Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engedi anyum az...

Miért nem engedi anyum az ÁTLÁTSZÓ szempillaspirált?

Figyelt kérdés

csak egy kicsit szeretném sminkelni magam de anyu még azért is leórdít ha a felső vízvonalamat kíhuzom barna szemcerúzával.

Megkérdeztem hogy megvehetem e azt az átlátszó szempillaspirált mert jó jegyeket kaptam,de erre leórdított hogy az ő lánya nem lesz r.banc és nem kenek semmit a szempillámra...

a suliban sunyiban szoktam sminkelni és mire hazaérek lemosom de nagyon sztresszes hogy nehogy észre vegye (rosszul mostam le mert siettem stb)

ui: bocsánat a helyesírási hibákért/fogalmazásért

nem kérek bunkó válaszokat.

13/L

2014. márc. 15. 10:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
65%

Van az Essence-nek egy átlátszó szempillaspirálja (vagyis inkább szempilla és szemöldökápoló a cimke szerint) vedd meg azt, meg se fogja látni a pilláidon, hacsak nem áll bele az arcodba.

Anyukád szerintem nem kicsit túlzásba viszi, az enyém azt is megengedte hogy sminkeljek és nem lettem ribi. Sőt most a huszas éveimre pont a visszájára fordultam: alig használok sminket, és tetszik ez a nude stílus :)

2014. márc. 15. 10:19
 2/24 anonim ***** válasza:
51%

Azért nem engedi, mert egy 13 éves lánynak nem kellene még a külsejére felhívnia a férfiak figyelmét.

Mellesleg: átlátszó szempillaspirál wtf? Nem a szemöldökigazító zselére gondolsz? :)

2014. márc. 15. 10:20
 3/24 anonim ***** válasza:
39%

Ja és ugyanannyi idős voltam mint te, mikor megengedte.

1. voltam

2014. márc. 15. 10:20
 4/24 anonim ***** válasza:
38%

Mert csak egy 13 éves kislány vagy, aki nagyon szépen halad affelé, hogy húszévesen harmincnak nézzen ki a sok szemfestéktől....

Tényleg szeretnéd öregíteni a bőrödet? Akkor tessék, hajrá!

2014. márc. 15. 10:32
 5/24 anonim ***** válasza:
45%

Azért, amit utoljára írtál:

13/L

2014. márc. 15. 10:38
 6/24 anonim ***** válasza:
64%
Hű nagyon sok festék lenne rajta egy átlátszó szempillaspiráltól -.-" Ti biztos nem próbáltátok ki semmit általánosban.
2014. márc. 15. 10:39
 7/24 anonim ***** válasza:
49%

De, kipróbáltuk. Aztán beláttuk, hogy nevetségesen néz ki egy általános iskolás kislány kisminkelve, másrészt amikor anyu elmondta, hogy a smink öregít, tudtuk, hogy igaza van és nem azért nem engedi, mert akadályoz minket a szabadságjogaink gyakorlásában, hanem mert felelős szülő, és bizonyos korlátokat meg kell szabnia a mi érdekünkben.

34 évesen szebb a bőröm, mint a huszonegy-két éves lányoknak. Igaz, én SOHA nem sminkeltem azon kívül, hogy egyszer-egyszer kipróbáltam.

2014. márc. 15. 10:41
 8/24 anonim ***** válasza:
48%

Hát én 8.-ban már sminkeltem a szemem, és az osztálytársaim is. Bár én többnyire csak fekete szempillaspirált. Nem is tudom hogy jött, de nem ellenezte senki.A 8.-as ballagáson pedig melírtincsek is voltak a hajamban.

Gimiben meg már szinte mindenki sminkelt, nagyon jó kis elit gimiben voltam pedig.

26 vagyok,alapozó és spirál nélkül utcára se nagyon megyek.És nem azért, mert megártott volna a sminkelés, hanem egyszerűen kis szürke egér vagyok ezek nélkül.

Anyukád sminkeli magát?Lehet azért nem engedi, mert ő sem sminkel,vagy mert eltúlozza a dolgokat.

2014. márc. 15. 10:41
 9/24 anonim ***** válasza:
31%

azért hogy még véletlenül se legyél ilyen 19 éves korodra:

https://www.youtube.com/watch?v=FjQ2x_9D8Y0

2014. márc. 15. 11:00
 10/24 anonim ***** válasza:
42%

Azt hittem a kerdest egy 16 eves irta ki. Aki persze szinten nem felnott meg, de nem napi szinten iskolaba, de neha feltehetne mar valamit.

Te 13 evesen viszont farsangon es szilveszteren kivul ne mazold magad.

2014. márc. 15. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!