Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom 45 évesen úgy öltözik...

Anyósom 45 évesen úgy öltözik mint egy 16 éves tini. Mit csináljunk vele?

Figyelt kérdés

Fiatalon szült (17), nem élte ki magát, ez rendben van. De miért kell úgy öltöznie mint egy r.banc??

Miniszoknyába, kivágott felsőkbe, magassarkúba jár. A fiával egyidős (28) barátnői vannak, azokkal jár el vásárolgatni.

Bulizni is volt velük, az interneten láttuk a fényképeket :( :(

Apósom már elhagyta emiatt, anyós most próbál pasizni...

A legnagyobb baj, hogy akikkel flörtöl, alig idősebbek mint a saját fia! :(

2014. ápr. 29. 22:09
 71/113 anonim ***** válasza:
100%

Szoval ha valakinek nincs ideje atoltozni munkabol hazamenet, mert pl. miniszoknya van rajta, az inkabb el se menjen a gyerekert az ovodaba?

Tovabba, ki ellen tiszteletlenseg?! A 4 eves Pistike meg 5 eves Juliska ellen?

2014. ápr. 30. 16:20
 72/113 anonim ***** válasza:
37%

Tisztelt Válaszadók (akik lepontozzák a kérdezőhöz hasonló hozzáállást)!

Az a véleményem rólatok, hogy nevetségesek vagytok. További szép napot.

És kérlek pontozzátok le a százalék arányomat, egy is változatosságra vágyom. Köszönöm szépen.

2014. ápr. 30. 16:44
 73/113 anonim ***** válasza:
77%

72-es

A Tied is egy velemeny, tiszteletben tartjuk. Ahogy latom, itelkezni is eleg jol sikerult.

2014. ápr. 30. 16:48
 74/113 anonim ***** válasza:
15%
Köszönöm.
2014. ápr. 30. 17:08
 75/113 anonim ***** válasza:
33%

És te nem gondolod, hogy nevetséges vagy?

Lepontozni valakit, mert nem egy véleményen vagytok?

A gyerekedet is így neveled?

Ezen gondolkozzál el egy picit. 72%

2014. ápr. 30. 17:11
 76/113 anonim ***** válasza:
74%

"Anyósom 45 évesen úgy öltözik mint egy 16 éves tini.

Miniszoknyába, kivágott felsőkbe, magassarkúba jár."

Nem azért, de az általad leírt ruházatot viseli az én 55 éves anyukám is. Jobb lába és alakja van, mint sok tininek, akik felvesznek csípőfarmert, és kilóg a háj a derekukról.

2014. ápr. 30. 17:24
 77/113 anonim ***** válasza:
79%

75-os

Telefonrol irok, kinkeserves lenne zoomolni a lepontozos kezecskere, igy hanyagolom a pontozast. Nem en voltam.

2014. ápr. 30. 18:08
 78/113 anonim ***** válasza:
21%

Hát nem tudom. Lehet hogy én vagyok ufo de engem bizros zavarna ha az oviban ujjal mutogatnának rám az anyukák hogy nèzd már ennek az anyósa kezdett ki a férjemmel a játszótéren... Titeket nem?

Hogy hogy öltözik ahhoz semmi közöm ez tény.

2014. ápr. 30. 18:55
 79/113 anonim ***** válasza:
61%
Azt senki nem írta, hogy ő kezd ki bárkivel is.
2014. ápr. 30. 19:29
 80/113 Jégtánc ***** válasza:
74%
45 éves nőről van szó a kérdésben. Az a tény hogy már nagymama az még nem jelenti azt hogy megszünjön Nőnek lenni.Gondolom az egyénisége és izlése nem most alakult ki mióta unoka van....Egyedülálló,azzal pasizik aki tetszik neki és akinek tetszik.62 éves az édesanyám de eszembe sem jutna esetleg azt mondani neki hogy öltözzön másképp ha az unokájával van.Belegondolok 5 év múlva én is 45 éves leszek de ha jól érzem magam a térdig érő szoknyámban és a magassarkú cipőmben,csizmámban akkor simán felveszem és magasról teszek rá hogy ki mit gondol.Ő legalább felvállalja az egyéniségét ,ízlését nem úgy mint egyesek.( Akinek nem inge,ne vegye magára) Nem szólok bele én sem hogy a 17 és 14 éves fiam hogy öltözködik. A 2 éves lányoméba még beleszólok mert legszivesebben fürdőruhában és gumicsizmában lenne egész nap:))))
2014. ápr. 30. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!