Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nektek mi erről a véleményetek...

Nektek mi erről a véleményetek? Én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Nyaralni voltam a párommal,a szüleivel,és a szülei két barátjával. Nincs velük túlzottan szoros kapcsolatom,de eddig úgy gondoltam,hogy rosszban sem vagyunk. Egyik nap a nyaralás alatt az történt,hogy éppen napoztunk a tengerparton,majd kitaláltuk hogy ideje lenne enni valamit. Barátom szülei és az ő egyik barátjuk mondták,hogy elmennek ők hamburgerért és idehozzák.Mi hárman pedig (a párom és a szülei másik barátja) pedig addig ott maradtunk a parton. Majd kis idő múlva visszatértek a szülei eggyel kevesebb hamburgerrel.. Mint kiderült mindenkinek hoztak csak nekem nem. Természetesen nem várom el,hogy ő vegyenek nekem kaját,nyilván ki is fizettem volna,de gondoltam egyértelmű hogy nekem is hoznak,ha már ők ajánlották fel,hogy mi maradjunk csak,majd ők idehozzák. Nekem ez nagyon nagyon rosszul esett... :( Ezek után már nem szívesen megyek többet hozzájuk se. :( szerintetek túlreagálom? Annyira rossz érzés volt hogy mindenkinek hoztak enni,csak nekem nem. Teljesen kívülállónak éreztem magam,hogy mindenki eszik csak én nem.A párom persze mondta hogy egyek az övéből,de nekem már ezek után egy falat sem ment volna le a torkomon. :(
2016. aug. 23. 13:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Az írta, hogy ő a pasija meg egy másik ember ott maradtak és vigyáztak a cuccra. Megszavazták közösen, hogy mindenki hamburgert eszik, Anyósék elmentek hamburgert venni és neki nem hoztak..szerintem a kérdező nem tett semmi rosszat. A pasija mondjuk azért lebaszhatta volna a szüleit akkor amikor észleli, hogy a lánynak nem hoztak.
2016. aug. 23. 13:34
 12/66 A kérdező kommentje:
Nem, a párom ott maradt velem. De ettől függetlenül kicsit benne is csalódtam,hogy ezt szó nélkül tűrte,hogy nekem nem hoztak. És mielőtt félreértenétek eddig semmi problémám nem volt a szüleivel,szóval most ez nem ilyen "anyósellenes" kérdés. Ez bárki mástól is rosszul esett volna. Akkor ezek szerint biztos én gondolkozok rosszul,de nekem természetes lenne hogy mindenkinek hozok egy társaságban kaját és nem hagyok ki senkit.Neerm valahogy nem lenne hozzá pofám. :( De akkor biztos tényleg én reagálom túl.
2016. aug. 23. 13:36
 13/66 anonim ***** válasza:
35%

Lehet csak elszámolták magukat.

Lehet anyósra haragudni, de az én páromnál ilyenkor alap lett volna, hogy feláll és hoz nekem egy hamburgert és nem jóízűen eszeget ott mellettem.

14/66 A kérdező kommentje:
Igen,ez pontosan így történt,ahogy a 11es mondta.
 15/66 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem reagálod túl, ez mindenkinek rosszul esett volna. És nem a kajáról van szó, hanem hogy ez azért úgy tűnik, hogy érzékeltetni akarták, hogy nem tartozol hozzájuk.
2016. aug. 23. 13:38
 16/66 A kérdező kommentje:
Persze mondom,a páromtól is rosszul esett ez,és nem anyósom ellen irányul ez a kérdés. Ha meg elszámolták magukat akkor azt igazán mondhatták volna,nem lett volna semmi gond belőle.Itt az esett rosszul hogy úgy csináltak,mint ha ott se lennék,a többieknek odaadták a kaját és kész.
2016. aug. 23. 13:39
 17/66 anonim ***** válasza:
94%
Mi történt amikor kiderült h neked nem jutott? Legalább elnézést kértek? Vagy csak kiosztották a kaját és neked nem adtak?
2016. aug. 23. 13:41
 18/66 A kérdező kommentje:
17es: Semmit nem mondtak,mintha ez természetes lett volna hogy mindenkinek hoznak csak nekem nem. Pont ez esett rosszul. Ha már csak annyit mondanak,hogy véletlenül elfelejtettek,akkor azzal nem lett volna bajom,mert előfordul az ilyen.
2016. aug. 23. 13:43
 19/66 anonim ***** válasza:
98%

Nem reagálod túl, ez egy jelzés volt feléd, hogy nem vagy szimpatikus nekik és ezt a legkomolyabban mondom.

Mert, ha nem tudnak számolni és elfelejtették volna a te hamburgeredet, az egy dolog, mert mindenki tévedhet, de akkor kedves apósodnak, anyósodnak, vagy a haverjuknak, azonnal fel kellett volna ugrania, elnézést kérnie tőled és hoznia plusz egy hamburgert. Nem pedig nekiállni zabálni, úgy, hogy te semmilyen ételt nem kaptál. Ez ordas nagy bunkóság és szerintem ez csak a kezdet, lesz még itt gond anyósékkal bőven. Ez az első jelzés volt. Beszéld meg a pároddal (aki mellesleg szintén bunkó, hogy le sem esett neki, hogy mi a pálya), ő pedig ha lehet beszéljen a szüleivel mielőbb, mert néhány nap múlva már kicsit fura ha felhoztok egy ilyen témát. A legjobb lett volna, ha ott a helyszínen reagáltál volna és éreztetetted volna, hogy amúgy te is egy emberi lény vagy, aki táplálkozni szokott. Mondjuk elküldhetted volna a pasidat hamburgerért, ebből mindenki értette volna, hogy azért téged is vegyenek már emberszámba.

2016. aug. 23. 13:45
 20/66 anonim ***** válasza:
94%
Nem reagálod túl, viszont nem értem miért nem kérdeztél rá ott helyben. Azzal hogy nem közölted a gondot (miért nem hoztatok nekem is?) és csak magadban duzzogtál, a téma szőnyeg alá lett seperve. Néha magadért is ki kell állni, nem magadba fojtani a dolgot.
2016. aug. 23. 13:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!