Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nektek mi erről a véleményetek...

Nektek mi erről a véleményetek? Én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Nyaralni voltam a párommal,a szüleivel,és a szülei két barátjával. Nincs velük túlzottan szoros kapcsolatom,de eddig úgy gondoltam,hogy rosszban sem vagyunk. Egyik nap a nyaralás alatt az történt,hogy éppen napoztunk a tengerparton,majd kitaláltuk hogy ideje lenne enni valamit. Barátom szülei és az ő egyik barátjuk mondták,hogy elmennek ők hamburgerért és idehozzák.Mi hárman pedig (a párom és a szülei másik barátja) pedig addig ott maradtunk a parton. Majd kis idő múlva visszatértek a szülei eggyel kevesebb hamburgerrel.. Mint kiderült mindenkinek hoztak csak nekem nem. Természetesen nem várom el,hogy ő vegyenek nekem kaját,nyilván ki is fizettem volna,de gondoltam egyértelmű hogy nekem is hoznak,ha már ők ajánlották fel,hogy mi maradjunk csak,majd ők idehozzák. Nekem ez nagyon nagyon rosszul esett... :( Ezek után már nem szívesen megyek többet hozzájuk se. :( szerintetek túlreagálom? Annyira rossz érzés volt hogy mindenkinek hoztak enni,csak nekem nem. Teljesen kívülállónak éreztem magam,hogy mindenki eszik csak én nem.A párom persze mondta hogy egyek az övéből,de nekem már ezek után egy falat sem ment volna le a torkomon. :(
2016. aug. 23. 13:04
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
77%
A pasid nyugodtan evett??
2016. aug. 23. 15:18
 42/66 anonim ***** válasza:
84%

Ó, te jó ég....

De komolyan, mi történt pontosan akkor, amikor kiosztották a hamburgereket? Ültetek asztalnál? Vagy hogy képzeljük el ez a végtelenül kínos és borzalmas helyzetet?

2016. aug. 23. 15:34
 43/66 anonim ***** válasza:
84%
Tök jó, hogy lepontoztatok! Mert egyébként szerintetek az a normális, hogy a kérdezőnek nem jut kaja, de a pasija meg nyugodtan eszik? (utolsó előtti vagyok)
2016. aug. 23. 15:39
 44/66 anonim ***** válasza:
94%

Anyám, milyen emberek vannak! :O

Még ha nem is kedvelek valakit sem tudnék szándékosan ilyen paraszt lenni vele, egyszerűen van bennem annyi morál meg illem, hogy nem tudnék ilyet tenni.

Utólag szerintem csak annyit tegyél, hogy beszéld meg a pároddal. Egyébként egyetértek a válaszolókkal, bunkóság volt és a pasidtól is az volt.

2016. aug. 23. 15:41
 45/66 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ és igazatok van,hogy szóvá kellett volna tennem,de egyszerűen annyira ledöbbentem ezen a helyzeten hogy alig tudtam magamhoz térni.Egyszerűen fel se fogtam hogy mi történt,mert én ilyen helyzetet sose tudta volna elképzelni.A másik ok meg az volt hogy elgondolkoztam hogy lehet hogy nincs igazam és nem akartam hisztis p*csa lenni,de ez engem azóta is nagyon bánt. Én ilyenre sose lennék képes,hogy még ha nem is kedvelek valakit,de ilyen megalázó helyzetbe hozzam.És itt tényleg nem a hamburgerről van szó,hanem erről az egész szituról.Ülünk ott hárman a parton a napozóágyakon,majd a szülei hárman visszatérnek,kiosztják a páromnak és a barátjuknak a hamburgert és leülnek jóízűen enni.A páromon kicsit látszott,hogy zavarban van,de ennek ellenére annyit kérdezett csak meg hogy kérek-e belőle és ő is evett ugyan úgy tovább. Ez is borzasztó érzés volt,hogy úgy látszik rá se számíthatok. Egyébként valaki kérdezte és 20 évesek vagyunk mindketten,2 éve együtt.
2016. aug. 23. 15:46
 46/66 anonim ***** válasza:
94%

Ritkan irok kommentet de ez iszonyatosan kihozott a sodrombol. En oszinten mondom felalltam volna es otthagytam volna az egesz tarsasagot a pasimmal egyutt.

Becsuljed magad annyira legy szives, hogy nem csatlakozol be egy ilyen ordas sutyerak szemet csaladba. Es ne altasd magad, a baratod ugyan ilyen lesz.

2016. aug. 23. 15:53
 47/66 anonim ***** válasza:
88%
Azért ne emiatt szakíts vele. Bunkó volt, ez tény, beszéljétek meg, azt is megértem, hogy nem tudtad azonnal lereagálni, az ember, ha normális, akkor alapból jóhiszemű. Mindenesetre némi aggodalomra ad okot, hogy a párod nem látta át a helyzetet, de mivel van ebben tapasztalatom, az én anyósomék is bunkók, a párom néha zavarba jön, mivel azokkal kellene szembekerülni, akik felnevelték, akiket szeret és néha ő sem védett meg anno, mondjuk mi emiatt majdnem szétmentünk, szóval nem lesz egyszerű nektek sem valószínűleg.
2016. aug. 23. 15:55
 48/66 anonim ***** válasza:
94%
Azért a párod nem semmi. Az lett volna az alap, ha látja, hogy nem kaptál hambit, hogy feláll, és hoz neked, vagy mondja hogy menjetek együtt a büfébe, és egyetek közösen. Nem az, hogy végignézi azt, hogy a barátnőjén kívül mindenki jóízűen eszik, beleértve őt is. Mit gondolt, hogy te nem vagy éhes? Mikor náluk van akkor is így viselkednek? Leülnek enni az asztalhoz te meg ülsz mellettük, vagy hogy? Ha már az anyósjelölt bunkó, legalább a párodba szorulhatott volna némi jóérzés.
2016. aug. 23. 16:01
 49/66 anonim ***** válasza:
96%
Mekkora töketlen ez a pasas. Én nő létemre számonkértem volna, ha kihagyják a barátomat.
2016. aug. 23. 16:12
 50/66 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy talán jobban kijöttél így belőle, hogy nem szóltál anyósodéknak, még ha nagyon rossz is volt, de ha mondtak volna neked valamit akkor lehet még rosszabb lehetett volna.
2016. aug. 23. 16:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!