Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek? Anyósom egy ...,...

Mit tegyek? Anyósom egy ..., az egész család miatta utál...?

Figyelt kérdés

Kiderült számomra, hogy anyósom áztatott el az egész család előtt, így a Fia minden döntése mögött szerintük én állok. Bármit tesz, biztos tőlem jött az ötlet, én irányítom, én vagyok az értelmi szerző...stb. Minden rokona szerint egy pénzéhes, számító r.banc vagyok... 20 éve ismerjük egymást, 11 éve vagyunk egy pár és 5 éve házasságban is élünk.

Együtt neveljük az én két Fiam és az Ő Fiát (akit otthagyott az anyja a Férjemnél 2 és fél éves korában - akivel szintén kibeszéltek engem!!!). Nemrég született meg a közös babánk.

Soha nem kértünk tőle segítséget, pénzt, bármit. A Férjem nem tart el, mindig is dolgoztam, 9 éve vagyok ugyanazon a munkahelyen, jól keresek. A gyerekeim apja fizet gyerektartást, külföldről kapom a csp-t is rájuk.

Most olyan helyzetbe került, hogy nálunk kénytelen élni, mert nincs hová mennie, nemsokára műtik. Orvoshoz viszem, kivizsgálásra járunk, mindenben segítem... DE! Most megtudtam az áskálódásait, és nem tudom mit tegyek!!! Olvassam a fejére, hagyjam, mert beteg? Jópofizik velem, de a hátam mögött kibeszél, megaláz...

Mit tennétek ebben az esetben?

2023. márc. 7. 13:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
95%
Ha olyan anyósod van, mint nekem, akkor úgyis letagadja, kimagyarázza.
2023. márc. 7. 15:09
 12/77 A kérdező kommentje:

Nagyszerű! Bár ezt elég nehéz lesz.

Azt nem tudom mennyire van értelme elővenni a többieket...? Egyszerűen zárjam ki az életemből Őket, vagy azért egy számonkérést megér?

2023. márc. 7. 15:13
 13/77 NTBS ***** válasza:
85%
Beszéld meg a pároddal. Aztán jöhet a szembesítés.
2023. márc. 7. 15:16
 14/77 A kérdező kommentje:

Párom tudja, azonnal szóltam Neki. Ő a legfőbb bizalmasom!

Vacillálunk nagyon a dolgon, mi lenne a helyes? Azért írtam ki ide, hogy lássam olyanok véleményét, akik pártatlanok.

2023. márc. 7. 15:18
 15/77 anonim ***** válasza:
94%
Jó, most csak én nem vágom, mi itt a helyzet? Valaki vagy hozzáfér anyósod telefonjához, hogy kifotózza az üzeneteket, vagy az anyósod unokahúga, sógornője, barátnője és a férjed exe mind egyszerre úgy döntöttek, megmutatják neked a privát levelezéseiket úgy, hogy közben ribinek tartanak. (Vagy valaki hozzáfér az anyósod unokahúga, sógornője, barátnője és a férjed exe üzeneteihez.)
2023. márc. 7. 15:19
 16/77 A kérdező kommentje:
Anyósom kiadta valakinek a hozzáféréseit, valami miatt, és ez a valaki eljuttatott hozzám mindent.
2023. márc. 7. 15:22
 17/77 anonim ***** válasza:
93%

Megelőztél, szóról szóra ezt akartam írni!

(Olyan jó, hogy vannak még gondolkozó emberek!)

2023. márc. 7. 15:26
 18/77 anonim ***** válasza:
78%

Ja persze! Igencsak életszerű, hogy a téged utáló rokonságból, pont az anyós bizalmasa küldöz neked ilyesmit!

2023. márc. 7. 15:28
 19/77 A kérdező kommentje:

#17.

Meg is válaszoltam! 🙂

2023. márc. 7. 15:28
 20/77 anonim ***** válasza:
23%
Ha meggyógyult én rá kérdeznék,mert te segítesz neki ö meg ilyeneket mond gondolom érezteti a gyerekeidel is,szegény gyerekeket sajnálom nem elég nekik a mostoha apa de még a nö is szép gyerekkoruk lessz
2023. márc. 7. 15:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!