Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek? Anyósom egy ...,...

Mit tegyek? Anyósom egy ..., az egész család miatta utál...?

Figyelt kérdés

Kiderült számomra, hogy anyósom áztatott el az egész család előtt, így a Fia minden döntése mögött szerintük én állok. Bármit tesz, biztos tőlem jött az ötlet, én irányítom, én vagyok az értelmi szerző...stb. Minden rokona szerint egy pénzéhes, számító r.banc vagyok... 20 éve ismerjük egymást, 11 éve vagyunk egy pár és 5 éve házasságban is élünk.

Együtt neveljük az én két Fiam és az Ő Fiát (akit otthagyott az anyja a Férjemnél 2 és fél éves korában - akivel szintén kibeszéltek engem!!!). Nemrég született meg a közös babánk.

Soha nem kértünk tőle segítséget, pénzt, bármit. A Férjem nem tart el, mindig is dolgoztam, 9 éve vagyok ugyanazon a munkahelyen, jól keresek. A gyerekeim apja fizet gyerektartást, külföldről kapom a csp-t is rájuk.

Most olyan helyzetbe került, hogy nálunk kénytelen élni, mert nincs hová mennie, nemsokára műtik. Orvoshoz viszem, kivizsgálásra járunk, mindenben segítem... DE! Most megtudtam az áskálódásait, és nem tudom mit tegyek!!! Olvassam a fejére, hagyjam, mert beteg? Jópofizik velem, de a hátam mögött kibeszél, megaláz...

Mit tennétek ebben az esetben?

2023. márc. 7. 13:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
93%
Én azt tenném. ha gondolkodjék el hogy milyen gonosz dolgot csinált és hogy szégyelje magát
2023. márc. 7. 16:35
 42/77 anonim ***** válasza:
95%
A 16:03-as vagyok, szerintem igen, szembesítsétek azzal, hogy tudjátok, hogy mi a véleménye rólad (igen, a fiával együtt ülj le vele, ne tudjon kijátszani egymás ellen). Higgadtan. Nem veszekedni kell, csak elmondani neki, hogy nem tudtad, hogy ennyire utál, és hogy ilyen ellenszenvet érez veled szemben, te úgy érzed, hogy nem adtál rá okot, sőt, ha valami baja van veled, úgy lett volna tisztességes, ha eléd áll, és tisztázzátok, és akkor a segítségedet se lett volna korrekt elfogadnia, mert az emberi kapcsolatok nem így működnek. Nem sza.runk oda, ahol eszünk!
2023. márc. 7. 16:37
 43/77 anonim ***** válasza:
3%
Ha majd jobban lesz, akkor nyugisabb pillanatban beszélnék vele, 3asba férjjel együtt. Hogy megtudtad, rosszul esett, de szeretnéd meg beszélni, hátha megoldható.
2023. márc. 7. 18:05
 44/77 anonim ***** válasza:
84%

Én nem tűrném a házamban, aki így gondolkodik felőlem, de csicskának jó vagyok.

Elküldeném azok egyikéhez, akikkel olyan jókat utálkozik.

Amíg el nem takarodik, semmit nem tennék érte. Oldja meg!

Miután kitakarodott a házamból, soha többé szóba nem állnék vele.

De ez én vagyok, lazán takarítom el magam körül a kártékony férgeket.

Amúgy mi a baja? Beteg egyáltalán?

2023. márc. 7. 21:11
 45/77 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, beteg. Nemsokára megműtik. Én vittem minden orvoshoz, mert az elmúlt 13 évben külföldön élt a lányánál, aki elhanyagolta.
2023. márc. 7. 22:18
 46/77 anonim ***** válasza:
75%

Nekem sem a világ legjobb anyósa van,de ez azért durva amit a tiéd csinál. A férjedet nem tudja ellened fordítani,ezért mindenki másnál bepróbálkozik. Elszégyellhetné magát mert ez gusztustalan amit csinál.

Lehet,de csak lehet hogy maga mellett akarta tartani a fiát,de nem sikerült miattad,ezért rajtad áll bosszút.

Várd meg amíg meggyógyul és kérd számon hogy ezt miért csinálja..(általában mindig a segítőkész,kedves emberekkel csinálják ezt az anyósok,nem tudom hogy miért,..bezzeg aki tojik a fejére,azt isteníti)

Ez így nem állapot,mert hosszútávon megárt,mert mérgező bármilyen kapcsolatra ez a pletykálkodás és kitaszítás.

Mindenképp megér egy próbát hogy megpróbálj vele beszélni.Maximum nem lesztek jóban,de reményeink szerint talán abbahagyja ezt.

2023. márc. 8. 07:22
 47/77 anonim ***** válasza:
71%

Miota el nalatok?

Amugy mondtad, hogy neha a masik sogornoje kisergeti, akkor koltozzon at hozza. Akkor is, ha az a varos egy oranyira van, meg akkor is, ha csak a kanapen van helye ott aludni, meg akkor is, ha meg szabad kanape sincs es vennie kell valami osszecsukhato fost. Amugy meg ha tizeneveket elt es gondolom dolgozott kulfoldon, akkor lennie kellene annyi megtakaritasanak, hogy spar honapot kibirjon egy albiban vagy egy olcsobb panzioban, nem? Ne legyetek nagylelkuek, maganak csinalta a dolgokat. Az kulom undorito, hogy annak ellenere, hogy igy gondolkozik rolad meg volt pofaja odamenni hozzatok, a segitseg bezzeg az kell.

Vagy: ha nagyon nagyon nem akarjatok kirakni, akkor is mondjatok el neki a dolgt, es tegyetek hozza, hogy keszulodjon, mert a mutet utan mar ide nem johet vissza, es addig is csak megturt szemely lesz itt.

De arra keszuljetek fel, hogy mindig te (es talan a ferjed) leszel a hibas! Attol, hogy szembesited nem fog rajonni, hogy kocsog volt, az o fejeben o nem lesz hibas.

2023. márc. 9. 09:00
 48/77 A kérdező kommentje:
November óta él nálunk. Sajnos semmilyen megtakarítása sincs, mert kint az unokájára vigyázott, amíg a lánya dolgozni járt, így Ő nem ment. Nyugdíjból is csak a 28.500.- Ft-os öregségi nyugdíjat fogja kapni. A sógornőjéhez nem költözhet, hiszen nem fogja az sem eltartani. Volt itt egy ház, ami hármuké (anyós, lánya, Férjem) volt, amikor még itt élt mindenki, de az el lett adva és megosztoztak az árán. Annyi pénze van most. Egy kis kétszobás egyszerű ház volt, nem több tíz milliós tétel. A lánya kint külföldön használta fel az ő részét, a Férjem része ide lett, ebbe a házba beletéve. Még mindig azt a házat siratja, de ha meg is lenne, akkor sem tudna mit kezdeni vele, hiszen ebből a kis nyugdíjból nem is tudná fenntartani.
2023. márc. 9. 15:39
 49/77 anonim ***** válasza:
71%
Szívtelen leszek, de mi lenne, ha a műtét után utazna vissza a lányához, aki eddig használta a szolgáltatásait? Úgy tűnik, beköltözött hozzátok lakni nulla, vagyis minimális nyugdíjjal, ami garantálja, hogy élete végéig nálatok marad, eltarthatjátok, miközben a hátad mögött szíd téged. Ezt így egyben utasítanám el a helyedben, videó hívásban közölném a lányával az okát, anyós mellett ülve, így mindenki hallja és nincs ferdítés.
2023. márc. 9. 17:12
 50/77 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nem megoldható, mert a lánya kirakta. Gondolom ott is előadta a nézeteit, beleszólt az ottani dolgokba is. És ráadásul gondoskodott arról is, hogy a Férjem testvére se áll szóba velünk! 😢
2023. márc. 9. 17:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!