Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogos, hogy haragszom, és...

Jogos, hogy haragszom, és hogy ennyire fáj?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron meghalt a számomra érzelmileg a legfontosabb ember, amikor nyári táborban voltam. Anya el akarta ezt titkolni, de megtudtam korábban, mint kellett volna. A táborom maradék része szörnyű volt. Amikor Eljött a temetés időpontja, kórházba kellett mennem kontrollra. Anya át tudta volna rakatni az időpontot, de nem tette meg, pedig kértem, mert el akartam volna búcsúzni a rokonomtól. Tavaly halottak napján szintén nem tudtam elmenni. Idén végre el tudok menni, de egyszerűen nagyon fáj. Olyan, mintha most vesztettem volna el, és ez az érzés mellett erőteljesen megjelenik a harag is, amit anya iránt érzek.

2022. okt. 29. 20:47
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
91%

Bicskanyitogato a stílusod.

Felteszel egy kérdést aztán pattogsz mindenen. Lehet hogy elmultal 16 de agyilag még biztos nem vagy annyi.

Tudok olvasni, olvastam hogy voltál már ott azóta, de az az utáni picsogasodat is olvastam hogy bruhuhu kevés volt. Na akkor fussal neki még egyszer a kommentemnek és ertelmezd te is. A "kicsit több időt eltolteni" - t nem sikerült elolvasnod.

2022. okt. 30. 21:34
 62/67 A kérdező kommentje:
61 ez a "válasz" sem releváns. Csak azokat a válaszokat fogadom el, amik a kérdésemre érkeznek. Az, hogy milyen a stílusom szerinted, engem pont nem érdekel. Agyilag is elmúltam már 16. Picsogni én nem szoktam. A tapasztalatok megosztása és az irreleváns tények kijavítása nem számít hisztinek.
2022. okt. 31. 08:27
 63/67 anonim ***** válasza:
91%
Kérdeztél de a kérdést nem voltál képes értelmesen megfogalmazni. Ha valaki felhivja erre a figyelmed az igenis releváns válasz. Nagyon gyerek vagy.
2022. okt. 31. 10:30
 64/67 anonim ***** válasza:
79%

63, hagyd. Ez egy kommentmagnes kérdés. Simán hagyják, miközben teljesen egyértelmű, hogy hazudik (lásd évekkel ezelőtt megszűnt osztott gyámság).

Az oldal a béka segge alá süllyedt.

2022. okt. 31. 10:32
 65/67 A kérdező kommentje:
64 akkor mondjuk kérdezz meg olyat, aki olyan munkahelyen dolgozik.... Még mindig létezik az osztott gyámság. És nem hazudok.
2022. okt. 31. 18:30
 66/67 anonim ***** válasza:
12%
Ha nekem fontos egy temetés, nem megyek egy huszadrangú kontrollra.
2022. nov. 1. 17:47
 67/67 A kérdező kommentje:
66 ha nem megyek el arra a kontrollra, legyen bármennyire is felesleges, anyát bűntethetik miattam,és bármennyire is rosszul esett ez a 2 húzása, mégis csak az anyám (még ha csak nevelő is) és nem szúrhatok így ki vele.
2022. nov. 1. 18:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!