Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom 45 évesen úgy öltözik...

Anyósom 45 évesen úgy öltözik mint egy 16 éves tini. Mit csináljunk vele?

Figyelt kérdés

Fiatalon szült (17), nem élte ki magát, ez rendben van. De miért kell úgy öltöznie mint egy r.banc??

Miniszoknyába, kivágott felsőkbe, magassarkúba jár. A fiával egyidős (28) barátnői vannak, azokkal jár el vásárolgatni.

Bulizni is volt velük, az interneten láttuk a fényképeket :( :(

Apósom már elhagyta emiatt, anyós most próbál pasizni...

A legnagyobb baj, hogy akikkel flörtöl, alig idősebbek mint a saját fia! :(

2014. ápr. 29. 22:09
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/113 anonim ***** válasza:
58%
[link] én mondjuk szeretnék így kinézni 45 évesen ;)
2014. ápr. 30. 22:27
 92/113 anonim ***** válasza:
25%

"Hát nem tudom. Lehet hogy én vagyok ufo de engem bizros zavarna ha az oviban ujjal mutogatnának rám az anyukák hogy nèzd már ennek az anyósa kezdett ki a férjemmel a játszótéren... Titeket nem? "

Nem mivel olyan férfit választottam gyerekem apjának akivel nem lehet kikezdeni.

2014. ápr. 30. 22:30
 93/113 anonim ***** válasza:
26%
Volt egy barátnőm akinek az anyja öltözködött így. Kimondott szép nő volt, de átesett a ló túloldalára. Sehova nem ment testhezsimuló mini és tűsarok nélkül. Dolgozni is így járt (tanárnő), boltba is, szülőire is, mindenhova.Mondom kimondott szép csinos volt. DE. Amkkilora lánya 16 éves kora körül elkezdett bulizni járni és egymás után szóltak be neki h. de meg*****ám anyádat, akkor nagyon sajnálram szegényt. 30as 40es 50es korosztály vegyesen hogy a te anyád az a ri.****nc stb.... Tényleg durva volt. Szegény nem tehetett róla. Moat lehet mondani hogy nem kell vele foglalkozni meg lényeg az önmegvalósítás de nem egészen így van. Szerintem ha valaki miniben és tűsarkúban jár a játszótérre az már alapból felhívás keringőre....mindegy hogy aztán végülis ki kezdeményezett.
2014. ápr. 30. 22:30
 94/113 anonim ***** válasza:
64%

0as 40es 50es korosztály vegyesen hogy a te anyád az a ri.****nc stb...

Hagyjuk már az ilyen tanmeséket. Persze egy 16 éves majd oda jár bulizni ahova 40-60 évesek.

Tudom interneten mindet lehet írni, de minek kell állandóan kamuzni.

2014. ápr. 30. 22:33
 95/113 anonim ***** válasza:
71%

"Szerintem ha valaki miniben és tűsarkúban jár a játszótérre az már alapból felhívás keringőre....mindegy hogy aztán végülis ki kezdeményezett.'

Ez meg még nagyobb baromság. Nehogy már az egyedülálló fél legyen a hibás, ha apuka félrekacsingat.

2014. ápr. 30. 22:38
 96/113 anonim ***** válasza:
78%
Történetesen a búcsúban volt kb 10 éve.Oda minden korosztály jár vegyesen.
2014. ápr. 30. 22:39
 97/113 anonim ***** válasza:
30%

Szia, én is 45 éves vagyok. Ez a legrosszabb kor egy nő életében. Az ember visszavonhatatlanul rádöbben a fizika szerepére és jelentőségére. A szakmai életben már jóval korábban "leírják" az embert. Főleg, ha érett felnőttkorban változtatnál szakmát. Pályázatoknál teljesen esélytelen vagy a korod miatt. Ha 35 éven felűl szülsz, már a veszélyeztetett korosztályhoz tartozol.

Nekem amúgy teljesen lapos cipőm nincsen. A játszótérre a legkisebb fiammal megyek, és a nagycsúzdán közösen csúszunk le. A homokozó szélére leülök a legjobb nadrágomban. (Van otthon mosógép.) Jólesik, ha a játszótéren megszólítanak, akár más anyuka, vagy apuka. 1 hete voltam plasztikai sebésznél tanácsadás miatt. Mindenki különböző mértékben reagál az idő múlására. Nem vagyunk egyformák. Szerencsére. Mindenkinek csak egy élete van. Ha félted a gyermeked testi épségét, ha a fiatal nagymama vigyáz rá, akkor ne bízdd rá! Ha XS méretű ruhában (M méret helyett...) menne az oviba a gyerekért, miért ne? Miért nem bízod az óvonőkre a véleményalkotást? Mindenesetre a nagymama új öltözködési szokása nincsen kapcsolatban sem a Te, sem a gyermeked erkölcsi értékedrendjével. Így írsz: "De ha valaki nem tudja, hol a határ a "csinos" és az "ízléstelen" között.. ?!?!" Láttál már híres divattervezők divatbemutatóját tv-ben vagy fotókon? A kifutón félmeztelenül flaníroznak a modellek, mindenféle felismerhetetlen anyagú "ruhában", és ezt divatnak nevezik. Nők férfi ruhában, férfiak női ruhában. Ma már minden előfordul. Az ember (döntési) szabadságához tartozik, hogy eldöntse, hogy mit vesz fel magára. Az anyósod teste az ő teste, az élete az ő élete. Ehhez nincsen közöd, és semmi jogod beleszólni. Mint ahogy ő sem avatkozik bele a ti (a te) életetekbe. Neked egy kicsivel több empátiát kívánok vele szemben. Mindenkinek (hosszabb-kevesebb) időre van szüksége, hogy tudomásul vegye és beletörődjön az idő megváltoztathatatlan jellegébe: a múlásba. Üdvözlettel: egy háromgyermekes férjes anyuka (14, 12, majdnem 2)

2014. máj. 1. 09:54
 98/113 anonim ***** válasza:
32%
Szóval te lennél a lepontozó művésznő....Kislányom cöm cöm cöm.
2014. máj. 1. 13:11
 99/113 anonim ***** válasza:
30%

Sok itt a 45 éves, aki nem tudja mit illik felvennie? Nem arról van szó, hogy ne vegyen fel szoknyát, meg kivágottat. Nem tudom mit nem lehet azon megérteni, hogy minden korosztálynak megvan, hogy mit (nem) vehet még/már fel. Ahogy a 12 éves ne öltözzön 20 évesnek, úgy a 45 éves se öltözzön 20 éveseknek szánt ruhába. Vannak szoknyák nekik is, csak épp ne ágyékkötő hosszúságú szoknya legyen. Akkor se ha szép a lába. Ahogy a 12 évesen is nevetséges a platform magassarkú, akkor is, ha tud benne menni. Igaz Rubint Réka még nem annyi idős, de érdemes megnézni szegény néha miket vesz magára. Tökéletes példa rá, hogy nem tudja mit kellene felvennie 36 évesen. Kifogástalan az alakja, csinos, de egyszerűen nevetséges, mikor felvesz 16-20 éveseknek szánt ruhákat. Hiába teheti meg az alakja miatt. A kora miatt nevetséges. Ha meg emellé rájön a rakjuk ki a kirakatba ami van, akkor is, ha templomról van szó, akkor is, ha elegáns eseményről, akkor igazi katasztrófa.

Én még csak 26 éves vagyok, de már most felfogtam, hogy nem vásárolhatok (kizárólag) azokban a boltokban, ahol mondjuk 15-16 évesen vásároltam. A ruha táramnak is ízlésesen komolyodni kell velem. Nem, hogy 45 évesen!

Másrészről viszont kérdező, téged nem az anyósod alapján fognak megítélni. Ezt próbáld megérteni és elhinni és akkor mindjárt jobban érzed majd magad. Ha neked lenne egy kolléganőd, akinek az anyjára árjönne 45-46 évesen a benga, akkor te a kolléganődről mit gondolnál? Max. azt, hogy szegénynek de ciki lehet nem? Már ha egyáltalán ezt gondolnád. Az is lehet, hogy semmit. Na ugyanez igaz akkor is, ha rólad van szó. Anyósod, hadd csináljon magából úgy hülyét, ahogy akar. Majd megunja vagy véget ér a kapuzárási pánikja. Vagy nem.

2014. máj. 1. 16:21
 100/113 anonim ***** válasza:
31%
Ennyit a színvonalról, hogy egy tökéletesen megfogalmazott VÁLASZT 0% os hasznosságnak ítélnek.
2014. máj. 1. 18:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!