Anyósom 45 évesen úgy öltözik mint egy 16 éves tini. Mit csináljunk vele?
Fiatalon szült (17), nem élte ki magát, ez rendben van. De miért kell úgy öltöznie mint egy r.banc??
Miniszoknyába, kivágott felsőkbe, magassarkúba jár. A fiával egyidős (28) barátnői vannak, azokkal jár el vásárolgatni.
Bulizni is volt velük, az interneten láttuk a fényképeket :( :(
Apósom már elhagyta emiatt, anyós most próbál pasizni...
A legnagyobb baj, hogy akikkel flörtöl, alig idősebbek mint a saját fia! :(
" megvan, hogy mit (nem) vehet még/már fel. "
Ez talán törvényben van leírva?
Mert különben mindenkinek más ezzel kapcsolatban az elképzelése, és minek kéne a privát véleményét bárkire is kötelezően számon kérni.
Hát jól megmosolyogtalak, kedves kérdező.
Ezek szerint én is alkalmatlan vagyok a lányom felügyeletére, mert mikor a munkából beesek érte az óvodába, bizony, a munkaruhám van rajtam, magassarkú, szoknya (miért érzem, hogy te a térd fölé érőt is leminized?), aktatáska. Nem hordok mélyen dekoltáltat, de mivel nagyon nagy mellem van, sajnos kiüti az emberek szemét.
Így is megölnek szemmel a sportcipős anyukák néha...
Ezek szerint két lehetőség van: vagy bent kéne hagynom a gyerekem éjszakára az oviban, hiszen magassarkúban nem tudnék megakadályozni egyetlen olyan balesetet se, amik sanszos, hogy akkor is bekövetkeznének, ha laposban vagyok.
VAGY! Ahelyett, hogy munka után rohannék a lányomért,hogy minél többet lehessünk együtt, lehet, hogy inkább haza kéne mennem először átöltözni, mert magassarkúban és boka fölé érő szoknyában illetlenség átlépnem egy ovi küszöbét...
Azért az durván begyepesedett erkölcsökre vall,ha szerinted (feltételezem husznoéves vagy ) egy 45 (!!!!) éves nő nem hordhat szoknyát magassarkúval...könyörgöm nem egy 90 éves emberről beszélsz (de ahhoz se lenne közöd) ,hanem középkorú,életerős nőről.
A pasizáshoz meg végképp nem értem,mi a fene közöd van? Vagy mit érdekel téged ?:D
"Vagy mit érdekel téged ?"
Irigy és féltékeny.
Itt sokan nem tudják értelmezni a kérdést. Itt nem a szoknyaviseléssel van gond, hanem a miniszoknyával!
Ez pedig nem illik már 45 évesen, főleg nem egy okatatási/nevelő intézménybe.
Lehet, hogy nem illik a miniszoknya az oktatási intézménybe, de a viselője nincs is beiratva.
Óvoda nem ortodox templom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!