Elneveznéd a gyereked a férjed halott húgáról anyósodék kérésére?
de a férjem is ezt akarja és úgy érzem semmi beleszólásom - én inkább azon gondolkodnék el, hogy miért kellett egy ekkora herével összeállnom, és valahol itt átgondolnám a lehetőségeimet is.
A férjed anyuci kisfia.
"Nekem nem tetszik ez a döntés"
A döntést te és a férjed hozza meg, anyósodéknak semmi beleszólásuk. A véleményüket elmondhatják, de döntési joguk nincs, nem az ő gyerekük.
Ha neked nem tetszik az ötlet, akkor nem azt a nevet kapja a gyereketek. Pont. Olyan név kell, amit te és a férjed is el tud fogadni. Anyósodéknak ha nem tetszik, az az ő problémájuk.
Ez a kettőtök ugye, a férjednek ideje tököt növesztenie! Basszus, ez szörnyű! Az anorexia nervosa lelki eredetű betegség, tudom, mert én is érintett voltam. Milyen csodás család lehetett az, ahol olyan lelkibeteg lesz a gyerek, hogy 15 (!) évesen belehal a következményébe?! Akkor kellett volna anyósnak odatennie magát mint szülő, nem most, az eszem megáll! A kontrollmániájának meg jó lenne, a a férjed bevágná a féket!
Ilyen előzmény után akkor sem adnám névnek, ha tetszene, ne az én gyerekemben lássa a halott lányát, és ne rajta akarja "helyrehozni", amit annál a gyereknél eltolt!
Megírnád a neveket ? A fiú változatot is.
Nekem egy ilyen jut eszembe Dominik- Dominika
Ne írd meg a nevet, mert akkor felismerhető lesz a család!
Teljesen mindegy a név! Halottakról NEM nevezünk el gyereket! A világ egyik leghülyébb dolga! Semmi értelme! Minden leszületett gyermek egy önálló emberi lény, nem kell más karmáját, baját cipelni!
66!
Tessék egy pár lehetoseg:
Peter - Petra
György- Györgyi
Adrián- Adriána/Adrienn
Alex-Alexa
Erik- Erika
Kösz a variációkat
Kötve hiszem h a kérdező rokonságát itt eszi a fene gykn. De ha nem is írja le a neveket tök mindegy, mert a kérdésből magukra ismernek ez nem a " mit egyek h fogyjak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!