Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom 45 évesen úgy öltözik...

Anyósom 45 évesen úgy öltözik mint egy 16 éves tini. Mit csináljunk vele?

Figyelt kérdés

Fiatalon szült (17), nem élte ki magát, ez rendben van. De miért kell úgy öltöznie mint egy r.banc??

Miniszoknyába, kivágott felsőkbe, magassarkúba jár. A fiával egyidős (28) barátnői vannak, azokkal jár el vásárolgatni.

Bulizni is volt velük, az interneten láttuk a fényképeket :( :(

Apósom már elhagyta emiatt, anyós most próbál pasizni...

A legnagyobb baj, hogy akikkel flörtöl, alig idősebbek mint a saját fia! :(

2014. ápr. 29. 22:09
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/113 anonim ***** válasza:
63%
Hagyd, hogy élje az életét. Nem tartozik elszámolással neked.
2014. ápr. 30. 06:54
 52/113 anonim ***** válasza:
72%

"Ő is megtalálta valakikben a hamis közönségét, de összefogott ellene a saját egója és a környezet érdemi reakciója, nevesen, hogy ha ő fiatal akkor lehessen fiatal, ebben őt nem akadályozhatja senki. Egészséges mértéke is van a jelenségnek, láthatóan ő nem azt a verzióját tudta kiválasztani."

Kedves 36-os válaszoló!

Azt szeretném kérdezni, hogy miért ítéled el az anyóst a kérdező véleménye alapján? Mert ez elég alacsony intelligenciára vall, éppen ezért a gyönyörűen megfogalmazott mondataid számomra hiteltelenné váltak.

Véleményem szerint, mivel nem láttunk fényképet sem az anyukáról, sem az anyósról, nem tudhatjuk, hogy az anyós LÁTHATÓAN melyik verzióját választotta a jelenségnek.

2014. ápr. 30. 07:49
 53/113 anonim ***** válasza:
77%

Jajj, a kedvenc anyuka-fajtám vagy, kérdező! :) Tipikus anya vagy, ezentúl csak macinaciban meg kinyúlt göncökben járhatsz, ne moss hajat, ne sminkelj, mert ANYA vagy. Sosem értettem, a nők egy része hogyan képes ilyen mértékben aláadni.

Add1) Anyósod nem öreg, fiatalabb, mint az anyám (aki, megsúgom, nem nagymama, a legkisebb gyereke meg most lesz nyolc). A legnagyobb túlzással is csak középkorúnak lehet nevezni, és igenis legyen csinos! Járjon tűsarkúban, járjon csinos szoknyában, ezt a játszóruhás marhaságot meg felejts el, légy szíves. A lányodnak is jobb, ha nőies példát lát, mintsem trampli "fehércselédeket". Hidd el, tapasztalatból beszélek. Én anno mindig irigy voltam a többi lányra a csinos anyukáik miatt, mert az enyém akkoriban kevesebbet adott magára a rengeteg gond miatt. Most már - negyvenkilenc évesen - nagyon csinos, magassarkú, remek ruhák, szép táskák, szóval nem lehet panaszom.

Ezért eltiltani a gyerektől a nagymamát, hát, ne is haragudj, de borzasztóan kis intelligenciára vall. Csatlakozom az előttem szólókhoz: vagy irigy vagy, vagy csak úgy gondolod, a nő nem is nő, csak anya/nagymama, s nincs joga nőként, felszabadultan viselkedni, mert utódot hozott a világra. Tévhitben élsz, az az igazság. Bocsásd meg, ha kicsit durva voltam, de szörnyű és a gyerekedre káros a mentalitás, amit képviselsz.

2014. ápr. 30. 08:02
 54/113 anonim ***** válasza:
19%

Meg kell dugni! :)

szerintem 45 évesen ,max akkor hatsz az emberre ha lefényképezed és megmutatod hogy így néz ki.Vagy leültök vele beszélgetni! Vagy meglátod rajta a ruhát aztán lehet cikizni érte!

2014. ápr. 30. 08:05
 55/113 anonim ***** válasza:
86%

Na azért jó lenne tisztázni, hogy egy 45 éves nő nem öregasszony, hogy otthonkával, hajhálóval közlekedjen, meg gyógypapucsban. Ha ő szeret csinos lenni, mint sok más nő, az egyáltalán nem baj. Ha annyira zavar, hogy esetleg ízléstelen ruhákat hord, akkor menj el vele vásárolni, terelgetni, hogy csinosan, mégis ízlésesen öltözködjön, de erre nem az a megoldás, hogy eltiltod a gyerektől, mint egy sárkány! Az ilyen menyektől falra tudok mászni, azt hiszi, attól hogy a világra pottyantott egy gyereket, már az égvilágon mindenbe beleszólhat.

Gyereket nevelni lehet csinosan is, bárhány éves az ember, nagymamaként is lehet valaki vonzó, fiatalos.

Te mackóban jársz mindenhová talán? Gondolom nem. De az anyóst megfosztanád attól, hogy csinosnak érezze magát, és hogy legyen párkapcsolata ( még ha nem is 60 évessel )

Az meg, hogy 30-as pasikkal ismerkedik, elárulja, hogy annyira szarul mégsem nézhet ki, meg a 28 éves barátnői biztos szólnának neki, ha gázul öltözködik. De gondolom neked ezek a 28 éves nők is ri..ncok, csak mert magassarkút hordanak...pff

2014. ápr. 30. 08:18
 56/113 anonim ***** válasza:
28%

Az okés hogy fiatalos meg csinos,ezzel nincs semmit probléma szerintem,De megmondaná nekem valaki hogy játszótérre mi a francért kell tűsakrúba menni?

Kérdező én megmondanám neki hogyha agyerekért megy öltözködjön kicsit visszafogotabban,ne tüsarkü csak mondjuk kicsit magas sarok,szóval megprobáénék komprpmisszumot kötni.Érezze magát csinosnak de ha ugrani kell a gyerekért akkor tudjon reagálni mert a biztonság fontosabb mint az hogy hogy néz ki.Ha nem hajlando nem biznám rá a gyereket,amelyik nagymama nem hajlandó egyezkedni annak nem adom oda a gyereket.

2014. ápr. 30. 08:29
 57/113 anonim ***** válasza:
65%

Ha egy 45 éves nő magassarkúban és szoknyában van, azt szerintem nagyon szexi, de nyílván ez a kedves nagymama átesett egy kicsit a ló túloldalára. Én legalább is így értelmezem a kérdező szavait.

Nyílván nem kötelező, hogy tetszen a kérdezőnek az anyósa viselkedése és öltözködése, hiszen már az apósa is otthagyta emiatt az anyóst,. Szóval valami gikszer lehet ott, ennek ellenére megmondani szerintem felesleges, hogy hogy öltözködjön, ha ő így érzi jól magát, akkor úgysem fog rád hallgatni.

2014. ápr. 30. 08:36
 58/113 anonim ***** válasza:
70%

nekem is az jutott eszembe, hogy az ismerői körömben van 2 40-es pár, akik most várnak babát (ők speciel nem önszántukból tolták későre, az egyik estben, most sikerült 10 év után, a másik esetben 2 éve találtak egymásra)

A nők mind fiatalosak, hisz fiatalok, fel sem tűnik hogy annyi év van köztük, meg köztem(én 26 vagyok, de általában fiatalabbnak néznek)

45 évesen mg jó, hogy jár bulizni..

a szüleim is járnak, ők 50 évesek

ha egyedül van, miért ne keresne párt magának, még a felnőtt élete felét ha leélte...

nem értem neked ez miért fák, vagy miért baj?

2014. ápr. 30. 09:50
 59/113 anonim ***** válasza:
58%

Jól letolta mindenki szegény kérdezőt, pedig szerintem nem igazán arra gondolt, amivel itt mindeni vádolja.

Én legalábbis nem úgy értettem, hogy az anyós csinos, ízléses ruhákat hord, amihez az alakja is megfelelő. Hanem átesett a ló túloldalára, és igen, az már ciki. Fiatalon is, mielőtt nekem estek, de 45 évesen lehetne annyi esze meg ízlése, hogy nem öltözik egy útszéli ribinek (mint írta is a kérdező, hogy ez a fő gondja). Ismerem ezt a típust, eléggé tipikus, anyuka nyilván alul iskolázott (17 évesen szült, nem hiszem hogy az iskolapadot olyan sokáig koptatta még utána), gyereket nevelt, majd megbolondult. Igenis van ilyen, nem csak bombatestű, jóizlésű, dögös 45 évesek vannak, hiába akarja mindenki ezt magyarázni.

És ne jöjjön már mindenki Jenifer Anistonnal, nem hinném hogy úgy néz ni a hölgy, nincs meg hozzá a megfelelő tőkéje. Amúgy itt mindenki vak? Mert én bizony rendszeresen belefutok a városban, akár bkv-n az ilyenekbe, és igenis irtó ciki, ahogy kinéz, önkritika nulla, és mászik rá a fiatal srácokra, akik meg kiröhögik, csak nem veszi ált. a lapot. És legyek gonosz, de én sem akarnám, hogy ilyen legyen bármelyik rokonom, mert égő. Nem 20 éves, el kell fogadni, ez van. Nem a magassarkúval van itt baj, hanem az ízléstelenséggel.

2014. ápr. 30. 10:31
 60/113 anonim ***** válasza:
84%

#59: Rosszul, öltözött fiatalabbak is vannak bőven.

Biztos van, aki rámászik a fiatalabb pasikra, de tapasztalataim alapján ez sokszor pont fordítva történik.

2014. ápr. 30. 11:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!