Jogos, hogy haragszom, és hogy ennyire fáj?
Anyukádra ne haragudj, mert ő csak azért akarta eltitkolni előtted a tábor idejére, hogy ne legyen szörnyű a táborod maradék része, a te szavaiddal élve.
Ha ide írhatsz, elmúltál 16 éves, tehát te is áttetethetted volna a kontrollodat más napra, a temetésre hivatkozva.
Tavalyi halottak napján nem tudom, hogy anyukád mennyiben akadályozott, de én pl. előtte 1-2 nappal megyek.
A gyászod semmivel nem lesz könnyebb, ha a fájdalmad terhét édesanyádra lőcsölöd,... aki egyébként szintén halandó!
Jogos, hogy fáj, de a harag nagyon nem az.
Anyád azért nem mondta el rögtön, hogy meghalt az illető, mert nem akarta elrontani a táborodat. Az időpontot te is át tudtad volna rakatni. A tavalyi halottak napjáról nem tehet, különben írtad volna. Szóval miért is haragszol rá?
Az jogos, hogy ennyire fáj.
Viszont anyád... nekem apám temetésénél mondtam, hogy egy vizsgám lesz egy nap, anyám tudomásul vette. Kiderült, hogy másnak a végső időpont nagyon rossz volt, és ezt előre lehetett tudni. Szóval lehet, hogy nálatok sem volt mozgástér, hogy mindenkinek jó legyen.
Ezek szerint anyád szervezte a temetést, szóval vagy a nagyszülődről, vagy szülődről van szó: azt átgondoltad, benne mi játszódhatott végig, mennyire volt "beszámítható" akkor?
A jog és a szeretet nem fér össze.
A harag pedig csak megbetegít.
Visszacsinálni nem lehet, anyukád szeretetből próbált téged megvédeni, megkímélni, szóval bocsáss meg neki és ezzel tedd le magadról is a harag terhét, mert sehová sem vezet és csak még több szenvedést fog okozni, lépj túl!
Nálam az, ha valaki hazudik nekem egy komoly dologban, nagyon is fáj, és elég nyomós indok a haragra. Azelőtt bármi volt, azonnal elmondta, még az is amikor a dédipapa meghalt, pedig akkor iskolában voltam.az időpontot nem tudtam volna én átrakatni, ennek különféle okai vannak, de ebbe most nem szeretnék igazán bele menni, mert eléggé hosszú lenne és a kérdés szempontjából nagyrészt nem fontos.
4 nem nagyszülőről, szülőről van szó, hanem egyik nagyszülő testvéréről. Nem ő szervezte a temetést, hanem a mamáék.
5. Tavaly halottak napján kórházban voltam egy "kisebb" baleset miatt egy hétig.
mert körülbelül 400 kilóméterre lett eltemetve. Ott ahol született, a szülei mellé temették.
6 de az, hogy nem engedi meg, hogy elbúcsúzzak attól, aki a számomra az egyik legfontosabb személy, az nekem nem fér bele a szeretetbe meg a védelembe.
Mi a fenét lehetne neked még mondani, azon kívül, amiket már elmondtunk?
Haragudj, ha neked az valamiért jó, vannak ilyen emberek.
7: ha ez megnyugtat téged, engem sem hagytak elköszönni...
Sokáig fájt és haragudtam, de sikerült megbocsátanom és azóta jobban vagyok.
Hidd el, nem másnak, hanem magadnak teszel szívességet azzal, ha leteszed a haragot és egyetlen nyomós indok sem elég arra, hogy az ember saját maga ellenségévé váljon!
Te is tovább fogsz lépni idővel.
"Nem ő szervezte a temetést, hanem a mamáék."
. Akkor ezt a mondatot nem értem: "Anya át tudta volna rakatni az időpontot, de nem tette meg, pedig kértem"
Akkor most a nagyszüleidre miért nem haragszol?
"Tavaly halottak napján kórházban voltam egy "kisebb" baleset miatt egy hétig.
mert körülbelül 400 kilóméterre lett eltemetve. Ott ahol született, a szülei mellé temették."
. Ezt most mire írod? Én azt nem értettem, miért csak november 2-án tudsz elmenni a sírhoz. Mehettél volna a temetés utáni első lehetséges alkalommal, vagy ha fontos neked, hogy Halottak napja környékén is elmenj, akkor a kórház után a leghamarabb.
Csak mert az jönle ebből, most mennél ki először a sírhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!