Mit tegyek? Anyósom egy ..., az egész család miatta utál...?
Kiderült számomra, hogy anyósom áztatott el az egész család előtt, így a Fia minden döntése mögött szerintük én állok. Bármit tesz, biztos tőlem jött az ötlet, én irányítom, én vagyok az értelmi szerző...stb. Minden rokona szerint egy pénzéhes, számító r.banc vagyok... 20 éve ismerjük egymást, 11 éve vagyunk egy pár és 5 éve házasságban is élünk.
Együtt neveljük az én két Fiam és az Ő Fiát (akit otthagyott az anyja a Férjemnél 2 és fél éves korában - akivel szintén kibeszéltek engem!!!). Nemrég született meg a közös babánk.
Soha nem kértünk tőle segítséget, pénzt, bármit. A Férjem nem tart el, mindig is dolgoztam, 9 éve vagyok ugyanazon a munkahelyen, jól keresek. A gyerekeim apja fizet gyerektartást, külföldről kapom a csp-t is rájuk.
Most olyan helyzetbe került, hogy nálunk kénytelen élni, mert nincs hová mennie, nemsokára műtik. Orvoshoz viszem, kivizsgálásra járunk, mindenben segítem... DE! Most megtudtam az áskálódásait, és nem tudom mit tegyek!!! Olvassam a fejére, hagyjam, mert beteg? Jópofizik velem, de a hátam mögött kibeszél, megaláz...
Mit tennétek ebben az esetben?
Én nem tűrném a házamban, aki így gondolkodik felőlem, de csicskának jó vagyok.
Elküldeném azok egyikéhez, akikkel olyan jókat utálkozik.
Amíg el nem takarodik, semmit nem tennék érte. Oldja meg!
Miután kitakarodott a házamból, soha többé szóba nem állnék vele.
De ez én vagyok, lazán takarítom el magam körül a kártékony férgeket.
Amúgy mi a baja? Beteg egyáltalán?
Nekem sem a világ legjobb anyósa van,de ez azért durva amit a tiéd csinál. A férjedet nem tudja ellened fordítani,ezért mindenki másnál bepróbálkozik. Elszégyellhetné magát mert ez gusztustalan amit csinál.
Lehet,de csak lehet hogy maga mellett akarta tartani a fiát,de nem sikerült miattad,ezért rajtad áll bosszút.
Várd meg amíg meggyógyul és kérd számon hogy ezt miért csinálja..(általában mindig a segítőkész,kedves emberekkel csinálják ezt az anyósok,nem tudom hogy miért,..bezzeg aki tojik a fejére,azt isteníti)
Ez így nem állapot,mert hosszútávon megárt,mert mérgező bármilyen kapcsolatra ez a pletykálkodás és kitaszítás.
Mindenképp megér egy próbát hogy megpróbálj vele beszélni.Maximum nem lesztek jóban,de reményeink szerint talán abbahagyja ezt.
Miota el nalatok?
Amugy mondtad, hogy neha a masik sogornoje kisergeti, akkor koltozzon at hozza. Akkor is, ha az a varos egy oranyira van, meg akkor is, ha csak a kanapen van helye ott aludni, meg akkor is, ha meg szabad kanape sincs es vennie kell valami osszecsukhato fost. Amugy meg ha tizeneveket elt es gondolom dolgozott kulfoldon, akkor lennie kellene annyi megtakaritasanak, hogy spar honapot kibirjon egy albiban vagy egy olcsobb panzioban, nem? Ne legyetek nagylelkuek, maganak csinalta a dolgokat. Az kulom undorito, hogy annak ellenere, hogy igy gondolkozik rolad meg volt pofaja odamenni hozzatok, a segitseg bezzeg az kell.
Vagy: ha nagyon nagyon nem akarjatok kirakni, akkor is mondjatok el neki a dolgt, es tegyetek hozza, hogy keszulodjon, mert a mutet utan mar ide nem johet vissza, es addig is csak megturt szemely lesz itt.
De arra keszuljetek fel, hogy mindig te (es talan a ferjed) leszel a hibas! Attol, hogy szembesited nem fog rajonni, hogy kocsog volt, az o fejeben o nem lesz hibas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!