Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nektek mi erről a véleményetek...

Nektek mi erről a véleményetek? Én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Nyaralni voltam a párommal,a szüleivel,és a szülei két barátjával. Nincs velük túlzottan szoros kapcsolatom,de eddig úgy gondoltam,hogy rosszban sem vagyunk. Egyik nap a nyaralás alatt az történt,hogy éppen napoztunk a tengerparton,majd kitaláltuk hogy ideje lenne enni valamit. Barátom szülei és az ő egyik barátjuk mondták,hogy elmennek ők hamburgerért és idehozzák.Mi hárman pedig (a párom és a szülei másik barátja) pedig addig ott maradtunk a parton. Majd kis idő múlva visszatértek a szülei eggyel kevesebb hamburgerrel.. Mint kiderült mindenkinek hoztak csak nekem nem. Természetesen nem várom el,hogy ő vegyenek nekem kaját,nyilván ki is fizettem volna,de gondoltam egyértelmű hogy nekem is hoznak,ha már ők ajánlották fel,hogy mi maradjunk csak,majd ők idehozzák. Nekem ez nagyon nagyon rosszul esett... :( Ezek után már nem szívesen megyek többet hozzájuk se. :( szerintetek túlreagálom? Annyira rossz érzés volt hogy mindenkinek hoztak enni,csak nekem nem. Teljesen kívülállónak éreztem magam,hogy mindenki eszik csak én nem.A párom persze mondta hogy egyek az övéből,de nekem már ezek után egy falat sem ment volna le a torkomon. :(
2016. aug. 23. 13:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
97%

Hát most rendesen felhúztam magam, de leginkább a párodon. Én a helyében rögtön a kezedbe nyomtmam volna a sajátom közölve, hogy jaj, véletlenül kevesebb lett, sebaj, hozok magamnak egy másikat.

Kérlek mondd, hogy tizenévesek vagytok még, mert felnőtt férfitől ez elég gáz. Anyósek meg no comment.

2016. aug. 23. 14:33
 32/66 anonim ***** válasza:
97%
Nem akarom a korábbiakat ismételni, de kb szóhoz se jutok. Ilyen helyzetben még azt is "természetesnek" venném, hogy meghívnak.. ha már hatan vagytok, azt is megalázónak tartottam volna, ha csak tőlem kérik el a pénzt, de így, hogy nem is hoztak.... Elképesztő.
2016. aug. 23. 14:33
 33/66 anonim ***** válasza:
96%
Engem is szíven ütött volna. Ha el is számolták a személyek számát, és a hamburgerek osztásánál derül ki, az a minimum, hogy akkor az én hamburgerem odaadom neked, és úgy teszek, mintha magamat "felejtettem volna ki", és ezzel a címszóval elmentem volna magamnak venni még egyet. Tehát alapjáraton bunkók a párod szülei, és igen, ez egy jelzés volt feléd, hogy te tulajdonképpen nem tartozol hozzájuk, a családba, és ha kell valami, akkor vedd meg magadnak, meg hozz magadnak te. Én annyit tettem volna, hogy miután mindenkinek jutott hamburger és elkezdenek falatozni mintha mi sem történt volna, felálltam volna, hangosan közlöm, hogy akkor én is elmentem ebédelni, nekik pedig további jó étvágyat kívánok. (És vissza se vittem volna az ebédem, tehát külön fogyasztottam volna el, nem az ő társaságukban.) A párodnak pedig úgy tűnik, hogy ez teljesen természetes, hogy egy ilyet bejátszanak a szülei, én nem sok jót várnék ezek után, mert valószínűleg az alap problémát sem érti ami nem pont a hamburgerről hanem a mögöttes tartalomról szól. Bár..minden nevelés kérdése, de ne várj hatalmas együttérzést a párodtól, meg hogy ő majd elbeszélget a szülőkkel, mert nem fog.
2016. aug. 23. 14:36
 34/66 anonim ***** válasza:
9%
3-as vagyok. Miért vagyok majdnem nullára lepontozva, amíg azok, akik ugyanezt írták, hogy anyóséknak nemkívánatos a kérdező, azok 100%-osak???
2016. aug. 23. 14:38
 35/66 anonim ***** válasza:
92%
Elszámolni? Akárhogy is nézem, 6 hamburgerről van szó. Megmondom a hamburgeresnek, hogy 6 hambit szeretnék. Azért nem milliárd nagyságrendű számról van szó, hogy ezt el lehessen számolni.
2016. aug. 23. 14:42
 36/66 anonim ***** válasza:
92%
Akárhogy is nézem: ez bunkóság volt részükről. Amikor ők mondták, hogy elmennek kajáért, akkor egyértelmű volt, hogy mindenkinek hoznak. De téged kihagytak belőle, és még elnézést sem kértek. Mert ha tényleg tévedés lett volna, akkor elnézést kérnek, és felajánlják, hogy visszamennek. De nem így történt, hanem nyugodtan eszegettek, mintha mi sem történt volna. Én biztos szóvá tettem volna a dolgot, ez egyszerűen abszurd. De ezek után sok jóra ne számíts tőlük (és ezt nem bántásból mondom).
2016. aug. 23. 14:51
 37/66 anonim ***** válasza:
15%
A nyaralást ki fizette? Mindenki a maga részét?
2016. aug. 23. 15:00
 38/66 anonim ***** válasza:
80%
Miért nem kérdezel rá, hogy az mégis mi volt?
2016. aug. 23. 15:08
 39/66 anonim ***** válasza:
94%
Jó nagy bunkók az anyósodék, de a pasid még nagyobb, amiért nem szólt nekik.
2016. aug. 23. 15:10
 40/66 anonim ***** válasza:
95%
Bunkók voltak, egyértelműen. Akarhogyis van, ha mar te is ott vagy, illet volna hozniuk neked is. De gondolom, ok ezt inkabb jo lehetosegnek vettek, hogy kimutassak mennyire vagynak a tarsasagodra. Ahogy a tobbiek is, hianyolom azt, h parod nem allt ki melletted. Ugy illett volna. Ezutan neki az lett volna a minimum, h kezenfog es elmentek egyutt enni valahova. Persze utana helyreteszi a szuleit, h hogy alljanak hozzad. De mivel ez elmaradt, kerdes, h parod mikent tekint rad.. (?)
2016. aug. 23. 15:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!