Miért nem engedi anyum az ÁTLÁTSZÓ szempillaspirált?
csak egy kicsit szeretném sminkelni magam de anyu még azért is leórdít ha a felső vízvonalamat kíhuzom barna szemcerúzával.
Megkérdeztem hogy megvehetem e azt az átlátszó szempillaspirált mert jó jegyeket kaptam,de erre leórdított hogy az ő lánya nem lesz r.banc és nem kenek semmit a szempillámra...
a suliban sunyiban szoktam sminkelni és mire hazaérek lemosom de nagyon sztresszes hogy nehogy észre vegye (rosszul mostam le mert siettem stb)
ui: bocsánat a helyesírási hibákért/fogalmazásért
nem kérek bunkó válaszokat.
13/L
Hát anyukád kissé idegbeteg. De a lényegben igaza van.
Én mindig majd elröhögöm magam, ha látok egy kisminkelt általános iskolás kislányt. Olyan mintha minden nap kakaó délutánról jönne. :D Egyszerűen nevetséges egy gyerek sminkben. Minek is? Minél előbb kezded annál hamarabb meglátszik a bőrödön. Szerintem most fontosabb a tanulás, mint az hogy átlásztó (??? annak mi értelme méégis?? :DD) szempillaspirálon kattogj.
"Azt hittem a kerdest egy 16 eves irta ki. Aki persze szinten nem felnott meg, de nem napi szinten iskolaba, de neha feltehetne mar valamit. "
Ha idő előtt ráncosodó, öregedő bőrt szeretne, terhelje csak valóban a 16 éves, hamvas, fiatal bőrét sminkkel....
:)
nekem 13 évesen már megengedte anya, hogy szempillaspirált használjak (feketét a szőke hajamhoz), pedig tanárnő.
nem lettem r.bi.
33/N
Jézus ennyi álszent embert egy rakáson. Tizenhárom évesen miért ne használhatna SZÍNTELEN szempillaspirált? Nem hiszem, hogy az öregítené a bőrét... Meg amúgy is egy kis sminkbe senki nem halt még bele, úgyhogy ne higgy ezeknek a kötözködő embereknek, semmi bajod nem lesz tőle, próbáld rávenni anyukádat is, hogy megengedje, mert ha a tudta nélkül csinálod és rájön akkor azért biztos kapni fogsz.
De azért olyan se legyél, hogy 2 kg smink nélkül már ki se lépsz az utcára.
Kicsit lehet, hogy elkanyarodok a témától, de pont az ilyen diktatórikus nevelési stílus miatt - sajnos az országban eléggé elterjedt - olyan a társadalom, amilyen. Ebből nevelkednek ki a mindenkori politikusok és a nép, no meg kettejük szülő-gyerek kapcsolatra emlékeztető viszonya. Nincs önálló mérlegelési lehetőség, a nép utasításokat vár, a politikusok feketében és fehérben gondolkoznak.
Miért nem járható út az a nevelési elv, hogy mire egy gyerek a kamaszkorba lép, a szülő felvértezi a mérlegelés és a mértéktartás képességével?
"húszévesen harmincnak nézzen ki a sok szemfestéktől...."
Ne legyél már ostoba! A szempillaspirál öregíti a bőrt? Beszéld le nyugodtan a lányt, szerintem sem kéne 13 évesen sminkelni, de azért hülyeségeket ne mondj, mert magadat égeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!