Jogos, hogy haragszom, és hogy ennyire fáj?
Tényleg Kérdező!
Tavaly nyár óta eltelt nagyjából közel 1,5 év.
Ezalatt az idő alatt, ha "annyira fáj", már lett volna bőven alkalmad menni a sírhoz.
Volt ezalatt az elhunytnak születésnapja, névnapja, volt karácsony, volt húsvét, ha nő volt az illető, akkor volt anyák napja, a halálának évfordulója, vagy csak úgy, mert hiányzik, de te nem mentél!
Formális dátumokon rugózol, mert te csak bizonyos napokon tudsz búcsúzkodni és anyáddal ellenségeskedsz. Komolytalan vagy!
Tábor ügyben édesanyáddal értek egyet, ilyet csak akkor érdemes elmondani, ha már otthon vagy.
A kórházi kontroll időpontját elvileg át lehet tenni, de gyakorlatilag ez több hónapos csúszás is lehet. Ezért nem biztos, hogy érdemes áttenni. De miért ne mehettél volna onnan a temetésre?
A halottak napjáról általánosságban sincs túl jó véleményem, azt most nem írnám le, de nem csak akkor lehet elmenni egy sírhoz, ha fontos neked a sírt meglátogatni.
De akármi is történt, ennyi ideig gyászolni már nem egészséges, tehát édesanyáddal értek egyet, amit itt leírtál, az pedig értelmetlen hiszti, felejtsd el!
de az, hogy nem engedi meg, hogy elbúcsúzzak attól, aki a számomra az egyik legfontosabb személy,
Engedd el mert ez mérgez ez a harag, és meg mérgezi a kapcsolatot Édesanyáddal, bár sejtem hogy nem jó a kapcsolatotok, lehet neki meg az fáj hogy nem ő a legfontosabb. Mindegy, próbálj meg tovább lépni a saját érdekedben.-
Könyörgöm, használd az idézőjelet! "......."
Akkor nem kell silabizálni, hogy kinek a szellemi terméke a kettő vagy több egymásnak ellentmondás a válaszaidban!
Ne is mondd! Biztos keresztbe feküdt az anyja a küszöbön! És igen, eddig miért nem mentél Kérdező?
Kórházba járok, ha lemondok egy időpontot akkor pár hónap múlva kapok újat. Na már most egy halott miatt eltolni egy betegség diagnózisát ostobaság. Az időpontot sem anyukád csinálta direkt. A másik a tábor, ne haragudj de ha suliban tudod meg akkor délután anyukád egyből meg tud vígasztalni, egy táborban viszont napokig egyedül vagy q gondolataiddal . Én se mondtam volna el, addig is boldog vagy,feltámadni a rokon meg úgy sem fog akkor mi értelme elmondani.
Te csak dühös akarsz lenni az anyádra,ja és én 16 évesen már magam foglaltam időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!