Tavaly nyáron meghalt a számomra érzelmileg a legfontosabb ember, amikor nyári táborban voltam. Anya el akarta ezt titkolni, de megtudtam korábban, mint kellett volna. A táborom maradék része szörnyű volt. Amikor Eljött a temetés időpontja, kórházba kellett mennem kontrollra. Anya át tudta volna rakatni az időpontot, de nem tette meg, pedig kértem, mert el akartam volna búcsúzni a rokonomtól. Tavaly halottak napján szintén nem tudtam elmenni. Idén végre el tudok menni, de egyszerűen nagyon fáj. Olyan, mintha most vesztettem volna el, és ez az érzés mellett erőteljesen megjelenik a harag is, amit anya iránt érzek.
"voltam már egyszer nem sokkal a temetés után, de nagyon kevés ideig, konkrétan arra volt időm, hogy megtaláltam a sírt és rakjak rá egy koszorút."
Voltam, megtaláltam.
Hoppá.
2022. okt. 30. 06:34
32/67 anonim válasza:
Ha akkor nem volt jogod időpontot atrakatni, akkor 14 alatt voltál. 14 évesen már jogod van időpontot kérni, vagy atrakatni. Tehát vagy mesét mondasz, vagy még mindig nem vagy 16, márpedig akkor nem is regisztrálhatsz ide
2022. okt. 30. 06:34
33/67 anonim válasza:
36, egy 12 éves is kérhet.
2022. okt. 30. 06:36
34/67 A kérdező kommentje:
34 nem, nincsen JOGOM hozzá, már írtam nem is egy helyen, hogy ennek van oka, de ebbe nem mennék bele. De ha ennyire nem vagy képes felfogni, akkor elárulok egy kis részletet. Nevelőszülőnél élek, osztott gyámságban vannak egy idegen, random gyámügyis dolggozóval. Ők döntöttek mindenről.
35 igen, a temetőben egyedül voltam, de az nem azt jelenti, hogy egyedül utaztam volna 400 kiló métert. Megsúgom, létezik olyan, hogy a család többi tagja lerak a temetőnél, és ők intézik addig a dolgukat.
36 még mindig.... Értő olvasás. Több helyen is írtam, hogy nincsen jogom hozzá és ennek van oka is. Az Életkorom pedig neked is legyen tökmindegy, mert nem a kérdéshez tartozik.
2022. okt. 30. 06:41
35/67 A kérdező kommentje:
37 nem.
2022. okt. 30. 06:41
36/67 anonim válasza:
Aha. Tehát anyából hirtelen nevelő szülő lett, osztott gyamsag van -amúgy amúgy nem létezik, csak szólok- , plusz szerinted az egészségügyi személyzet tisztában van vele, hogy csak és kizárólag x személynek van joga neked időpontot kérni. Mi lenne, ha nem kamuznal ennyi baromságot ossze?
2022. okt. 30. 06:46
37/67 NTBS válasza:
A fájdalom érthető, a harag felesleges.
2022. okt. 30. 06:46
38/67 A kérdező kommentje:
40 tudod létezik olyan ember, aki anyának, apának szólítja a nevelődzülőt. Az osztott gyámság pedig létezik, bár gondolom neked halvány lila gőzöd nincs arról, hogy mi is az, csak kötelezőnek érzed azt, hogy az én szavam al tökéletesen szembemenő dolgot írj. A te " válaszod" szintén jelentve van, ugyanis amellett, hogy nem releváns, még sértegetni próbáló is.
2022. okt. 30. 06:51
39/67 anonim válasza:
Kérdező, én lehúztam 95 óta elég sok évet egy rendelőben. Mindennapos, hogy felhívnak új időpontért. Taj, mi volt a régi időpont, ezek tökéletesen elegendőek. Soha nem kérdezzük, kije vagy az illetőnek, ha ezeket tudod, úgyis nyilván közös van hozzá.
2022. okt. 30. 06:53
40/67 anonim válasza:
"nem a temetés időpontját tudta volna át rakatni, hanem a kontrollét. Olvass, mielőtt butaságot írsz"
. Szóval egyszerűbb engem lehülyézni, mint belátni azt, hogy kétértelmű, amit írtál.
Most már könnyebb megértenem az egész kérdésed, meg hogy miért szeretsz vádaskodni, haragudni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!