Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek? Anyósom egy ...,...

Mit tegyek? Anyósom egy ..., az egész család miatta utál...?

Figyelt kérdés

Kiderült számomra, hogy anyósom áztatott el az egész család előtt, így a Fia minden döntése mögött szerintük én állok. Bármit tesz, biztos tőlem jött az ötlet, én irányítom, én vagyok az értelmi szerző...stb. Minden rokona szerint egy pénzéhes, számító r.banc vagyok... 20 éve ismerjük egymást, 11 éve vagyunk egy pár és 5 éve házasságban is élünk.

Együtt neveljük az én két Fiam és az Ő Fiát (akit otthagyott az anyja a Férjemnél 2 és fél éves korában - akivel szintén kibeszéltek engem!!!). Nemrég született meg a közös babánk.

Soha nem kértünk tőle segítséget, pénzt, bármit. A Férjem nem tart el, mindig is dolgoztam, 9 éve vagyok ugyanazon a munkahelyen, jól keresek. A gyerekeim apja fizet gyerektartást, külföldről kapom a csp-t is rájuk.

Most olyan helyzetbe került, hogy nálunk kénytelen élni, mert nincs hová mennie, nemsokára műtik. Orvoshoz viszem, kivizsgálásra járunk, mindenben segítem... DE! Most megtudtam az áskálódásait, és nem tudom mit tegyek!!! Olvassam a fejére, hagyjam, mert beteg? Jópofizik velem, de a hátam mögött kibeszél, megaláz...

Mit tennétek ebben az esetben?

2023. márc. 7. 13:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
91%
Meg kell mondani neki hogy a szemedbe mondja ha baja van veled
2023. márc. 7. 15:55
 32/77 anonim ***** válasza:
3%
Csak gondolom a nagysaszonny úgy gondolja a fia gyereke az unokája
2023. márc. 7. 15:56
 33/77 A kérdező kommentje:

A saját unokája se szereti, idegesíti őt a mama mindenbe beleszólása. Kamasz gyerek, tőlünk se viseli el a kérdéseket, nemhogy a mamától, aki most csöppent az életébe, mert 13 évig külföldön élt a másik lanyánál és unokájával.

A közös babánk még kicsi, Ő kezdi megszeretni, elfogadni, de még csak 16 hónapos. (Az Ő születésekor, csak egy gratulálokot nyögött ide)

2023. márc. 7. 16:00
 34/77 anonim ***** válasza:
95%
Én így, ilyen körülmények között nem tűrném meg az otthonomban és nem is ugrálnék neki, akármilyen beteg. Sajnálom, de ez túlmegy mindenen. A házadban lakik, a kenyeredet eszi, kihasznál, és közben meg kígyót-békát kiabál rád...lehet, hogy van, akinek ezt beveszi a gyomra, de nekem nem. A férjeddel együtt le kellene vele ülni, és elmondani neki, hogy ha neki ilyen ellenérzései vannak irányodba, akkor ti nem erőltetitek, hogy veletek éljen, mert nyilván nem jó ez senkinek; menjen nyugodtan haza, és intéztesse a dolgait azzal, aki iránt bizalma van, és akit nem utál úgy, ahogy téged. A férjednek minimum fel kellene váltania téged mindennemű csicskázás alól, hurcibálja ő az anyját, ha meg nem tudja megoldani, akkor fizessen beteghordozót, vagy akármit, ami megteszi. Semmiképp nem lenne szabad, hogy ezek után még Te bármit is szívességként tegyél a banyának. Nem kell, hogy szeressen, de az alapvető tiszteletet adja meg!
2023. márc. 7. 16:03
 35/77 anonim ***** válasza:
86%
Én anyósom ugyanezt csinálta, a végén már egyre durvábban. Sajnos válás lett a vége, kibújt a szög a zsákból. Nálunk az volt a legnagyobb gond, hogy párom nem állt ki mellettem, akkor sem mikor kiderült az igazság, hogy az anyja kavart végig a hátam mögött. Itt az a kérdés, hogy párod ehhez mit szól, melléd áll-e stb, az anyós meg le van szrva.
2023. márc. 7. 16:07
 36/77 anonim ***** válasza:
87%
Most is azt mondom hogy mond meg neki hogy ha baja van veled vagy a fiaidal akkor neked mondja meg ne a hátad mögöt
2023. márc. 7. 16:07
 37/77 A kérdező kommentje:

#34.

Köszönöm szépen! Tökéletesen leírtad, amit érzek.

A Férjem mindenben támogat, de sajnos nem tud Ő menni vele, mert dolgoznia kell, én GYED-en vagyok, majd csak novemberben megyek vissza dolgozni. Fizetni sem tudunk ezért, hiszen nincs felesleges pénzünk erre. Sógornője szokta elkísérni néha, ha olyan helyre kell mennie, de azt gondolom ezek után nem fogom sehová vinni, menjenek busszal.

2023. márc. 7. 16:08
 38/77 A kérdező kommentje:

#35.

Kiáll mellettem szerencsére. Fantasztikus ember a Férjem. Velünk tényleg minden rendben van. Ő ki is rakta volna, amint kiderült, de nincs hová mennie. Utcára nem rakhatjuk!

2023. márc. 7. 16:10
 39/77 anonim ***** válasza:
92%
Figyelj vannak gyerekeid van férjed csak velük foglalkozz anyosodal ne foglalkozz
2023. márc. 7. 16:13
 40/77 A kérdező kommentje:

#39. Igen, tudom, ezt kellene tennem, de nagyon nehéz.

Szembesítsem a dolgokkal?

2023. márc. 7. 16:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!