Miért nem engedi anyum az ÁTLÁTSZÓ szempillaspirált?
csak egy kicsit szeretném sminkelni magam de anyu még azért is leórdít ha a felső vízvonalamat kíhuzom barna szemcerúzával.
Megkérdeztem hogy megvehetem e azt az átlátszó szempillaspirált mert jó jegyeket kaptam,de erre leórdított hogy az ő lánya nem lesz r.banc és nem kenek semmit a szempillámra...
a suliban sunyiban szoktam sminkelni és mire hazaérek lemosom de nagyon sztresszes hogy nehogy észre vegye (rosszul mostam le mert siettem stb)
ui: bocsánat a helyesírási hibákért/fogalmazásért
nem kérek bunkó válaszokat.
13/L
A színtelen szempillaspirálban nemtudom mi a nagy szám, sem anyuka sem a lány oldaláról.
Sminknek lényegében nem számít mert nem látszik, csak állítólagosan ápol.
Egyébként szerintem egy általános iskolás színezett ajakápolónál és max egy kis korrektornál többet ne sminkeljen.
Teljesen fölösleges alkalmanként pedig kifejezetten vicces a külső szemlélők számára.
Két féle módon tud elfajulni ez a tiniknél: az egyik kategória ahol tiltják (ott az ellenkezés váltja majd ki a tüntető sminkelést, bulizást stb) a másik ahol túlságosan szabadon engedik a gyereket, ott nem is kérdéses hogy már idejekorán ribi lesz a kislányból.
Ha a szülők leülnének a tizenéves lányaikkal beszélgetni és megtalálnák az arany középutat akkor nem lenne ennyi éjszakai pillangó. Látja a szülő hogy nagy pattanásai vannak a gyereknek: a korrektor mehet, nem árt. (Az egy stiftszerű valami, nem az egész arcot kell vele bekenni, ezt a nagy bőröregedés-mániás kollégának üzenem) Egy átlátszó szempillaápoló se túlzás, és lehet venni színezett ajakápolót. Tessék egyik sem "igazi smink" mégis úgy érzi a gyerek hogy kapott egy kis szabadságot.
Máris nem lázong. A kommunikáción múlik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!