hogy ő vegyenek nekem kaját,nyilván ki is fizettem volna,de gondoltam egyértelmű hogy nekem is hoznak,ha már ők ajánlották fel,hogy mi maradjunk csak,majd ők idehozzák. Nekem ez nagyon nagyon rosszul esett... :( Ezek után már nem szívesen megyek többet hozzájuk se. :( szerintetek túlreagálom? Annyira rossz érzés volt hogy mindenkinek hoztak enni,csak nekem nem. Teljesen kívülállónak éreztem magam,hogy mindenki eszik csak én nem.A párom persze mondta hogy egyek az övéből,de nekem már ezek után egy falat sem ment volna le a torkomon. :(
2016. aug. 23. 13:04
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
98%
Őszintén, én még el is sírtam volna magamat akkor... Ez rendkívül sértő dolog, nagyon megalázó. Nem reagálod túl, sőt, még jobban kellett volna reagálnod. De ne aggódj, megy majd még hozzátok gondolom ebédelni, főzz neki olyat amit utál. :D (csak vicceltem)
2016. aug. 25. 10:39
 62/66 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem ez oltári tahóság :(

Egyébként meg ha a fiam barátnője így vagy úgy jön velünk, akkor nem sajnálnám rá, hogy meghívjuk egy-egy hamburgerre, vagy valamire, még ha huszonévesek is, akkor is a gyerekeink és nem attól az 1-2 ezer forinttól fogunk legatyásodni. A pasidon látszik, hogy ők nevelték, minimum szóvá kellett volna tennie aztán felpattanni és hozni neked egy hamburgert, nem megenni a szemed láttára. Az agyam eldobom. Menekülj onnan, hagyd az egész családot és keress egy normális fiút.

2016. aug. 25. 14:15
 63/66 omba ***** válasza:
96%

Legalja.hu oda való.

Azt mondják a pároddal el kell fogadnod annak a családját is - ez rögtön felejtős- inkább azon gondolkozz, hogy ettől a családtól elfogadod-e a párodat?

Én nem kérdezném ilyenkor a kedvesemet, hanem a kezébe nyomnám az enyémet, aztán vagy elmennék, vagy nyálcsorgatva nézném a tahó rokonaimat... :D

2016. aug. 28. 23:03
 64/66 anonim ***** válasza:
93%
Nem reagálod túl. Tapló banda.
2016. szept. 3. 16:04
 65/66 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, hogy vagytok azóta? Felhoztad a dolgot a párodnak?
2016. szept. 3. 19:13
 66/66 anonim ***** válasza:
100%

Elolvasni is szívszorító volt ezt a történetet, megélni nem tudom, milyen lehetett. Hasonló szituációban volt részem, exem családjával utaztunk, anyukája bement a benzinkútra és mindenkinek hozott egy kávét, csak nekem nem, pedig tudta, hogy én is kávézom. Fura szituáció volt, nem kérdezte előtte, hogy kér-e valaki. Az exem megkínált a sajátjából, nekem nem is az a 300 ft-os kv, hanem a hozzáállás esett rosszul, főleg azok után, hogy az exemet az én családom bármilyen közös kirándulás, nyaralás alkalmával mindig meghívta, kérdés nélkül.

Megbeszélted ezt azóta a barátoddal? Az én exem nem szólt semmit, de a mostani barátom tudom, hogy egy ilyen szituációban szóvá tenné ezt.

26L

2016. szept. 9. 10:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!