Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A jövőbeli anyósom ki nem...

A jövőbeli anyósom ki nem állhat, mit tegyek? 27/N

Figyelt kérdés

Még gimnáziumban ismertem meg a vőlegényemet. Akkor egyáltalán nem beszéltünk, maximum pár szót. Aztán gimnázium után összehozott minket az élet, azóta is együtt vagyunk, tavaly meg is kérte a kezem.

A probléma abból adódik, hogy a családjának elég sok pénze van. Azt nem mondom, hogy milliárdosok, de van pénzük.

Leszögezném, hogy jó ideig nem is tudtam, hogy a vőlegényem milyen körülmények között él, de nem is érdekelt, hiszen önmagáért szerettem bele. Az anyja már máshogy látja a helyzetet... szerinte csak a család pénzére fáj a fogam, és egy törtető vagyok. Bocsánat a fogalmazásért, de ő az a tipikus kiállhatatlan hárpia, aki játsza a jópofi feleséget, közben egész életében egy percet nem dolgozott. Azt a sok pénzt sem ő teremtette elő természetesen.

Az igazi baj akkor kezdődött, amikor én ezt közöltem vele. Képzelhetitek, hogy mi van azóta.

Az apával egyébként nincs baj, úgy látom, hogy ő kedvel. Na de a felesége... Attól félek, hogy a vőlegényemet meg válaszút elé fogja állítani, de akkor úgysem engem választ, hiszen ő csak az anyja...

Szóval, mit tennétek a helyemben?

2021. aug. 28. 00:26
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
95%

#29-30

Kérdező!

És most mi a fenét akarsz tőlünk, amikor mindenre találsz önigazolást?

Azt kérdezted, hogy mit tennénk a helyedben, de semmi válasz nem felel meg és a lövőlegényed sem áll melléd.

Mit tudsz tenni most?

- Bocsánatot kérsz az anyóstól és alapállásban tartod a szád vele és róla kapcsolatban.

- szakítasz a csávóval és keresel valakit - lehetőleg egy árvát😀 - akivel egy szinten vagytok minden szempontból.

2021. aug. 28. 14:54
 32/59 anonim ***** válasza:
92%

31 Pont ezt, akartam írni. Mindenre csak az a válasz, hogy de neki volt igaza... Akkor mi a kérdés?

Valahogy úgy sejtem, hogy azért írtad ide ezt, hogy majd mindneki, jól megmondja anyósod mekkora sz@rláda. De végül pont az ellenkezője történt.

2021. aug. 28. 14:56
 33/59 A kérdező kommentje:

A házassági szerződést jó ötletnek tartanám. Persze nem úgy, hogy kisemmiznek.

De a számat nem fogom befogni, és bocsánatot sem fogok kérni. Ha háború, akkor legyen háború. Eleve nem úgy neveltek, hogy szótlanul tűrjem el a sértegetést.

2021. aug. 28. 14:57
 34/59 anonim ***** válasza:
100%
bocsi, de ha nincs semmid, hogyan tudnának kisemmizni?
2021. aug. 28. 14:59
 35/59 anonim ***** válasza:
100%
meg ha nincs semmid, akkor bármilyen rossz is ezt hallani, de ágrólszakadt vagy, ez a valóság. Nincs ebben semmi.
2021. aug. 28. 15:00
 36/59 A kérdező kommentje:
De még továbbra sem értem, hogy miért ÉN vagyok a gonosz, mikor az a vénasszony kezdte az egészet, én pedig csak megvédtem magam. Ha szerintetek én vagyok a "szarláda", akkor indokoljátok is meg. És ne azzal, hogy belepofáztam az életükbe.
2021. aug. 28. 15:04
 37/59 A kérdező kommentje:
Van egy lakásom. Talán ezért nem vagyok az. :)
2021. aug. 28. 15:05
 38/59 anonim ***** válasza:
84%

Akkor erőt-egészséget az előre is borítékolhatóan vesztes szélmalomharcodhoz!🤠

Hoppá!

És mi lenne, ha az apóshoz mennél hozzá?🤔...mert egyedül vele felhőtlen a viszonyod.

Mert ha a pasid ha 10 év alatt nem vett el, most biztos nem fog!

2021. aug. 28. 15:05
 39/59 anonim ***** válasza:
96%
33. Értem, hogy ilyen önérzetes vagy, de ezzel csak tönkre teszed az egész életed, ha így folytatod előbb utóbb a házasságnak is válás lesz a vége. SSzerinted ki a franc akar olyannak együtt élni 40 50 évig aki állandóan cirkuszol, mert "nem tűröd szótlanul" és nem tudod lesz@rni az ilyen baromságokat. Általában az ilyen "én akkor is megmondom a magamét mert igazam van" féle emberek szoktak egyedül maradni, mert az önérzetességük és az egójuk egyszerűen nem engedheti meg, hogy k*ssba maradjanak.
2021. aug. 28. 15:08
 40/59 anonim ***** válasza:
30%
eddig ugy írtál, mint akinek nincs semmije. akkor természetesen nem vagy ágrólszakadt.Tudasd vele.Nem kell a véleményedet magadban tartanod. Nyilván ezek után nem valoszinű, hogy tul jó kapcsolat lesz köztetek valaha is, de ez sem baj.Ha kinyalnád a hátsóját, akkor sem biztos, hogy kedvelne, szóval mindegy.
2021. aug. 28. 15:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!