Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom 45 évesen úgy öltözik...

Anyósom 45 évesen úgy öltözik mint egy 16 éves tini. Mit csináljunk vele?

Figyelt kérdés

Fiatalon szült (17), nem élte ki magát, ez rendben van. De miért kell úgy öltöznie mint egy r.banc??

Miniszoknyába, kivágott felsőkbe, magassarkúba jár. A fiával egyidős (28) barátnői vannak, azokkal jár el vásárolgatni.

Bulizni is volt velük, az interneten láttuk a fényképeket :( :(

Apósom már elhagyta emiatt, anyós most próbál pasizni...

A legnagyobb baj, hogy akikkel flörtöl, alig idősebbek mint a saját fia! :(

2014. ápr. 29. 22:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/113 anonim ***** válasza:
84%
#20 Neked lehet igazad
2014. ápr. 29. 22:40
 22/113 anonim ***** válasza:
37%
Az én ismeretségi körömben van egy közel 60 éves, aki szintén úgy öltözködik, mint, ha feleannyi volna. Viszont a lánya szerint az anyja mindig ilyen volt és anyának, most pedig nagymamának sem a legkiválóbb, szinte csak magával foglalkozik. Kérdezd meg a férjed, hogy ő hogyan látja, milyen volt anyának. Azt hiszem, hogy ez egy bizonyos (talán már-már a kórósba hajló) viselkedés-zavar, amikor az illetőnek hamis az önképe illetve képtelen elfogadni az idő múlását (és nem veszi észre, hogy nevetségessé válik a környezet számára). Szinte olyan, mint az anorexiások, akik akkor is dagadtnak érzik magukat, amikor a tükörben csontsoványat látnak.
2014. ápr. 29. 22:43
 23/113 anonim ***** válasza:
87%
Én egy kicsit úgy érzem,hogy túlságosan is fügsz az emberek előitéleteitől,nehogy már ezen múljon a kislányod és a nagymama kapcsolata,nagy butaság lenne.Legalább a kislány némi nőies mintát is lát.
2014. ápr. 29. 22:45
 24/113 anonim ***** válasza:
92%

Jesszusom, kik vagytok ti neki? Apja, anyja??

Nehogymar ti szabjatok meg, hogy mit vegyen fel!

Felnott no!

2014. ápr. 29. 22:55
 25/113 anonim ***** válasza:
88%

Az is szép, hogy minden 16 éves tinit egy kalap alá veszel.

Az én anyukám is úgy öltözködik 49 évesen, mint sok 16 éves: sportcipő, farmer, póló.

2014. ápr. 29. 23:02
 26/113 anonim ***** válasza:
92%

"Bulizni is volt velük, az interneten láttuk a fényképeket :( :("

Úgy viselkedtek, mint valami zsémbes öregasszony, aki a függöny mögül leselkedik. Örüljetek, hogy élvezi az életet.

2014. ápr. 29. 23:07
 27/113 anonim ***** válasza:
88%
Ha egyébként jó nagymama,és szereti a gyermeket akkor nem mindegy,hogyan öltözködik???
2014. ápr. 29. 23:09
 28/113 anonim ***** válasza:
90%
Az lenne a gond, ha önállóan nem boldogulna. 45 éves független nő ugyan miért ne élvezhetné az életet? Lehet hogy rib.anckodik is 20-on évesekkel, ugyan kinek kellene megjátszania magát?
2014. ápr. 29. 23:15
 29/113 anonim ***** válasza:
91%

Bocsi, de ne legy mar iylen butuska, kezelhetned a szitut okosan is, a magad (+föleg gyereked) javara! Elsöre az merült fel bennem, h miert menne az anyosod az oviba??? Utana olvasom: "Annyit nem tesz meg az unokájáért, hogy legalább arra a kis időre "játszós" ruhába bújik."

Szoval vagyunk egyparan, ahol nem megy az anyos oviba, nem erdekli annyira az unoka, igy inkabb örülhetnel, hogy egyaltalan elmegy! Nem rosszbol, de ez csak nezöpont kerdese, ugy is felfoghatnad, hogy milyen fiatalosan öltözködik. A flörtölese meg ilyenekkel meg minek foglalkozol, hiszen Te vagy az egyedüli, akinek nincs "felnivaloja", mivel a fia a ferjed. :D A gyerekhez viselkedese sztem az egyetlen, ami erint, es ha ugy erzed, nem biztonsagosan vigyaz ra vagy kara szarmazik a gyereknek ebböl, akkor erthetö, h szova teszed. Semmi, de semmi nem tartozik rad/ratok, hogy az unokahoz viszonyulasan kivül hogyan el, kivel flörtöl...stb. A helyedben csak annyit tennek, hogy keresnem vele a közös pontokat (a gyerekkel kapcs.), hogy a gyereknevelesben összetartsatok. Ha elfogadod igy, ahogy van, ez a legjobb a GYEREK szamara, es csak erte megtennem! Ja es nagyon kiemelnem: a pozitiv oldala az ilyen anyosnak, h közvetlenebb (feltetelezem), igy lehet vele beszelni, sokkal egyszerübb a közös dolgokban közös nevezöre jutni. A masik pozitivum: mivel a maga dolgaival van elfoglalva (flörtöles vagy barmi), nem "anyoskodik", nem teged piszkal, kötözködik, askalodik es keresztbetesz, mint a tipikus anyos. Nem azzal van elfoglalva, h elvettek a fiat, es mint aki felett mar eljart az idö, nem lehet mas öröme, ezert askalodik - nem, a tied beken hagy! Tudod, hogy ez micsoda ereny?!

Egyebkent a mi ovinkban is van egy hasonloan miniszoknyas, karjan hatalmas tetkos, pearcinges nagymama (apa-anya meg punk, hasonlo), sztem 50 felett, es senkit nem zavar, az ovonö ugyanugy beszel hozzajuk, mint mashoz, sztem egy idö utan megszokjak, elfogadjak az iyleneket is. A kislanynak sztem semmi hatranya nincs ebböl. Söt, idövel sztem egyre több ilyen lesz, egyre elfogadottabb lesz. Viszont 45 eves anyukak is vannak az oviba, ez meg nem az a tipikus fejkendös nagymamakor, ezt is meg lehet erteni.

2014. ápr. 29. 23:33
 30/113 anonim ***** válasza:
73%
Ettől még lehet jó anya, hogy bénán öltözködik..És jó nagymama is.
2014. ápr. 29. 23:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!