Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nektek mi erről a véleményetek...

Nektek mi erről a véleményetek? Én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Nyaralni voltam a párommal,a szüleivel,és a szülei két barátjával. Nincs velük túlzottan szoros kapcsolatom,de eddig úgy gondoltam,hogy rosszban sem vagyunk. Egyik nap a nyaralás alatt az történt,hogy éppen napoztunk a tengerparton,majd kitaláltuk hogy ideje lenne enni valamit. Barátom szülei és az ő egyik barátjuk mondták,hogy elmennek ők hamburgerért és idehozzák.Mi hárman pedig (a párom és a szülei másik barátja) pedig addig ott maradtunk a parton. Majd kis idő múlva visszatértek a szülei eggyel kevesebb hamburgerrel.. Mint kiderült mindenkinek hoztak csak nekem nem. Természetesen nem várom el,hogy ő vegyenek nekem kaját,nyilván ki is fizettem volna,de gondoltam egyértelmű hogy nekem is hoznak,ha már ők ajánlották fel,hogy mi maradjunk csak,majd ők idehozzák. Nekem ez nagyon nagyon rosszul esett... :( Ezek után már nem szívesen megyek többet hozzájuk se. :( szerintetek túlreagálom? Annyira rossz érzés volt hogy mindenkinek hoztak enni,csak nekem nem. Teljesen kívülállónak éreztem magam,hogy mindenki eszik csak én nem.A párom persze mondta hogy egyek az övéből,de nekem már ezek után egy falat sem ment volna le a torkomon. :(
2016. aug. 23. 13:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk egyszer olyan volt, hogy engem és párom áthívott az anyja grillezni. Én vega vagyok, ezt tudta is mindenki. Erre átérünk, és kolbász kolbász hátán, meg szalonna, virsli, ilyen-olyan grill húsok, nuku sajt, zöldség amit ehettem volna én is. Miközben ők jó ízűen eszegettek én meg ültem az üres tányér felett benyögte hogy jaa maradt uborkasaláta a hűtőbe van egyem meg nehogy ki kelljen dobnia :D Mondanom se kell mennyire rosszul esett a könnyem is kicsordult. Tudta hogy nem szeretem a húst mert máskor is voltunk ott vendégségbe de tény hogy engem sose szeretett és nem tudott elfogadni, hiába voltunk éveket együtt a fiával... a grilles sztori után felálltam és hazamentem, de az eset után nem sokkal szakítottunk. Nem ez volt az oka, de exem is ült és lesett még röhögött is hogy nekem csak az üres tányér jut.
2016. aug. 23. 17:27
 52/66 anonim ***** válasza:
96%
Maximálisan igazad van, nem reagálod túl. A család szóra sem érdemes és sajnos a pasid sem. Fogd menekülőre mihamarabb. És főleg, ne hagyd magad megalázni,ilyen helyzetbe kerülni. Valaki már írta, és jogos- fel kellett volna állnod és látványosan otthagyni őket.
2016. aug. 23. 19:22
 53/66 anonim ***** válasza:
5%
Szülők fizették a gyerekek nyaralását is, így már egyértelmű.
2016. aug. 23. 19:42
 54/66 anonim ***** válasza:
94%
Ebben az esetben tök mindegy ki mit fizetett. A bunkóság, attól még bunkóság marad.
2016. aug. 23. 20:05
 55/66 anonim ***** válasza:
96%
Basszus itt nem az a lényeg, hogy ki fizette a nyaralást, hanem az, hogy hogyan lehetnek felnőtt létükre ekkor tajparasztok a szülők, hogy szándékosan megalázzák a fiuk párját. Eszem megáll.
2016. aug. 23. 21:49
 56/66 anonim ***** válasza:
10%

Bocs, de ez így nem kerek!

Valami előzménye volt a dolognak, amit nem mondasz el.

Pl. reggel kínáltak, de nem kellett neked.

délben is kínáltak, de az sem kellett.

Harmadszorra viszont már egyszerűen b. sztak hozni neked.

Így már érthetőbb lenne a sztorid.

2016. aug. 23. 22:27
 57/66 A kérdező kommentje:

Nem,semmi előzménye nem volt a dolognak,előtte valahogy mindig úgy jött ki a kajálás hogy együtt mentünk el és mindenki megvette magának,vagy épp csak a barátommal mentünk kettesben.

Ja és természetesen az én részemet én álltam a nyaralásból,másképpen nem is mentem volna.Mint már írtam is,itt se a pénzről van szó,a hamburgert is kifizettem volna.

2016. aug. 23. 23:30
 58/66 anonim ***** válasza:
4%

mért pofátlankodtál be az ő családi nyaralásukba

még jó hogy a kajádat is nekik kéne fizetni

méghogy megadod ugyanmár....

2016. aug. 24. 00:26
 59/66 anonim ***** válasza:
91%

Mekkora taho vagy utolso!!!

Irta hogy kifizette a nyaralasa részét.

De még ha meg is hívták volna őt a nyaralásra akkor is bunkóság lett volna ez tőlük.

A hamburgerre meg gondolom senkitől nem kérték el előre a pénzt.

És tényleg nem az a főgond hogy nem egyel kevesebbet vettek mert előfordulhat hogy csak véletlen vettek annyit de utana reagálhattak volna erre normalisan is.

Én biztos nem birtam volna ki hogy ne reagáljak valamit. Pl hogy: köszi hogy rám is gondoltatok..

2016. aug. 24. 06:14
 60/66 anonim ***** válasza:
92%
58# Remélem nincsen párod se gyereked. Hál isten az én szüleim, és a férjem szülei nem így gondolkodnak. Még csak 1 hónapja jártunk mikor elvittek engem is nyaralni és képzeld ők fizették, azután a párom is többször eljött velünk. De egyébként sem erről szólt a kérdés. Igenis bunkók voltak, de a párod is. Az lett volna a minimum, hogy megkérdezi basszus anyu a barátnőmnek nem hoztatok? és elment volna egy hamurgerér....
2016. aug. 24. 20:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!