Nektek mi erről a véleményetek? Én reagálom túl?
Lehet csak elszámolták magukat.
Lehet anyósra haragudni, de az én páromnál ilyenkor alap lett volna, hogy feláll és hoz nekem egy hamburgert és nem jóízűen eszeget ott mellettem.
Nem reagálod túl, ez egy jelzés volt feléd, hogy nem vagy szimpatikus nekik és ezt a legkomolyabban mondom.
Mert, ha nem tudnak számolni és elfelejtették volna a te hamburgeredet, az egy dolog, mert mindenki tévedhet, de akkor kedves apósodnak, anyósodnak, vagy a haverjuknak, azonnal fel kellett volna ugrania, elnézést kérnie tőled és hoznia plusz egy hamburgert. Nem pedig nekiállni zabálni, úgy, hogy te semmilyen ételt nem kaptál. Ez ordas nagy bunkóság és szerintem ez csak a kezdet, lesz még itt gond anyósékkal bőven. Ez az első jelzés volt. Beszéld meg a pároddal (aki mellesleg szintén bunkó, hogy le sem esett neki, hogy mi a pálya), ő pedig ha lehet beszéljen a szüleivel mielőbb, mert néhány nap múlva már kicsit fura ha felhoztok egy ilyen témát. A legjobb lett volna, ha ott a helyszínen reagáltál volna és éreztetetted volna, hogy amúgy te is egy emberi lény vagy, aki táplálkozni szokott. Mondjuk elküldhetted volna a pasidat hamburgerért, ebből mindenki értette volna, hogy azért téged is vegyenek már emberszámba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!