Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogos, hogy haragszom, és...

Jogos, hogy haragszom, és hogy ennyire fáj?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron meghalt a számomra érzelmileg a legfontosabb ember, amikor nyári táborban voltam. Anya el akarta ezt titkolni, de megtudtam korábban, mint kellett volna. A táborom maradék része szörnyű volt. Amikor Eljött a temetés időpontja, kórházba kellett mennem kontrollra. Anya át tudta volna rakatni az időpontot, de nem tette meg, pedig kértem, mert el akartam volna búcsúzni a rokonomtól. Tavaly halottak napján szintén nem tudtam elmenni. Idén végre el tudok menni, de egyszerűen nagyon fáj. Olyan, mintha most vesztettem volna el, és ez az érzés mellett erőteljesen megjelenik a harag is, amit anya iránt érzek.

2022. okt. 29. 20:47
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
94%

Tényleg Kérdező!

Tavaly nyár óta eltelt nagyjából közel 1,5 év.

Ezalatt az idő alatt, ha "annyira fáj", már lett volna bőven alkalmad menni a sírhoz.

Volt ezalatt az elhunytnak születésnapja, névnapja, volt karácsony, volt húsvét, ha nő volt az illető, akkor volt anyák napja, a halálának évfordulója, vagy csak úgy, mert hiányzik, de te nem mentél!

Formális dátumokon rugózol, mert te csak bizonyos napokon tudsz búcsúzkodni és anyáddal ellenségeskedsz. Komolytalan vagy!

2022. okt. 29. 21:55
 12/67 anonim ***** válasza:
93%

Tábor ügyben édesanyáddal értek egyet, ilyet csak akkor érdemes elmondani, ha már otthon vagy.

A kórházi kontroll időpontját elvileg át lehet tenni, de gyakorlatilag ez több hónapos csúszás is lehet. Ezért nem biztos, hogy érdemes áttenni. De miért ne mehettél volna onnan a temetésre?

A halottak napjáról általánosságban sincs túl jó véleményem, azt most nem írnám le, de nem csak akkor lehet elmenni egy sírhoz, ha fontos neked a sírt meglátogatni.

De akármi is történt, ennyi ideig gyászolni már nem egészséges, tehát édesanyáddal értek egyet, amit itt leírtál, az pedig értelmetlen hiszti, felejtsd el!

2022. okt. 29. 22:03
 13/67 Savlekotő ***** válasza:
77%

de az, hogy nem engedi meg, hogy elbúcsúzzak attól, aki a számomra az egyik legfontosabb személy,

Engedd el mert ez mérgez ez a harag, és meg mérgezi a kapcsolatot Édesanyáddal, bár sejtem hogy nem jó a kapcsolatotok, lehet neki meg az fáj hogy nem ő a legfontosabb. Mindegy, próbálj meg tovább lépni a saját érdekedben.-

2022. okt. 29. 22:05
 14/67 anonim ***** válasza:
83%

Könyörgöm, használd az idézőjelet! "......."

Akkor nem kell silabizálni, hogy kinek a szellemi terméke a kettő vagy több egymásnak ellentmondás a válaszaidban!

2022. okt. 29. 22:12
 15/67 anonim ***** válasza:
92%

Ne is mondd! Biztos keresztbe feküdt az anyja a küszöbön! És igen, eddig miért nem mentél Kérdező?

2022. okt. 29. 22:27
 16/67 anonim ***** válasza:
8%
Jogos
2022. okt. 29. 22:30
 17/67 anonim ***** válasza:
85%
Megszavazzuk, hogy jogos. 7-ben leirtad, hogy milyen magas szintü erkölcsi nézeteid vannak. De inkább kilog a loláb, hogy okolni akarsz valakit (most anyádat) mert akkor felmentést érzel valamire amit nem tettél meg, pedig megtehetted volna. Ülj a tükör elé és beszélgess öszintén magaddal!!!!
2022. okt. 29. 23:35
 18/67 anonim ***** válasza:
80%

Kórházba járok, ha lemondok egy időpontot akkor pár hónap múlva kapok újat. Na már most egy halott miatt eltolni egy betegség diagnózisát ostobaság. Az időpontot sem anyukád csinálta direkt. A másik a tábor, ne haragudj de ha suliban tudod meg akkor délután anyukád egyből meg tud vígasztalni, egy táborban viszont napokig egyedül vagy q gondolataiddal . Én se mondtam volna el, addig is boldog vagy,feltámadni a rokon meg úgy sem fog akkor mi értelme elmondani.

Te csak dühös akarsz lenni az anyádra,ja és én 16 évesen már magam foglaltam időpontot.

2022. okt. 30. 00:11
 19/67 anonim ***** válasza:
92%
Az nem őszinte gyász, ami helyhez van kötve...
2022. okt. 30. 05:13
 20/67 anonim ***** válasza:
81%
Nem, egyáltalán nem jogosan.
2022. okt. 30. 05:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!