Jogos, hogy haragszom, és hogy ennyire fáj?
11!
"Amikor Eljött a temetés időpontja, kórházba kellett mennem kontrollra. Anya át tudta volna rakatni az időpontot, de nem tette meg, pedig kértem, mert el akartam volna búcsúzni a rokonomtól."
Egyértelműen q kontrol időpontjáról van szo
11 nem a temetés időpontját tudta volna át rakatni, hanem a kontrollét. Olvass, mielőtt butaságot írsz. Nem, nem most megyek először a sírhoz, temetés után nem sokkal voltam, de csak nagyon rövid ideig tudtam ott lenni, ami semmire nem volt elég.
13 mivel ha társaságban vagyok, úgymond " kevésbé fáj", jobban át tudom vészelni, ezért sem értek egyet.
Mivel a betegségem messze nem olyan komoly, hogy egy kontroll kihagyása az életembe kerülne, nem lett volna olyan hatalmas gond, hogy ha csak később kapok időpontot. Onnan pedig nem tudtam volna menni a temetésére. Egyrészt a klinikán a kontroll kb 8-14 ig tart, ha nahyin szerencsés az ember. Másrészt pedig teljesen más irányban van az a város, ahova kontrollra járok, így autóval is minimum 5 óra lett volna az út, de a temetés kora délután volt.
Az érzések kifejezése pedig egyáltalán nem hiszti.
16 voltam már egyszer nem sokkal a temetés után, de nagyon kevés ideig, konkrétan arra volt időm, hogy megtaláltam a sírt és rakjak rá egy koszorút.
18 amit írtál, az egyáltalán nem igaz. Nem okolok mást olyan ért, amiről nem tehet.
19 csakhogy nekem nem diagnózist kellett megállapítani, hanem kontrollra menni egy olyan nem éppen túl súlyos betegség miatt, aminek az állapota 10 éve semmit nem változott és szinte 100% hogy nem is fog már. Tehát igen, több értelme lett volna elbúcsúzni egy szeretett személytől, mint feleslegesen várni órákat arra, hogy meg tudjam, az állapotom pont ugyanolyan, mint kicsiként volt.
"Az időpontot sem anyukád csinálta direkt." Mert akkor mégis ki? Egy telefonba került volna neki átrakatni egy időpontot, de nem tette meg.
Anyám vígasztalási képességeit meg inkább ne is firtassuk. Anno több vigasztalást kaptam egy "random" tanártól, mint a saját anyámtól.
"Te csak dühös akarsz lenni az anyádra,ja és én 16 évesen már magam foglaltam időpontot."
Egyáltalán nem akarok rá dühös lenni. Az pedig egy dolog, hogy te 16 évesen magad foglaltál időpontot. Írtam feljebb, hogy ebbe én nem szólhatok bele, jogilag nem tehetem meg. Akkor pedig nem voltam 16 éves. Azt sem tudod, hogy most hány éves vagyok.
Konkrétan mi tart vissza attól, hogy ma fogd magad és elmenj a temetobe?
Egyébként elbucsuzni nem csak a sír mellett, a temetesen lehet. Nekem a nagymamám halt meg. Akkor mar évek óta külföldön éltem, esélyem nem volt pont akkorra haza menni, de őszintén szólva nem is akartam volna. Elbucsuztam tőle otthon, ahol élek. Mert a búcsúhoz az kell, hogy rá gondoljak, hogy elmondjam neki az erzeseimet. Ezt bárhol meg lehet tenni. Már 5 eve, hogy meghalt. Egyetlen egyszer voltam a sírjánál azóta. Nem is megyek többet. Nem kell a temetőbe járnom ahhoz, hogy gondolatban vele legyek. Van egy ezer éves kaves poharam, ami még az övé volt, abból iszom a reggeli első kávémat, így konkrétan mindennap velem van
24!
Nem is azt írtam, hogy jó ha csúszik, arra próbáltam ravilagitani, hogy a kérdező nem a temetés időpontját akarta átrakatni az anyjaval
Tavaly halottak napján kórházban voltam
Gondolom, azt se tudod, mikor van halottak napja.
31 alapból nem pont halottak napján szoktunk menni. Tudom, hogy mikor van, de ha egyszer korábban van csak olyan időpont, ami az. Egész családnak jó, akkor nem aznap megyünk el, ezzel nem tudok mit csinálni.
32 légyszíves, egy kis értő olvasás. Nekem nincsen JOGOM időpontot kérni / átrakatni, és senki nem írta, hogy egyedül mentem volna akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!