Anyósom 45 évesen úgy öltözik mint egy 16 éves tini. Mit csináljunk vele?
Fiatalon szült (17), nem élte ki magát, ez rendben van. De miért kell úgy öltöznie mint egy r.banc??
Miniszoknyába, kivágott felsőkbe, magassarkúba jár. A fiával egyidős (28) barátnői vannak, azokkal jár el vásárolgatni.
Bulizni is volt velük, az interneten láttuk a fényképeket :( :(
Apósom már elhagyta emiatt, anyós most próbál pasizni...
A legnagyobb baj, hogy akikkel flörtöl, alig idősebbek mint a saját fia! :(
81-es
Az ilyenek mint Te rohognek a hata mogott. Odaalni a no ele es rakerdezni miert oltozik "ribisen", na azt mar nem :). Egyebkent ugye tudsz arrol, hogy a magadfajtadat jobban utalja a kozosseg?
És kit érdekel, hogy a háta mögött összeröhögnek?
Én kimondottan kövér vagyok, nekem tilos lenne egyáltalán fürdőruhát venni, nehogy megsértsem az ilyen 81. számú felszínes emberkék ízlését.
Hát pont tojom le, hogy mit gondolnak, nehogymár ezért kihagyjam a nyarat....
De amikor odamegyek a vihogókhoz, hogy mi a baj? Akkor elpirulnak, és behúzzák fülüket-farkukat. Gyávák :) legalább mondanák szemembe... :) szánalom.
#81: "flörtöl az apukákkal "
Ebben nem szerepel, hogy ki kezdeményezett.
Köszönöm a válaszokat.
Nem vagyok féltékeny. Ízléstelenül öltözik szerintem, és ennyi.
Attól, hogy ovis a lány, őt is érheti baleset. Csak sportcipőbe, vagy lapos talpúba könnyebb odamenni, mint tűsarkúba odatipegni.
Nem a mackónadrágos, zsíros hajú anyuka típus vagyok, szerencsére.
De ha valaki nem tudja, hol a határ a "csinos" és az "ízléstelen" között.. ?!?!
Nem kell, hogy szemetes zsákba járjon, de az alakjához igazíthatná a ruhatárát. Mert nem az az XS-es méret.
Kérdező, az XS-es méret nem csinos! Én nőben jobban szeretem az L-es méretet, ahol van rajtuk fognivaló!
Szóval teljesen szubjektív, hogy kinek mi tetszik.
Ha neked nem tetszik az anyósod öltözete, ne öltözz úgy. De nincs jogod bírálni, pláne emiatt eltiltani a gyereket tőle. Szép anyuka vagy, mondhatom... De nem úgy, ahogy te gondolod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!