Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A jövőbeli anyósom ki nem...

A jövőbeli anyósom ki nem állhat, mit tegyek? 27/N

Figyelt kérdés

Még gimnáziumban ismertem meg a vőlegényemet. Akkor egyáltalán nem beszéltünk, maximum pár szót. Aztán gimnázium után összehozott minket az élet, azóta is együtt vagyunk, tavaly meg is kérte a kezem.

A probléma abból adódik, hogy a családjának elég sok pénze van. Azt nem mondom, hogy milliárdosok, de van pénzük.

Leszögezném, hogy jó ideig nem is tudtam, hogy a vőlegényem milyen körülmények között él, de nem is érdekelt, hiszen önmagáért szerettem bele. Az anyja már máshogy látja a helyzetet... szerinte csak a család pénzére fáj a fogam, és egy törtető vagyok. Bocsánat a fogalmazásért, de ő az a tipikus kiállhatatlan hárpia, aki játsza a jópofi feleséget, közben egész életében egy percet nem dolgozott. Azt a sok pénzt sem ő teremtette elő természetesen.

Az igazi baj akkor kezdődött, amikor én ezt közöltem vele. Képzelhetitek, hogy mi van azóta.

Az apával egyébként nincs baj, úgy látom, hogy ő kedvel. Na de a felesége... Attól félek, hogy a vőlegényemet meg válaszút elé fogja állítani, de akkor úgysem engem választ, hiszen ő csak az anyja...

Szóval, mit tennétek a helyemben?

2021. aug. 28. 00:26
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
98%

Igazából nem értem, hogy miért közölted vele, hogy ő nem tett semmit a vagyonért, gondolom nem ismered az egész életüket, tehát telejeskörűen nem tudod megállapítani, hogy ő mennyit is tett érte, de amúgy sincs hozzá közöd.

Másrészt ha a pasi az anyát választja helyetted ha választani kell, akkor nem szeret. Felesleges össze házasodni vele.

2021. aug. 28. 00:32
 2/59 anonim ***** válasza:
98%
Ja még azt nem értem, hogy a jópofizáshoz mi köze van annak, hogy ő mennyit dolgozott. Inkább azt írtad volna, hogy jópofizik de közben a hátam mögött kibeszél. Ennek a kettőnek már van köze egymáshoz.
2021. aug. 28. 00:33
 3/59 A kérdező kommentje:
Igazad van, én is tudom, hogy nem kellett volna beszólnom, de elszakadt a cérna. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy ne lenne igazam, mert annyira már belelátok az életükbe. Pontosan tudom, hogy milyen családból származik. Persze nem azt mondom, hogy pénzért házasodott, de akkor ne akarjon már engem eltenni az útból, mikor az ő sorsa elég hasonló az enyémhez.
2021. aug. 28. 00:36
 4/59 A kérdező kommentje:

3-as, a jópofizást általánosságban írtam. Nem velem jópofizik. :)

Mindenkinek a kifinomult, jólöltözött feleséget játsza abból a pénzből, amit a férje és az ő családja teremtett elő.

2021. aug. 28. 00:37
 5/59 A kérdező kommentje:
(A negyediket az elsőnek szántam.)
2021. aug. 28. 00:38
 6/59 anonim ***** válasza:
85%
Nekem az jön le ebből az írásból, hogy ő egy borzasztó anyós, te meg egy borzasztó meny. Sok szerencsét egymáshoz.
2021. aug. 28. 00:39
 7/59 A kérdező kommentje:
Azért vagyok borzasztó, mert nem hagyom magam megalázni? :D
2021. aug. 28. 00:42
 8/59 anonim ***** válasza:
96%
Készülj fel egy hosszú háborúra... Ezzel a beszólásoddal jól kiástad a csatabárdot.
2021. aug. 28. 00:43
 9/59 anonim ***** válasza:
96%
8. Nem azért, hanem mert te se vagy különb ezzel a "más pénztárcájában turkálok" dologgal. Azt kellett volna mondani, hogy "nem, nem érdekel a pénze, szeretem őt és ezért akarok hozzá menni" ha ezután is mondja, had mondja, majd megunja. De ezzel a "nem tett a pénzért semmit" beszólással még rosszabb lettél mint az anyósod.
2021. aug. 28. 01:11
 10/59 anonim ***** válasza:
67%
Akár az én életemet írtad volna le. Mi eljutottunk arra a szintre, hogy nem is beszélünk csak ha muszáj. Mondjuk ilyen nagy csetepatè sosem volt közöttünk mert sosem mertem megmondani. Igazából az enyém ügyesen manipulálja a férjem a hátam mögött, úgy hogy az meg elhiszi, hogy én vagyok a rossz. De tudod mit mondok én úgy, hogy rengeteget szenvedtem miatta??? Azt, hogy nem érdekel. Hozzánk sosem jön, bár nem egyszer hívtuk, még karácsonyra sem. Ők engem sosem hívnak így én sem megyek. Egyszerűen nem érnek annyit, hogy én miattuk idegeskedjek. Majd az idő mindent megold. Az eljegyzésunket sem akarta elfogadni, szóvá is tette anyukámnak. De ez sem probléma mert ettől mi még összeházasodunk. Sajnos az ilyen emberek nem veszik észre, hogy a saját gyermeküket állítják válaszút elé ami miatt nagyon szenved, mert ott is és itthon is meg kell felelnie. Hát ez van. Ennyi év után már nem tud túlzottan érdekelni. Ha így akkor én is így.
2021. aug. 28. 04:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!