Jogos, hogy haragszom, és hogy ennyire fáj?
44 nem... Nem az én hibám, hogy nem megybekex az értő olvasás.
45 persze, nyilván te tudod jobban úgy, hogy nem egy ilyen helyzetben élsz. Képzeld, még mindig létező dolog. De felőlem hidd csak, hogy kamuzok, attól még nem lesz kevésbé igaz, amiket írtam.
46 nem kedves, nem jogtalanul vagyok fent. Ezt inkább azoknak irogasd, akik ilyesmiket írták, mint pl: lehetek terhes 10 évesen. Nah, ez az a kategória, amelyik jogtalanul van fent. Én elmúltam 16 de nem fogom a pontos Életkoromat megadni egy olyan kérdéshez, aminek köze nincs ahhoz, hogy hány éves vagyok.
47 nem, nem Németországban élek. Magyarországon.
50 az, hogy diplomát van, nem jelenti azt, hogy minden amit írsz, releváns lenne. Szerintem pedig az a szánalmas, hogy egy ilyen komoly témájú kérdésnél a diplomáddal próbálsz meg érvényesülni és közben elfelejted, hogy egyáltalán nem a kérdésemre válaszolsz. Érdekes módon egy két ember azért képes volt felfogni, hogy körülbelül annyit kell írni, hogy igen, jogos, mert....
Vagy szerintem nem jogos mert....
Ha neked ennyi nem megy, akkor a helyedben vissza adnám a diplomákat, de még az érettségit is, hiszen még ott is csak azt fogadják el, ami a feladatra megoldás.
Anno több vigasztalást kaptam egy "random" tanártól, mint a saját anyámtól
Ööö, itt saját anya. Mitől lett hirtelen nevelőszülő???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!