Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engedi anyum az...

Miért nem engedi anyum az ÁTLÁTSZÓ szempillaspirált?

Figyelt kérdés

csak egy kicsit szeretném sminkelni magam de anyu még azért is leórdít ha a felső vízvonalamat kíhuzom barna szemcerúzával.

Megkérdeztem hogy megvehetem e azt az átlátszó szempillaspirált mert jó jegyeket kaptam,de erre leórdított hogy az ő lánya nem lesz r.banc és nem kenek semmit a szempillámra...

a suliban sunyiban szoktam sminkelni és mire hazaérek lemosom de nagyon sztresszes hogy nehogy észre vegye (rosszul mostam le mert siettem stb)

ui: bocsánat a helyesírási hibákért/fogalmazásért

nem kérek bunkó válaszokat.

13/L

2014. márc. 15. 10:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
92%

A színtelen szempillaspirálban nemtudom mi a nagy szám, sem anyuka sem a lány oldaláról.

Sminknek lényegében nem számít mert nem látszik, csak állítólagosan ápol.

Egyébként szerintem egy általános iskolás színezett ajakápolónál és max egy kis korrektornál többet ne sminkeljen.

Teljesen fölösleges alkalmanként pedig kifejezetten vicces a külső szemlélők számára.

2014. márc. 15. 16:35
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
azért egy kis átlátszó szempillaspirálba egyik kedves kommentelő se akarjon már belehalni. nem lesz attól r*banc senki, hogy 13 évesen felken egy kis szempillaspirált. 13 évesen én is színeztem a szempilláimat, és mivel nagyon csúnyán pattanásos volt a bőröm, ezért korrektort is használtam. (mielőtt bárki beszólna, hogy inkább tisztítani kellett volna, tisztítottam is, de senki sem mutogatja szívesen a pattanásos arcát!) nem lettem r*banc, sőt, mostanra mindenki azt mondja, kifejezetten tehetségesen sminkelek, sokáig ezzel is akartam továbbmenni. mára már tudom, milyen sminkek állnak jól, mert volt időm megtanulni, és nem váltam pandaszemű szörnyeteggé. és ma már a legtöbb tizenéves lány sminkel. értem én a szigort, csak nem támogatom, de megnézném a sok itteni vaskalapos anyuka közül a leghangosabbat, amikor sírva jön haza a lánya, hogy gúnyolják. sajnos ma ez megy, főleg a kistinik körében, ezzel szembe kell nézni. persze lesz olyan szülő, akinek nem meri majd elmondani a gyereke, és ő tetszeleghet a jó szülő képében, hogy az ő gyereke nem panaszkodik, hogy nem festegetheti magát. tény és való, egy 13 éves kamasznak (ne gyerekezzük már, 1 éven belül korlátozottan cselekvőképes, ehhez a felelősséghez is fel kell nőni) nem való szemhéjfesték, alapozó, púder, pirosító, vörös rúzs, magassarkú és miniszoknya, de egy kis korrektort, ha csúnya a bőre, és egy kis szempillaspirált nyugodtan feltehet. ettől nem lesz senkiből se r*banc, viszont azokból, akiket vasmarokkal fognak, könnyen az válhat, mert ha kiszabadulnak a szülői házból, mindent ezerszeresen kipróbálnak, amit eddig nem. igen, a szülőknek fel kell állítaniuk bizonyos ésszerű korlátokat, de az ésszerűn van a hangsúly, nem a korláton. a kérdező nem fekete tusvonallal akart parádézni mélyvörös ajkakkal.
2014. márc. 15. 17:15
 23/24 anonim ***** válasza:
82%

Két féle módon tud elfajulni ez a tiniknél: az egyik kategória ahol tiltják (ott az ellenkezés váltja majd ki a tüntető sminkelést, bulizást stb) a másik ahol túlságosan szabadon engedik a gyereket, ott nem is kérdéses hogy már idejekorán ribi lesz a kislányból.

Ha a szülők leülnének a tizenéves lányaikkal beszélgetni és megtalálnák az arany középutat akkor nem lenne ennyi éjszakai pillangó. Látja a szülő hogy nagy pattanásai vannak a gyereknek: a korrektor mehet, nem árt. (Az egy stiftszerű valami, nem az egész arcot kell vele bekenni, ezt a nagy bőröregedés-mániás kollégának üzenem) Egy átlátszó szempillaápoló se túlzás, és lehet venni színezett ajakápolót. Tessék egyik sem "igazi smink" mégis úgy érzi a gyerek hogy kapott egy kis szabadságot.

Máris nem lázong. A kommunikáción múlik minden.

2014. márc. 15. 17:24
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg az éjszakai élet tette ráncossá. A pia, a cigi(füst), az éjszakázás. Ma már nem olyan sminkek vannak, mint az ókorban, hogy meghalsz, ha felkened. Tessék utánanézni. És te is használhatsz bármit, nem kell lenézni azokat, akik megteszik.
2014. márc. 15. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!