Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nektek mi erről a véleményetek...

Nektek mi erről a véleményetek? Én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Nyaralni voltam a párommal,a szüleivel,és a szülei két barátjával. Nincs velük túlzottan szoros kapcsolatom,de eddig úgy gondoltam,hogy rosszban sem vagyunk. Egyik nap a nyaralás alatt az történt,hogy éppen napoztunk a tengerparton,majd kitaláltuk hogy ideje lenne enni valamit. Barátom szülei és az ő egyik barátjuk mondták,hogy elmennek ők hamburgerért és idehozzák.Mi hárman pedig (a párom és a szülei másik barátja) pedig addig ott maradtunk a parton. Majd kis idő múlva visszatértek a szülei eggyel kevesebb hamburgerrel.. Mint kiderült mindenkinek hoztak csak nekem nem. Természetesen nem várom el,hogy ő vegyenek nekem kaját,nyilván ki is fizettem volna,de gondoltam egyértelmű hogy nekem is hoznak,ha már ők ajánlották fel,hogy mi maradjunk csak,majd ők idehozzák. Nekem ez nagyon nagyon rosszul esett... :( Ezek után már nem szívesen megyek többet hozzájuk se. :( szerintetek túlreagálom? Annyira rossz érzés volt hogy mindenkinek hoztak enni,csak nekem nem. Teljesen kívülállónak éreztem magam,hogy mindenki eszik csak én nem.A párom persze mondta hogy egyek az övéből,de nekem már ezek után egy falat sem ment volna le a torkomon. :(
2016. aug. 23. 13:04
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
92%
Hát azért ha véletlenül történt is az elszámolás, a megoldása a problémának nálunk minimum az lett volna, hogy megosztjuk azt ami van, vagy elmegyünk és hozunk még. Mivel senki nem kért külön, egyértelmű volt, hogy mindenkinek hoznak. Az, hogy valaki csak úgy nem kapott és rendben van mindenki szerint (a barátja sem felezte meg vele az övét), nem túl szívélyes családot sejtet.
2016. aug. 23. 13:47
 22/66 anonim ***** válasza:
1%
Túlreagálod. Nem utálnak csak burkoltan arra céloztak hogy dagadt vagy.
2016. aug. 23. 13:47
 23/66 anonim ***** válasza:
96%

En nem értem, egyes embereknek olyan ostoba felfogása van. Igenis jogosan esett rosszul a kerdezonek, alapveto, ha felajánlották, hogy hoznak kaját, akkor MINDENKINEK hozzanak, mert ez illetlenseg, sot egyenesen pofátlanság. Kerdezo ne haragudj, de a barátod is tapló, amiert o jóízűen megette melletted a hamburgeret, odadobva egy kérsz belole kerdest es nem esett le neki, hogy ez a helyzet mennyire kellemetlen neked. Nehogy mar meg a kerdezo legyen a hisztis. Megáll az esz.

25 N

2016. aug. 23. 13:51
 24/66 anonim ***** válasza:
98%

Itt tényleg mindenki ennyire ostoba?

Igen, bunkóság volt a szülőktől. Ilyet csak egy durung paraszt csinál, akinek nincs gyerekszobája.

A párod is bunkó volt, látszik,hogy ki nevelte.

Ha azt a pár száz forintot sajnálták, akkor el lehet kérni az árát. De hogy te ott nyeled az éhkoppot, miközben ők zabálnak, az nagyon durva.

2016. aug. 23. 13:58
 25/66 anonim ***** válasza:
97%

Hú, hát ez abszurd…nehéz elhinni, hogy van ilyen. Szóval visszajöttek az eggyel kevesebb hamburgerrel, kiosztották mindenkinek, kiderült, hogy neked nem jutott. Azt már írtad, hogy senki nem szól semmit. És ezen a ponton komolyan mindenki halál nyugodtan evett, gondolom beszélgettetek is közben, te meg ültél kaja nélkül???

A párod is bunkó, hogy ez nem tűnt fel neki. Én a helyedben ezek után szépen felálltam volna, magamhoz vettem volna a pénztárcámat és elmentem volna enni a büfébe.

2016. aug. 23. 14:03
 26/66 anonim ***** válasza:
97%

Nem reagálod túl egyáltalán. Ez egy baromi nagy bunkóság volt tőlük. Nekem is rosszul esett volna, ha mindenki mellettem eszik, én meg csak ülök. Ha sajnálták rád azt a néhány száz forintot, írtad hogy kifizetted volna.. szóval direkt voltak ilyenek.

Meg kellett volna ott mondanod a véleményed nekik. De gondolom nem akartal vitát igaz? Én is sokszor hallgatok inkább mint hogy veszekedés legyen, de ez nem megoldás.

Az az egész társaság bunkó volt. Beszélj a pároddal, mert később is simán előfordulhatnak ilyen szép húzások a kedves családjától...

21L

2016. aug. 23. 14:06
 27/66 anonim ***** válasza:
98%
A párod is megér egy misét, ha ezek után nem állt fel és hozott neked egy hambit, vagy nem adta oda az övét és hozott magának, vagy bármi... akár annyi is elég lett volna, hogy kinyitja a száját és kérdőre vonja a szüleit.
2016. aug. 23. 14:08
 28/66 anonim ***** válasza:
94%
21-es vagyok, az előbb hozzá akartam írni, de most meg is teszem, hogy nem tudom mióta vagytok együtt, de azért figyelj a jelekre máskor is, nehogy csak kihasználjanak. Persze ne legyen igazam, csak azért légy óvatos.
2016. aug. 23. 14:13
 29/66 anonim ***** válasza:
95%

átérzem a helyzetet. sajnos én is megtapasztaltam a párom családjánál ugyanezt.nem egyszer..tényleg nagyon rossz érzés.. ha tengerparthoz mennek nyaralni,biztos nem vágta volna őket a földhöz az a pár száz forint a hamburgeredre.vagy elkérték volna utólag az árát..még az is jobb,mint hogy egyáltalán nem gondoltak rád. bunkók.

én nem mennék többet nyaralni velük

2016. aug. 23. 14:17
 30/66 anonim ***** válasza:
57%
és a párod simán megette az ő részét..? még azt sem ajánlotta fel hogy az övét megfelezi veled?
2016. aug. 23. 14:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!