Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek? Anyósom egy ...,...

Mit tegyek? Anyósom egy ..., az egész család miatta utál...?

Figyelt kérdés

Kiderült számomra, hogy anyósom áztatott el az egész család előtt, így a Fia minden döntése mögött szerintük én állok. Bármit tesz, biztos tőlem jött az ötlet, én irányítom, én vagyok az értelmi szerző...stb. Minden rokona szerint egy pénzéhes, számító r.banc vagyok... 20 éve ismerjük egymást, 11 éve vagyunk egy pár és 5 éve házasságban is élünk.

Együtt neveljük az én két Fiam és az Ő Fiát (akit otthagyott az anyja a Férjemnél 2 és fél éves korában - akivel szintén kibeszéltek engem!!!). Nemrég született meg a közös babánk.

Soha nem kértünk tőle segítséget, pénzt, bármit. A Férjem nem tart el, mindig is dolgoztam, 9 éve vagyok ugyanazon a munkahelyen, jól keresek. A gyerekeim apja fizet gyerektartást, külföldről kapom a csp-t is rájuk.

Most olyan helyzetbe került, hogy nálunk kénytelen élni, mert nincs hová mennie, nemsokára műtik. Orvoshoz viszem, kivizsgálásra járunk, mindenben segítem... DE! Most megtudtam az áskálódásait, és nem tudom mit tegyek!!! Olvassam a fejére, hagyjam, mert beteg? Jópofizik velem, de a hátam mögött kibeszél, megaláz...

Mit tennétek ebben az esetben?

2023. márc. 7. 13:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 A kérdező kommentje:

Nem rakhatom ki az utcára, hiába nagy az igazság érzetem nekem is. Akkor az ő szintjére süllyednék... Egyelőre várok a dologgal, amíg helyre jön.

A barátnőjét már nem engedjük be, a sógornője és az unokahúga meglátogatta, de se én, se a Férjem nem mentünk ki Hozzájuk. Érzik, hogy valami nem stimmel és ez egyelőre elég. 🙂

2023. márc. 30. 22:24
 72/77 anonim ***** válasza:
71%

Alakul ez,csak álljatok ki továbbra is magatokért,

Nem érte éltek.. 😊

2023. márc. 31. 07:01
 73/77 A kérdező kommentje:
Köszönjük! Próbáljuk az arany középutat megtalálni. Ne sérüljünk mi és a családunk, de azért hülyének se tudjanak nézni. 🤔
2023. márc. 31. 14:13
 74/77 anonim ***** válasza:
mi lett azóta, kérdező?
2023. aug. 19. 07:17
 75/77 A kérdező kommentje:

Köszi az érdeklődést!

Megműtötték anyósomat, kapott sugár kezelést, keresik, hogy van-e esetleg áttét.

Továbbra is próbálkozott a keveréssel, de nem olyan régen el is kaptuk érte. Azóta nem hallottam semmit, de továbbra is óvatosak vagyunk vele. Nem beszélünk meg semmit előtte. Igaz, ez egy kicsit fárasztó, de egyelőre ez van.

Most úgy tűnik talán sikerül intézni neki egy kis nyugdíjat, amiből el tudja tartani magát. Tervben van, hogy a lakóhelyünkön bérlünk neki egy kis egy szobás házat. Oda azt hív, akit akar, azt csinál, amit szeretne és nem lesz a nyakunkon...

2023. aug. 19. 13:15
 76/77 anonim ***** válasza:
kitartás!
2023. aug. 19. 14:13
 77/77 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! Ránk fér! ❤️
2023. aug. 19. 21:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!