Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogos, hogy haragszom, és...

Jogos, hogy haragszom, és hogy ennyire fáj?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron meghalt a számomra érzelmileg a legfontosabb ember, amikor nyári táborban voltam. Anya el akarta ezt titkolni, de megtudtam korábban, mint kellett volna. A táborom maradék része szörnyű volt. Amikor Eljött a temetés időpontja, kórházba kellett mennem kontrollra. Anya át tudta volna rakatni az időpontot, de nem tette meg, pedig kértem, mert el akartam volna búcsúzni a rokonomtól. Tavaly halottak napján szintén nem tudtam elmenni. Idén végre el tudok menni, de egyszerűen nagyon fáj. Olyan, mintha most vesztettem volna el, és ez az érzés mellett erőteljesen megjelenik a harag is, amit anya iránt érzek.

2022. okt. 29. 20:47
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
90%
Osztott gyámság csak a régi csjt-ben volt. Régi cikk alapján kamuzol.
2022. okt. 30. 07:00
 42/67 anonim ***** válasza:
83%
Drága kérdező, semmi sértő nem volt a valaszomban, de jelentsd nyugodtan, ha neked nem tetszik. Mókás amúgy, hiszen egyértelműen jogtalanul vagy itt, nem vagy még 16, de te jelentgetsz másokat
2022. okt. 30. 07:00
 43/67 anonim ***** válasza:
83%
#45: mindjárt jön, hogy Németországban él.
2022. okt. 30. 07:05
 44/67 A kérdező kommentje:

44 nem... Nem az én hibám, hogy nem megybekex az értő olvasás.

45 persze, nyilván te tudod jobban úgy, hogy nem egy ilyen helyzetben élsz. Képzeld, még mindig létező dolog. De felőlem hidd csak, hogy kamuzok, attól még nem lesz kevésbé igaz, amiket írtam.

2022. okt. 30. 07:08
 45/67 A kérdező kommentje:

46 nem kedves, nem jogtalanul vagyok fent. Ezt inkább azoknak irogasd, akik ilyesmiket írták, mint pl: lehetek terhes 10 évesen. Nah, ez az a kategória, amelyik jogtalanul van fent. Én elmúltam 16 de nem fogom a pontos Életkoromat megadni egy olyan kérdéshez, aminek köze nincs ahhoz, hogy hány éves vagyok.

47 nem, nem Németországban élek. Magyarországon.

2022. okt. 30. 07:11
 46/67 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, 4 diplomám van, emellett több ezer oldalnyi magyar- és angolnyelvű filozófiai szakirodalmat olvastam már el életemben: megy az értő olvasás. Szánalmas ez a vergődésed, dehát összhangban van a kérdéseddel.
2022. okt. 30. 07:25
 47/67 A kérdező kommentje:

50 az, hogy diplomát van, nem jelenti azt, hogy minden amit írsz, releváns lenne. Szerintem pedig az a szánalmas, hogy egy ilyen komoly témájú kérdésnél a diplomáddal próbálsz meg érvényesülni és közben elfelejted, hogy egyáltalán nem a kérdésemre válaszolsz. Érdekes módon egy két ember azért képes volt felfogni, hogy körülbelül annyit kell írni, hogy igen, jogos, mert....

Vagy szerintem nem jogos mert....

Ha neked ennyi nem megy, akkor a helyedben vissza adnám a diplomákat, de még az érettségit is, hiszen még ott is csak azt fogadják el, ami a feladatra megoldás.

2022. okt. 30. 08:05
 48/67 anonim ***** válasza:
86%
Teljesen komolyan: miért kell törölni azt, hogy ahelyett, hogy itt nyafog, egy gyertya és néhány fotó mellett otthon emlékezzen inkább???
2022. okt. 30. 09:18
 49/67 anonim ***** válasza:
79%
Ha tavaly nyáron táborban voltál, nem lehetsz túl sok...
2022. okt. 30. 09:19
 50/67 anonim ***** válasza:
86%

Anno több vigasztalást kaptam egy "random" tanártól, mint a saját anyámtól

Ööö, itt saját anya. Mitől lett hirtelen nevelőszülő???

2022. okt. 30. 09:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!