Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engedi anyum az...

Miért nem engedi anyum az ÁTLÁTSZÓ szempillaspirált?

Figyelt kérdés

csak egy kicsit szeretném sminkelni magam de anyu még azért is leórdít ha a felső vízvonalamat kíhuzom barna szemcerúzával.

Megkérdeztem hogy megvehetem e azt az átlátszó szempillaspirált mert jó jegyeket kaptam,de erre leórdított hogy az ő lánya nem lesz r.banc és nem kenek semmit a szempillámra...

a suliban sunyiban szoktam sminkelni és mire hazaérek lemosom de nagyon sztresszes hogy nehogy észre vegye (rosszul mostam le mert siettem stb)

ui: bocsánat a helyesírási hibákért/fogalmazásért

nem kérek bunkó válaszokat.

13/L

2014. márc. 15. 10:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
63%
Azért az is nagyon biztos lehet az eddigi nevelésében, aki pánikszerű agresszívitással próbálja egy átlátszó spirálról lebeszélni a 13 éves lányát, mert szerinte ettől gyökeresen meg fog változni a személyisége...
2014. márc. 15. 11:06
 12/24 anonim ***** válasza:
44%

Hát anyukád kissé idegbeteg. De a lényegben igaza van.

Én mindig majd elröhögöm magam, ha látok egy kisminkelt általános iskolás kislányt. Olyan mintha minden nap kakaó délutánról jönne. :D Egyszerűen nevetséges egy gyerek sminkben. Minek is? Minél előbb kezded annál hamarabb meglátszik a bőrödön. Szerintem most fontosabb a tanulás, mint az hogy átlásztó (??? annak mi értelme méégis?? :DD) szempillaspirálon kattogj.

2014. márc. 15. 11:10
 13/24 anonim ***** válasza:
1%

"Azt hittem a kerdest egy 16 eves irta ki. Aki persze szinten nem felnott meg, de nem napi szinten iskolaba, de neha feltehetne mar valamit. "

Ha idő előtt ráncosodó, öregedő bőrt szeretne, terhelje csak valóban a 16 éves, hamvas, fiatal bőrét sminkkel....

:)

2014. márc. 15. 11:11
 14/24 anonim ***** válasza:
71%

nekem 13 évesen már megengedte anya, hogy szempillaspirált használjak (feketét a szőke hajamhoz), pedig tanárnő.

nem lettem r.bi.

33/N

2014. márc. 15. 11:20
 15/24 anonim ***** válasza:
55%

Jézus ennyi álszent embert egy rakáson. Tizenhárom évesen miért ne használhatna SZÍNTELEN szempillaspirált? Nem hiszem, hogy az öregítené a bőrét... Meg amúgy is egy kis sminkbe senki nem halt még bele, úgyhogy ne higgy ezeknek a kötözködő embereknek, semmi bajod nem lesz tőle, próbáld rávenni anyukádat is, hogy megengedje, mert ha a tudta nélkül csinálod és rájön akkor azért biztos kapni fogsz.

De azért olyan se legyél, hogy 2 kg smink nélkül már ki se lépsz az utcára.

2014. márc. 15. 11:20
 16/24 anonim ***** válasza:
69%
Mi is használtunk annyi idősen, sőt, szájfényt is, mint szerintem szinte minden lány hetedik-nyolcadikban. Az tényleg sokkal jobb hogy szerencsétlen egy ÁTLÁTSZÓ szempillaspirált sunyiban rak fel, majd mos le, mert fél, hogy az anyja hogy reagál. Szép szülő.
2014. márc. 15. 11:26
 17/24 anonim ***** válasza:
70%

Kicsit lehet, hogy elkanyarodok a témától, de pont az ilyen diktatórikus nevelési stílus miatt - sajnos az országban eléggé elterjedt - olyan a társadalom, amilyen. Ebből nevelkednek ki a mindenkori politikusok és a nép, no meg kettejük szülő-gyerek kapcsolatra emlékeztető viszonya. Nincs önálló mérlegelési lehetőség, a nép utasításokat vár, a politikusok feketében és fehérben gondolkoznak.

Miért nem járható út az a nevelési elv, hogy mire egy gyerek a kamaszkorba lép, a szülő felvértezi a mérlegelés és a mértéktartás képességével?

2014. márc. 15. 11:31
 18/24 anonim ***** válasza:
83%
Attól fél, hogy ahogy megszokod az átlátszót, kell neked a fekete, aztán még több smink, aztán még több. Ilyen korban egy idő után hajlamos elvetni az ember a sulykot, saját tapasztalatból mondom (ááá, kell egy kis spirál... meg egy kis szemceruza... láttam XY újságban egy tök jó szemsminket, kell szemfesték... a barna már uncsi, legyen színes... stb.). Mondjuk anyukád sem normális, ha azt hiszi, attól, ha az ember sminkel, r.banc. Nem attól lesz az ember intelligensebb, hogy nem sminkel.
2014. márc. 15. 14:25
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"húszévesen harmincnak nézzen ki a sok szemfestéktől...."

Ne legyél már ostoba! A szempillaspirál öregíti a bőrt? Beszéld le nyugodtan a lányt, szerintem sem kéne 13 évesen sminkelni, de azért hülyeségeket ne mondj, mert magadat égeted.

2014. márc. 15. 15:23
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Pedig egyébként tényleg öregíti a bőrt. Ha az emberek tudnák, hogy menyni káros anyag van ezekben, lehet kevesebben sminkelnének. Beszívódik a szervezetedbe, öregíti a bőrt. Nem most fog látszani, hanem 10-15 év múlva. Volt egy tanárom régen, egyébként egy csinos nő volt, de annyira iszonatosan ráncos és ronda arcbőre volt hogy csak na. Beszélgettünk erről is, azt mondta nagyn korán kezdett sminkelni és éjszakai életet élni, emiatt lett ilyen.
2014. márc. 15. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.